Fernando Meira

Arkadaşlar meira hem sahada hem de saha dışında çok profesyonel bir oyuncu.Bizim takımda henüz sürekli oynadığı mevkide oynayamadı.Barış ile Topalın gelişiyle eski yerine döndü.Sezon başından beri Servet ile beraber de oynamadı.İkisi de ağır oldukları için sprinter özelliğindeki oyuncular rahat geçebiliyorlar.

Meira tam kapasite ile oynamaya başladığında bir song bir popescu kadar yararlı olacaktır.Çünkü kendisi iyi şut çektiği gibi geriden de oyun kurma gibi bir özelliği var.Boyu da uzun.Yüksek toplarda da etkili.Bir de yanına emra güngör devamlı oynarsa çünkü kesici rolünde süper bir yetenek.Galatasaray böylece zor gol yer....

Bak renkdaş benim dediğimi ya anlayamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.Tamam meiranında hatası olabilir ama tek suç meirada değil ve bu hata benim dediğim gibi %de100lük hata değil,nasıl galatasaraylılık bu ya futbolcularınızı savuncağınıza yerin dibine sokuyorsunuz.

sana göre yüzde yüz hata değil bana göre öyle tartışmaya gerek yok hiçkimseyi körü körüne savunmam kimse babamın oğlu değil milyonlarla para alıyorlar iyi oynadığı zaman tamam ama kötü oynadığında da söylerim

bugünkü macta webaslan meira nın orta saha da oynayabilecegini

soyledi yeterrrrrr!!

savunmada oynamalı bu adam, orta sahada cok sırıtıyor

eger baris i sag back diye kullanmak yerin emre g. yi oraya

koysa hem baris adam gibi yerinde oynar hemde meiranın ortada

oynamasına gerek kalmaz. Skibbe nin meiradan orta saha oynamasını

beklememesi gerekiyor artık!!!

Olsun olur arada bir böyle hatalar önemli olan ciddi maçlarda bu hataları yapmamasıdır.Bence maçın genelinde iyiydi meira.

İşte anlatmak istenilen bu Meira'dan göbek olmaz arkadaşlar olmaz isteyen olur desin TEKNİK İleri Derece HAVA HAKİMİYETİ İleri Derece ama top kesme olsun adam markajı olsun 0 :)

Maci acin bir daha izleyin, o pozisyonda Meira'nin hatasi %1'dir. Servet yine yapti yapacagini.

Meira o topu beklemiyordu orada hatta bende tahmin etmiyodum Servet in o topu es geçeceğini tamamen şansızlık.

Arkadaşlar köstek olacağınıza biraz destek olsanız daha iyi olmaz mı!!!!!!

Aman laf söyletmeyin meiraya:) hep serveti taslayin! birdefada kabul edin bu adamin hatasini yahu!

İşte anlatmak istenilen bu Meira'dan göbek olmaz arkadaşlar olmaz isteyen olur desin TEKNİK İleri Derece HAVA HAKİMİYETİ İleri Derece ama top kesme olsun adam markajı olsun 0 :)

Bak kardeşim gerçekten cahilce yorumlar yapıyorsun meira hakkında,bu adam portekiz milli takımında kaptan olarak savunmanın göbeğinde oynadı.Nasıl oynayamaz ya kaç sene stuttgartın kaptanlığını yapmış o bölgede sanki sıradan bir oyuncudan bahsediyoruz.Böyle saçma saçma mesjlar yazmayın lütfen bari eleştirin formsuzluğunu eleştirin futbolculuğuna kisme birşey diyemez meiranın.Diyeninde futbol bilgisinden şüphe ederim.

Bak kardeşim gerçekten cahilce yorumlar yapıyorsun meira hakkında,bu adam portekiz milli takımında kaptan olarak savunmanın göbeğinde oynadı.Nasıl oynayamaz ya kaç sene stuttgartın kaptanlığını yapmış o bölgede sanki sıradan bir oyuncudan bahsediyoruz.Böyle saçma saçma mesjlar yazmayın lütfen bari eleştirin formsuzluğunu eleştirin futbolculuğuna kisme birşey diyemez meiranın.Diyeninde futbol bilgisinden şüphe ederim.

cahilce yorum varsa oda senin yorumun! meira önceden kaptanlik yapmis olabilir güzel oynamis olabilir ama bize gecmisteki performansi lazim degil kardesim! bana bugün takima birsey verip veremedigi lazim!

Veremiyor takima birsey kabull edin artik.. bir insan bu kadar yabanci hastasi olur ya.. pes dogrusu! hicbir hatasini kabul etmiyorsunuz.. birinde rüzgarin sucu diyorsunuz birinde servetin sucu diyorsunuz birinde bilmem neyin sucu diyorsunuz.. Melek yaptiniz adami.. Siz anliyorsunuz biz anlamiyoruz futboldan demi

Sorun meiraya laf söylettirmememiz değil sorun sizlerin meirayı tanımıyormuşsunuz gibi acımasızca eleştirmenizdir.Her futbolcunun formsuz bir dönemi olur siz destek olacağınıza acımasızca eleştiriyorsunuz.Kusura bakmayın ama eğer ben galatasaraylıysam ve futbolcumuz böyle acımasızca eleştirilere maruz kalıyorsa bende sonuna kadar savunurum.Bu birazda galatasaraylılık be renkdaş.;)

cahilce yorum varsa oda senin yorumun! meira önceden kaptanlik yapmis olabilir güzel oynamis olabilir ama bize gecmisteki performansi lazim degil kardesim! bana bugün takima birsey verip veremedigi lazim!

Veremiyor takima birsey kabull edin artik.. bir insan bu kadar yabanci hastasi olur ya.. pes dogrusu! hicbir hatasini kabul etmiyorsunuz.. birinde rüzgarin sucu diyorsunuz birinde servetin sucu diyorsunuz birinde bilmem neyin sucu diyorsunuz.. Melek yaptiniz adami.. Siz anliyorsunuz biz anlamiyoruz futboldan demi
BAk kardeşim,ilk önce benim neye cevap verdiğimi anla ondan sonra yorum yap.Targutay arkadaşımız meira göbekte oynuyamaz diyor.Bende ona karşı yorumumu yaptım.Lütfen birazdaha dikkatli okuyalım ve okuduğumuzu iyi anlayalım,ezbere acımasızcada yorumlar yapmayalım.

Tek pozisyon hatasyıyla bir adamı karalamak dogru bir karar degil . Servette metalist macında ona bakarsanız cok büyük hata yaptı belki o mac yüzünden 2. olucaz ... Ama bireysel baz pozisyon hataları yüzünden yargılamak sacma . Meira kendini enternasyonal olarak kendini kanıtlamıs ve bir defans oyuncusu olarak kariyerinin suanda en verimli cagında bence son derece iyi bir oyuncu avrupada defans oyuncuları arasında adını kesinle ilk 10 a sokarım ve ayagına son derece hakim bir oyuncu . Bazı arkadaslar sanırım Frank De Boere laf atmıs ama onu sorgulayan kişinin futbol bilgisinden de süphe ederim .

Geri
Üst Alt