Fernando Meira

Meira'yı son 5 maçın 2sinde tribünden izleme şansım oldu. Adam oynamıyor. Ön libero yada stoper oynayıp 90 değil 180 dakikada 1 tane bile faul yapmayan oyuncu olur mu? Topa basmıyor. Adam kovalamıyor, kademeye geç giriyor... Aynı 1997 veya 98 Popescu ( Tam hatırlayamadım şimdi)... Ya alışamadı daha yada motivasyon sorunu var. Portekiz milli takımında oynayan adama kötü demek elde değil ama bir sorun var....

Meira kötü takımı kurtaracak bir oyuncu değil defansı toparlayacak tek başına savunacak açıkları kapayacak sert yıldırcı bir oyuncu değil defansı vasat bir oyuncu

peki ne o zaman iyi oynayan bir takımın iyi oyununu 2 ye hatta 3 e katlayacak liderlik yapacak tek pasla pozisyon başlatacak topu rakip sahaya taşıyacak üst düzey hücüm özellikleri olan bir oyuncu top tekniği yerli oyuncularımızın hemen hemen tamamından iyi(top tekniğinin çalım atmak bacak arası topuk pası olmayıp topu istenilen yere en kısa sürede zorlanmadan atmak olduğunu düşünüyorum)

ilk maçlar da bunları izledim gördüm ama teknik ekipten talimat aldığı için ileri çıkmıyor artık sakatlar düzelip daha dengeli sert bi takım olduğumuz zaman bu oyuncuyu çok öveceğiz

ideal 11 im şöle

santis

uğur k. emre meira hakan

mehmet t. linderoth

barış lincoln arda

baros

her futbolcunun formsuz dönemleri olabilir

meira müthiş oyuncu ben stoperde oynamasından yanayım

Meira kötü takımı kurtaracak bir oyuncu değil defansı toparlayacak tek başına savunacak açıkları kapayacak sert yıldırcı bir oyuncu değil defansı vasat bir oyuncu

peki ne o zaman iyi oynayan bir takımın iyi oyununu 2 ye hatta 3 e katlayacak liderlik yapacak tek pasla pozisyon başlatacak topu rakip sahaya taşıyacak üst düzey hücüm özellikleri olan bir oyuncu top tekniği yerli oyuncularımızın hemen hemen tamamından iyi(top tekniğinin çalım atmak bacak arası topuk pası olmayıp topu istenilen yere en kısa sürede zorlanmadan atmak olduğunu düşünüyorum)

ilk maçlar da bunları izledim gördüm ama teknik ekipten talimat aldığı için ileri çıkmıyor artık sakatlar düzelip daha dengeli sert bi takım olduğumuz zaman bu oyuncuyu çok öveceğiz

ideal 11 im şöle

santis

uğur k. emre meira hakan

mehmet t. linderoth

barış lincoln arda

baros

Kewell ?

kendiside zaten performasını vasat buluyor.. maç sonrasında söyledi zamanla daha iyi olacağını umuyorum...

Meira'yı dün beğenmedim genelde severim onu ama dün rakibe asist yaptı buda çok kötü oldu golün altından kalkamasaydık belkide puan kaybedecektik affedilmez bir hata, ama telafi ettik daha iyi olması gerek...

cahilce yorum varsa oda senin yorumun! meira önceden kaptanlik yapmis olabilir güzel oynamis olabilir ama bize gecmisteki performansi lazim degil kardesim! bana bugün takima birsey verip veremedigi lazim!

Veremiyor takima birsey kabull edin artik.. bir insan bu kadar yabanci hastasi olur ya.. pes dogrusu! hicbir hatasini kabul etmiyorsunuz.. birinde rüzgarin sucu diyorsunuz birinde servetin sucu diyorsunuz birinde bilmem neyin sucu diyorsunuz.. Melek yaptiniz adami.. Siz anliyorsunuz biz anlamiyoruz futboldan demi

işin kolayı var renkdaş vur servete şu ara iyi oynuyor aynı hatayı servet yapsaydı küfürü yemişti garip işler...

Demediklerini birakmazlardi.. Ama meira yapinca suc meirada degil servette oluyor renktas.. 10 meiraya degismem 1 servetii o kadar!
Aynı hatayı servette yapsa eminolunki meirayı savunduğum kadar servetide savunurdum.Çünkü onlar galatasaray futbolcuları bizde galatasaray taraftarlarıyız,futbolcularımıza sahip çıkmak yerine onları acımasızca eleştirmemeliyiz ;)

Aynı hatayı servette yapsa eminolunki meirayı savunduğum kadar servetide savunurdum.Çünkü onlar galatasaray futbolcuları bizde galatasaray taraftarlarıyız,futbolcularımıza sahip çıkmak yerine onları acımasızca eleştirmemeliyiz ;)

Sahip cikilacak yerde cikarim elestirilecek yerde elestirirmm.. Bakarim oyuncunun takima ne verdigine bakarim bugüne kadar. Yok birsey veremedi ise her hatasini elestirirmm!

devre arasında mutlaka stoper lazım bu Meira ile olmuyo Emre zaten sakatlıklardan kurtulamadı.Mutlaka stoper alınmalı

keşke gençler maçında sarı kart görseydi ben emrelere güveniyorum meiranın yerine kayserideki eren güngörü alalım emre güngörle iyi ikili olur servette gitcekmiş zaten

Tanju Colak da benimle ayni fikirde meira konusunda.. Demin benim su konuya yazdigim yorumlarin nerede ise aynilarini söyledi

Geri
Üst Alt