Fernando Meira

Fatih Terim,geçen Maraton programında Popescu'nun ilk 4 ayının çok kötü geçtiğini hatta şakayla karışık;"Popescu şu pasaportunu verde bi' bakayım biz yanlış adamı mı transfer ettik" demişti.

Meira'da bence böyle bi' dönem atlatıyor ve dönüşü muhteşem olacaktır.

Klasik Türk spor yorumları mantığı:)

bir arabaya daha iyi olsun diye iki direksiyon yada 8 teker takamasın her parçanın görevi ayrıdır solda ya arda yada kewell olmalı yer değiştirmekten adamlar yoruluyor fazladan 1-2 km koşuyorlar ikiside sağda oynayamıyor şartlamışlar kendini

dersen ikisini de oynatayım klasik olmasın futbol iyi oyuncuyla daha iyi oynanır

santis meria hakan servet ayhan kewell mehmet aydın lincoln baros ümit

hepsi süper futbolcular servet dışında ayağa pas oynayabilir bu kodro rakipleri perişan etmesi gerekir denizli bursa antalya maçları ortada top sürekli bizdeyse iyi ama rakipteyken topu kapacak oyuncu da gerekli

yine klasik bir yorum hagi mi Galatasaray ı başarılı yaptı? Gatasaray mı hagi yi başarılı yaptı ?

Gorulen o ki bir yanlis kafa pasi yuzunden Meira'ya uyduruk demek gibi mal mal islere girisilmis. Allah size akil fikir versin.

kötü oynamıyo ama Meira gibi de oynamıyo, bi alışma süresi geçiriyo olabilir ama ben daha içten daha yürekten oynamasını bekliyorum..

Açıkçası geçen seneki songu arıyorum..Hata yapmasını geçtim artık..İyide oynayamıyor..Nerde Song gibi adam kesici mücadeleci yazık oldu 5 mn euroya o verilen parayla songu elimizde tutardık emre güngörde var..Linderoth postalayıp ön libero alsaydık keşke..

fernando meira gibi oynamalı,kalitesini artık göstermesi lazım!!!

Bu kac para aliyor Servet kac para aliyor.. Bi aldigi paralari kiyaslayin birde takima ne verdiklerini

Meira bir toparlansa gol yemeyiz şuanda en formsuz oyuncuların başında geliyor ama zamanla daha iyi olacak inanıyorum...!!!

eski yöneticilerden biri söylemişti galiba pope ile geldiğinde o da formsuzmuş sonra efsanemiz oldu ben meira'nın da toparlanacağına inanıyorum

Meira o kadar formsuz değil.Ayrıca Gençlerbirliği maçında top onun kafasına çarptı.O kafayı vurmadı.

Geri
Üst Alt