Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

He ya kesin nazar var bu adamda bi okutturmali:D

Meira cok kaliteli bir futbolcu.

Alisma döneminde.Portekiz Milli takim oyuncusu da begenmez olduk artik...

Kalite kokan adamlari da tartisma konusu yapmayi basardigin icin tesekkürler Adnan Baskan.

Eski günlerimizden kurtardigin icin..Terry´i alacaksak Meira´dan vazgecelim.

Kalite kokan adamlari da tartisma konusu yapmayi basardigin icin tesekkürler Adnan Baskan.

Haklısın Onur fakat Meira Meira gibi oynamıyor sıradan bir stoper gibi oynuyor ondan beklentilerimiz çok yüksek çünki onun daha iyi oynayabileceğine inanıyoruz...!!!

Onur oynayamiyorsa, bize ondan bekledigimizi veremiyorsa tabiiki elestirirz. Neden elestirmeyelimki?

He ya kesin nazar var bu adamda bi okutturmali:D

Bi hocaya götürmek lazım abi. :D

Haklısın Onur fakat Meira Meira gibi oynamıyor sıradan bir stoper gibi oynuyor ondan beklentilerimiz çok yüksek çünki onun daha iyi oynayabileceğine inanıyoruz...!!!

Aynen.Onur doğru söylemiş ama yani beğenmemekten değilde beklentimiz yüksek olduğundan böyle bir durum söz konusu.

Aykut konusunda Yusuf'a yaptığım uyarı Sinan Arslan içinde geçerli.

Portekizde yedek oturuyo oynadıgı adam gibi bir isvicre macı var ondada yenildiler zaten

Targutay dostum gel ben seni sevdim. Bana söyle ne diyeceksen bunlar seni anlamaz:D

tutmayan bi transfer..gönderilmeli

Gayet başarılı.Kalmalı...

Kendini bulacaktır.Merak etmeyin.Takımda mutlaka kalmalı.

tutmayan bi transfer..gönderilmeli

Tamam gönderelim Meira'yı.Ferdinand,Lucio filan sırada bekliyor zaten.Senin gibi onu bunu kafasına göre gönderelim diyenler geçen sene Lincoln'ü de gönderiyordu.:rolleyes:Tabi size Edu gibi adamlar lazım.Meira gibi kaliteli futbolculara ne gerek var...

emre güngör ondan daha kaliteli...meiranın bu takıma katkısını hiç göremiyorum...

Tamam gönderelim Meira'yı.Ferdinand,Lucio filan sırada bekliyor zaten.Senin gibi onu bunu kafasına göre gönderelim diyenler geçen sene Lincoln'ü de gönderiyordu.:rolleyes:Tabi size Edu gibi adamlar lazım.Meira gibi kaliteli futbolculara ne gerek var...

bu arada geçen sene lincolnün en çok eleştirildiği dönemde formama ismini yazdırdım...onun iyi futbolcu olduğu belli zor günleri atlatınca takıma fayda sağlayacağını biliyorduk...ama ben meirada bunu göremiyorum...

Geri
Üst Alt