Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Numan arkadaŞim bence meİra Çok İyİ bİr transfer oldu hatalari oldu ama fayasida oldu bİze Çok Şey katcaĞina İnaniyorum senİnde yorumuna saygi duyuyorum .....

Arkadaslar tartistigimiz adam Zimbabwe Kuchochunkowochku degil MEIRA.FERNANDO MEIRA

Alisacak ve defansimiz tas gibi olacak.Merak etmeyin.

Stuttgart´da izlememis olsam belki konustuklariniza hak veririm.

Türkiye baska bi boyut farkli bi kültür.

Alismak zaman alir.Hele starlar icin.Kolay degil öyle.

Meira alabilecegimiz en iyi defanslardan biriydi ve aldik.

Adaptasyon süresi 5 ay, 6 ay Lincoln mesela 1 sezonda adapte oldu kişiye göre değişir.İyi futbolcu olmasa Avrupa'ya gidemezdi ülkesinden fakat ilk yarı itibariyle partneriyle pek uyuştuğu söylenemez.Ayrıca ilk yarıda 2 farklı mevkide görev yaptı stoper ve ön libero kolay değil.

Meira mukemmele yakın bir futbolcudur.. Sabredin, bir açıldımmı ondan sonra "Meira biraz oynama yau takımda top oynayan adam bırakmadın" dersiniz... Meira okkkaddar iyi fudbolcudur yani... Sözümün arkasındayım...

Meira mukemmele yakın bir futbolcudur.. Sabredin, bir açıldımmı ondan sonra "Meira biraz oynama yau takımda top oynayan adam bırakmadın" dersiniz... Meira okkkaddar iyi fudbolcudur yani... Sözümün arkasındayım...

sen söylediysen doğrudur:D

Meira, Kewell ve Lincoln den sonra en yüksek top tekniğine sahip oyuncu.Forvete, forvet arkasına koysak hiç sırıtmaz=)

Vay cakallar vaay demek ardimdan atarsiniz ha:mad::D

Hafif bir tepkiyle atlattık. :D

tartısılır tabi niye tartısılmasın benim meira demekten kastım böyle buyuk oyuncuları eleştirebilme imkanımız var yani mesela rakibimizde can yasin var bizde meira var anlatabildimmi

Bunada tamamen katılıyorum.Sonuçta Can'ı Yasin'i ne biliyim Maldonado'yu değil Meira'yı eleştiriyoruz.Teşekkürler yönetim.

Ne faydasini gördük ya? Kolay calim yemekten yürüyerek kosmaktan baska nesini gördünüz bu adamin?

Allah askina birisini bana su adamin bugüne kadar takima sagladigi faydalari söylesin bakalim

Ayrica Murat Kilic, senin Can Yasin dedigin adamlar o takimin yedeklerii..

Ne faydasini gördük ya? Kolay calim yemekten yürüyerek kosmaktan baska nesini gördünüz bu adamin?

Allah askina birisini bana su adamin bugüne kadar takima sagladigi faydalari söylesin bakalim

Senin bu dediğin neye benzer biliyormusun ????... Son model Ferrari almışın, motoru açılmamış daha, basıyorsun gitmiyor, sende düşünüp karar veriyorsun.. e ozaman bu arabayı hurdalığa gondereyim en iyisi.... TÖVBE TÖVBE ! Meira'nın kalitesine laf eden adamın futbol bilgisinden şüphe ederim...

ne faydasınımı gördük:rolleyes: tamam eleştirelim meira gibi oynamıyor orasına eyvallah ama bu kadar da at gözlügüyle mac izlenmez bu takım popescudan sonra defansdan top cıkarmaya basladı hopp şişir nasıl olsa indirir hakan devri bitti anladın avrupa mentalitesi geldi takıma defansa hemen ne kolay ya sil at bundan olmaz yok yaa..

Ayrica Murat Kilic, senin Can Yasin dedigin adamlar o takimin yedeklerii..

yedek medek o takımın kadrosunda sonucta bizim yedegimizde emre güngör ben futbolcu kalitesini anlatmaya calısıyorum sana bir soru edu mu meira mı lugano mu meira mı zapo mu meira mı sivogu demiyorum onun asıl yeri dmc

Senin bu dediğin neye benzer biliyormusun ????... Son model Ferrari almışın, motoru açılmamış daha, basıyorsun gitmiyor, sende düşünüp karar veriyorsun.. e ozaman bu arabayı hurdalığa gondereyim en iyisi.... TÖVBE TÖVBE ! Meira'nın kalitesine laf eden adamın futbol bilgisinden şüphe ederim...

Son model Ferrari?

Ne kadar komiksin sen ya.. Adami ferrariyede benzettin ya!

Bence ferrariden cok at arabasina benziyo:)

Oynayamiyor iste aldigi paranin hakkini veremedii.. Ondan bekledigimizi veremedii! Ben asil bunun aksini iddia edenin Galatasaray sevgisinden süphe ederiim!

yedek medek o takımın kadrosunda sonucta bizim yedegimizde emre güngör ben futbolcu kalitesini anlatmaya calısıyorum sana bir soru edu mu meira mı lugano mu meira mı zapo mu meira mı sivogu demiyorum onun asıl yeri dmc

Lugano cok iyi defans, hernekadar bir ezikde olsa iyi bir futbolcuu. Bizim Meiradan daha iyi bence

Son model Ferrari?

Ne kadar komiksin sen ya.. Adami ferrariyede benzettin ya!

Bence ferrariden cok at arabasina benziyo:)

Oynayamiyor iste aldigi paranin hakkini veremedii.. Ondan bekledigimizi veremedii! Ben asil bunun aksini iddia edenin Galatasaray sevgisinden süphe ederiim!

Abi dur bakalım yaa... adam geleli ne kadar oldu şurda daha... Oynadığı her takımda büyük başarıyla oynamış bir adam bu, tekniği kalitesi belli.. Henüz ısınma aşamasında daha tam uyum sağlayamamış olabilir.. Hep böyle gidicek diğil, ayrıca iyi maçlarda çıkardı... Ben bu adamın altına imzamı atarım arkadaş...

Geri
Üst Alt