Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Bir renktaşımızın harika yorumu vardı.

Beyaz smokinle sahaya çıksa kirlenmeden maçı bitirir... :rolleyes:

bu meira boyle oynayamaya devam etsin nonda,umit, volkan y ile birlikte hemen gonderilsin

Kaliteli bir oyuncu aslında ama neden tam performans vermiyor araştırmak lazım:D

Meiradaki eksiklikler

-Mücadeleci değil

-Kesinlikle maçlara konsantre olamıyor dalgın bi havası var.

-Yerden kesiciliği bence servetten bile kötü

Artıları

-Geriden oyunu kurabiliyor..

-Hava toplarında iyi..

Sonuç olarak meiranın formsuz olduğuna katılmıyorum bence oynayabildiği bu..

Stutgarttan gelmiş olabilir ama stutgart şampiyon olduğu sene en çok gol yiyen 5 takım arasındaydı..

Meira'yı koy Barcelona savunmasına sırıtmadan oynar!

Meira'nın kontrol amaçlı MR'ı çekilecekmiş.MR'ı çekilen bir daha gelmiyor geri valla:o

Hala pas alisverisi diyolar ya. Abicim bu adam stoper pas alisverisi degil top kesiciligi önde olmali. Bana onun pas verisinden, cokmu lazim pas vermesi:)

Hala pas alisverisi diyolar ya. Abicim bu adam stoper pas alisverisi degil top kesiciligi önde olmali. Bana onun pas verisinden, cokmu lazim pas vermesi:)

Ya abi Meira'yı tartışıyorsun ya adamın tarzı bu her maç yerlere yatıp top çalmasını bekliyorsun ama bu adamın böyle bir stili yok kafandaki defans nasıl bilmiyorum ama estetik bir defans oyuncusu...!!!

Eger top calma gibi bi stili yoksa satalim gitsin, banane böyle defansdan. onun pas dagitmasina gerek yok orta sahamiz var sükür onlar gerekli paslari yaparlar.

Lincoln gibi 1-2 maç yedek oturması gerek,belki düzelir...

Eger top calma gibi bi stili yoksa satalim gitsin, banane böyle defansdan. onun pas dagitmasina gerek yok orta sahamiz var sükür onlar gerekli paslari yaparlar.

Geriden top çıkaramazsan dan dun şişirirsin topu,orta sahan bir işe yaramaz o zaman.

Ya ön liberodakiler korkulukmu kardesim? Onlar ne güne duruyor topu cikarmak icin. Onlar bittide Meira yami düstü ileriya top cikarmak

Ya ön liberodakiler korkulukmu kardesim? Onlar ne güne duruyor topu cikarmak icin. Onlar bittide Meira yami düstü ileriya top cikarmak

Tamam da rakip forvet yuncular baskı yaptığı vakit senin 2 stoperin kazma olursa o 2 stoperin mecburen topu uzun vurmak zorunda kalır.

1.si Meira kendisinden beklenen performansı gösteremiyor.

2.si yeri geldiğinde çok iyi yeri geldiğinde çok kötü paslar atıyor.(Bkz:Gençlerbirliği maçı,Burhan Eşer'in golü)

3.sü Stuttgart takımındayken Eto'o'yu bile tutmuş adam şimdi Fenerbahçeli Deivid'i bile tutamıyor.Zaten defansın ve ön liberorın bir sorunu var bizim takımımızda.Rakip oyuncu kaleye geliyor.Bizim savunmamız geri geri kaçıyor.Geçen sene rakibin ayağına çok yatıyor diye kızıyorudum.Şimdi rakibin ayağına bakıyorlar sinir oluyorum...:mad:

Geri
Üst Alt