Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Rakip oyuncu kaleye geliyor.Bizim savunmamız geri geri kaçıyor.Geçen sene rakibin ayağına çok yatıyor diye kızıyorudum.Şimdi rakibin ayağına bakıyorlar sinir oluyorum...

Bence galatasaray skibbenin gelmesiyle pozisyon almasını öğreniyor..

Galatasarayın bu zamana kadar savunma anlayışı prese dayanıyordu..

Bu pres gücüyle teknik olmayan takımları boğarsın ancak karşındaki teknik pas yapmasını bilen adamlar varsa 5 lik olursun(leverkusen maçı)

Çünkü şuursuzca pres yaparken pozisyonunu kaybedersin..

Galatasaray hem pozisyon almasını bilen hemde bilinçli pres yapan bir takım olucak bu avrupada başarı için çok önemli..

Aynı olay yerden top oynamaylada ilgili önceden sürekli ileri top şişiren bir galatasaray vardı şimdi tek pas yapan bir galatasaray var..Skibbeyi eleştirenler bunlarıda görmeli..

İlk başlarda çok gol yememizin sebebide takımın bu sistemlere alışması..Ama oyuncular alıştıkça harika bir takım çıkıcaktır ortaya..Alışmayada başladılar zaten..

Renkdaş ben zaten şuursuzca pres yapmalarını istemiyorum.Ama hiç pressiz de olmuyor bu işler.Hiç basmamak değil ama insan basar biraz.Defansta da öyle rakip hata yapmassa topu kapamıyorlar.

1.si Meira kendisinden beklenen performansı gösteremiyor.

2.si yeri geldiğinde çok iyi yeri geldiğinde çok kötü paslar atıyor.(Bkz:Gençlerbirliği maçı,Burhan Eşer'in golü)

3.sü Stuttgart takımındayken Eto'o'yu bile tutmuş adam şimdi Fenerbahçeli Deivid'i bile tutamıyor.Zaten defansın ve ön liberorın bir sorunu var bizim takımımızda.Rakip oyuncu kaleye geliyor.Bizim savunmamız geri geri kaçıyor.Geçen sene rakibin ayağına çok yatıyor diye kızıyorudum.Şimdi rakibin ayağına bakıyorlar sinir oluyorum...:mad:

Hatasız savunma oyuncusu mu olur ya geçen hafta Barcelona maçında adam tek başına bütün rakip defansını geçti gol atmıştı olabilir bunlar!

Meiranin MRi cekilmis bugün. Hayir ola, bitek o kaldiydi sakatlanmayan dafansda:rolleyes:

Hatasız oyuncu yoktur demiyoruz ama Meira kapasitesine göre çok hata yapıyor.Bir çare bulmazsa yediğimiz basit goller devam edicek.

Kapasite,peformans vs 1 sezon biticek Meira hala 2. lig topcusu kıvamında böyle defans olmaz kapasiteside kendisinin olsun kactır bekliyoruz meira bi cıkıs yapsın diye hala aynı Hayırlısı Olsun.

Hatasız savunma oyuncusu mu olur ya geçen hafta Barcelona maçında adam tek başına bütün rakip defansını geçti gol atmıştı olabilir bunlar!

Hatasız savunma olmaz haklısın ama Stuttgart'ta oynadığı zamana göre çok fark var...:o

Hatasız savunma olmaz haklısın ama Stuttgart'ta oynadığı zamana göre çok fark var...:o

Katılıyorumda Barcelona savunması 2 hafta önce bir gol yedi bu hatayı bizim oyuncular yapsaydı 4 kişi 1 kişiden nasıl top alamaz ve gol olur diye yerden yere vururduk ve ordada Puyol ve Milito vardı golü atanda genç bir oyuncuydu oluyor böyle hatalar haklısınız Meira daha iyi oynamalı bende yeterli görmüyorum ama ne gerek var Meira'ya derseniz haksızlık yapmış olursunuz büyük maçlarda bence çok iyi oynadı!

meira bir defans oyuncusu olarak çok teknik bu onun için avantaj hem güçlü fiziğide uygun ama biraz daha ciddi oynasa çok iyi olur servetle mükemmel ikili oldular

Katılıyorumda Barcelona savunması 2 hafta önce bir gol yedi bu hatayı bizim oyuncular yapsaydı 4 kişi 1 kişiden nasıl top alamaz ve gol olur diye yerden yere vururduk ve ordada Puyol ve Milito vardı golü atanda genç bir oyuncuydu oluyor böyle hatalar haklısınız Meira daha iyi oynamalı bende yeterli görmüyorum ama ne gerek var Meira'ya derseniz haksızlık yapmış olursunuz büyük maçlarda bence çok iyi oynadı!

Sinan cildirdin yine ha :o:o:o

MEIRA bu aralar iyi oynamiyor, barcelona ayaklari beni ilgilendirmez su an takimi GS, ondan bekledigiz bu formanin hakkini vermesi

Ne gerek var Meira'ya asla demem.Aksine Meira'yı korurum ama bekleneni veremeyince otomatik olarak eleştiriler başlıyor.:o

Barça savunması 1 hatalı gol yer ancak 10 raul atagında 10 Agüero atagında takır takır Puyollar,Militolar adamı yerler :) bizim bu meira ancak herkesin agzında burdan baskada iyi diyen yok etrafımdaki tüm Galatasaraylı dostlarım bende dahil bu adamın bu takımda olmasından memnun degiliz ha herkesin görüsü ayrıdır ama yarın takıma cubuklu emre gelse onada iyi der bazıları kötü topcuya iyi denmez meira GALATASARAYIMIZDA kötü oynamakta ister inanın ister inanmayın yada at gözlügüyle macları izleyin herkesin fikri farklıdır

Evet Meira okadar kötü ki UEFA da sadece kalemizde bir gol gördük.Avrupa maçlarında rakiplerimiz pozisyona giremedi çünkü Meira çok kötü.Servet tek başına savunma yaptı Meira nın katkısı sıfır,sahada yürüyor resmen yaw ayıp Meira!!!

Meira'nın performansının çok iyi olmadığı kesin ama gereksiz falan değil bu adam.Bence çok kaliteli ve o kaliteyi 2.yarı gösterecek.

Tecrübesi yeter;

Duruşu ve karakteri yeter ...

Barça savunması 1 hatalı gol yer ancak 10 raul atagında 10 Agüero atagında takır takır Puyollar,Militolar adamı yerler :) bizim bu meira ancak herkesin agzında burdan baskada iyi diyen yok etrafımdaki tüm Galatasaraylı dostlarım bende dahil bu adamın bu takımda olmasından memnun degiliz ha herkesin görüsü ayrıdır ama yarın takıma cubuklu emre gelse onada iyi der bazıları kötü topcuya iyi denmez meira GALATASARAYIMIZDA kötü oynamakta ister inanın ister inanmayın yada at gözlügüyle macları izleyin herkesin fikri farklıdır

Bende senin play station'u kapatıp uyuman lazım gerçekten uykusuz kaldığını düşünüyorum!

Geri
Üst Alt