Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Ya bu adamın yanına E.Güngör geldiğinde olay çözülecek.Meira kesici özelliği çok olan bir oyuncu değil.Yanında oynayan adam çok önemli.Servet sezon sonunda kendide istediği için avrupaya gider,Emre ve Meira yanyana oynar olay çözülür.

Servet kaldı naapçaz şimdi? 75. kere yazıcam buraya ben Meira'ya kalitesiz adam demedim.Topu oyuna iyi sokuyor,ileri pasları güzel tamam ama markajda sıkıntı var,arkaya acayip kolay adam kaçıyor,bazen çok ağır kalıyor ve kesinlikle savaşçı yönünü göremedim ben.Nolur bir oyuncu birşeyler katsın takıma da ondan sonra bu kadar savunun.Ayrıca evet Emre aşık dedim çünkü adam 2 yıl da yedek kalsa çıktığı maçların her saniyesinde savaştı ve kritik toplar kesti.Tabiiki oyuna topu sokamıyor ama Meira söylendiği gibi savaşçı bir şekilde oynamıyor bu kesin.Servet'le uymadıkları kesin buna katılıyorum ama Servet takımda kaldı.Hangisinin yanına bir oyuncu gerekli derseniz saniye bile düşünmeden Servet derim her zaman.

Servet kaldı naapçaz şimdi? 75. kere yazıcam buraya ben Meira'ya kalitesiz adam demedim.Topu oyuna iyi sokuyor,ileri pasları güzel tamam ama markajda sıkıntı var,arkaya acayip kolay adam kaçıyor,bazen çok ağır kalıyor ve kesinlikle savaşçı yönünü göremedim ben.Nolur bir oyuncu birşeyler katsın takıma da ondan sonra bu kadar savunun.Ayrıca evet Emre aşık dedim çünkü adam 2 yıl da yedek kalsa çıktığı maçların her saniyesinde savaştı ve kritik toplar kesti.Tabiiki oyuna topu sokamıyor ama Meira söylendiği gibi savaşçı bir şekilde oynamıyor bu kesin.Servet'le uymadıkları kesin buna katılıyorum ama Servet takımda kaldı.Hangisinin yanına bir oyuncu gerekli derseniz saniye bile düşünmeden Servet derim her zaman.

Servet kalmış olabilir ama sezon sonunda iyi para veren yine alır.Meira'nın savaşçı olmadığına katılıyorum.Adam böyle bir futbolcu.

Herşeye rağmen Fernando Meira gibi bir oyuncu kadromuzda olduğu için çok memnunum!

Meira performansını ya-ka-la-ya-cak!

Bi kaç gündür meira ile uğraşmadım :D

Ne desem acaba.. :p

Şimdi meira ilginç bir oyuncu..Almanyadan bir arkadaşıma meira hakkındaki düşüncelerimi söyledim şaştı kaldı :) Meiranın bundesligada en iyi ve istikrarlı defans oyuncularından olduğunu stutgartın isteyerek satmadığını söyledi.. :)

Bakalım meira ilerki günlerde napacak.. :)

Şimdi meira ilginç bir oyuncu..Almanyadan bir arkadaşıma meira hakkındaki düşüncelerimi söyledim şaştı kaldı :) Meiranın bundesligada en iyi ve istikrarlı defans oyuncularından olduğunu stutgartın isteyerek satmadığını söyledi.. :)

Garip olan da o ya zaten.Niye bizde böyle ben onu anlayamıyorum.

Kaç aydır biz ne diyoruz Onur ? İlla Almanya'dan bir arkadaşının mı söylemesi lazım. :)

Zaten bu kadar önemli bir oyuncu olmasa Portekiz Milli Takımında yıllarca banko oynamazdı.Bizim kimyamız uyuşmadı.İnşAllah bize alışır 2.yarıda.

Meira bekleneni veremedi hataları coktu mücadelesi azdı Hayırlısı Olsun.

Bizde diyoruz be Onur.:)Niye bize inanmadın?:D

Kalite olabilir fakat bu kalite henüz gözükmedi.. :D

Bunuda unutmayalım..

Adam birçok maçta orta saha da görev aldı. Bir 2 maç dışında da hiç sırıtmadı.

Kalitesi belli bir oyuncu. Değerlerimize sahip çıkmamız gerekir.

Bir Edu ya bak bir de Meira 'ya. Fark çok açık. Görmemek için hayata sarı lacivert gözlüklerle bakmak lazım. :)

Katılıyorum benim gördüğüm son zamanlarda tam kafamda ki defans tipi topla gidicek oyun kuracak kesici özelliği eksik bir tek herşey var adamda,onuda fazla yapmadı demek yapamayacağı anlamına gelmez!

Geri
Üst Alt