Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

meira ok teknil bi oyuncu teknik oldugu için ileriye yönelik oynuyabiliyirr buda onu takımımızda önemli bi yere oldugunu gösterıyor.

Kötü oynadığındada ''öküz,kazma, fiyasko transfer, balon ''demek Gslılığa yakışmaz kardeş;)

Bana söylüyosan eğer ben öyle tabirleri hiçbir zaman kullanmadım.Sadece beklenilenin çok altında olduğunu belirttim defalarca.Ve hala da öyle düşünüyorum çünkü Stutgart'tayken birçok kez izledim :) Ve tek laf ettiğim adam daha birşey vermeden süper oynuyormuş gibi yazılar yazılması.Bi kendi gibi oynasın ondan sonra hep beraber göklere çıkarırız.Daha açıklayıcı olamam heralde :rolleyes:

Bugün yine kaleye kisa pas atti az kalsin yiyoduk golü. Ama ondan haric iyiydi düzeliyo galiba :)

Bugün çok garanticiydi. Önünde rakip olduğunda direkt taca, kornere attı. Tamam doğru da biraz da kendine güvenmesi lazım...

Gene çok iyiydi yaptığı pas hatası dışında o da bir maçlık birşey sonuçta. Kornerlerde hava toplarında daha etkili olmasını bekliyorum...

Meira ile Servet pek fazla dikkatim çekmediler :o çok fazla iş düşmedi onlara

Neredeyse gol yiyoduk orada Meira'ya çok kızdım.

Gene çok iyiydi yaptığı pas hatası dışında o da bir maçlık birşey sonuçta. Kornerlerde hava toplarında daha etkili olmasını bekliyorum...

Aynisini Ankaraspor macindada yapmisti. Burdan biriside rüzgardi o kisa pasin sebebi demisti. Oda sendin sanirim :)

Demekki rüzgar olmadanda kaleciye kisa pas atabiliyormus Meira. Demekki herzaman sirf muhalefet olmak icin biseyler dememek lazimmis.

Aynisini Ankaraspor macindada yapmisti. Burdan biriside rüzgardi o kisa pasin sebebi demisti. Oda sendin sanirim :)

Demekki rüzgar olmadanda kaleciye kisa pas atabiliyormus Meira. Demekki herzaman sirf muhalefet olmak icin biseyler dememek lazimmis.

Onun sebebi tamamen rüzgardı ne yani burdan Meira iyi pas atamıyo mu anlamı çıkar Baros un kaçırdığı gole bakarsan son vuruşları çok kötü bir oyuncu anlamı çıkar.Meira nın yaptığı onca iy iş içinden birtek hatası hemen göze batıyor nedense.

Meira ya her fırsatta sallayan sendin şimdide düzelmeye başladı vs vs hemen dönmeye başlamışsın...

Ben sallamaya kalirsa yine sallarim bir sürüde elestirecek sey bulurum, ortami germek istemedigimden biraz pozitif yaklasayim dedim ama görüyorumki hata ettim. Bundan sonra pozitif yaklasmak yok!

Son 2 maçtır mucadele etmeye başladı,

Umarım gittikçe daha iyi olur

Artık alışma sürecini tamamladı.Meira'yı şimdi izleyin bide.

meira kötüydü..Hala top adamdayken geri geri gidiyor..Sinir bozucu..Onun yüzünden ataklar daha tehlikeli oluyor..

Ben sallamaya kalirsa yine sallarim bir sürüde elestirecek sey bulurum, ortami germek istemedigimden biraz pozitif yaklasayim dedim ama görüyorumki hata ettim. Bundan sonra pozitif yaklasmak yok!

Eleştirmek istedikten sonra emin ol burada Lincoln ü,Barosu sayfalarca eleştirebilirim...

Yahu şu adamı hala neden eleştirdiğinizi anlayamıyorum.:mad:Adam çıkıyor oyununu oynuyor.Siz yaptığı hataları eleştiriyorsunuz.Ama eleştirmek yerine biraz da başarılarını görmeye çalışsanız??:o

Kötü oynadığı zaman Lincoln'ü de Baros'u da eleştiririz.Taraftarız biz bu gayet normal birşey.Kötü oynasa bile süpermiş gibi göstermek anormaldir bana göre.Bu lafım son maçlardaki performansına değil yine önyargılı falan demeyin :)

Denizli maçında 1 tek kritik mental hata yaptı gol oluyordu onun dışında iyiydi.

Yahu şu adamı hala neden eleştirdiğinizi anlayamıyorum.:mad:Adam çıkıyor oyununu oynuyor.Siz yaptığı hataları eleştiriyorsunuz.Ama eleştirmek yerine biraz da başarılarını görmeye çalışsanız??:o

ne başarısı var.ne kritik müdahalesi var.ne golu ne asisti.karşı takıma yardımcı oluyor,hatalarıyla sadece.

Geri
Üst Alt