Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

hala begenmiyorum bu meirayi oynadigi oyunu ikinci ligteki adamlar oynar siradan oyuncu gibi

Size Cihan Haspolatlı,Orhan Ak gibi oyuncular paklar. Saygılar.:o

Cahillik parayla m ya siz futboldan ne anlarsınız Meira gibi adam bulmuşuz bide beğenmyorlar!!!!!

ne başarısı var.ne kritik müdahalesi var.ne golu ne asisti.karşı takıma yardımcı oluyor,hatalarıyla sadece.

Aslında fazla hatası yok.Ama bazı taraftarlar onun bu hatalarını (her futbolcunun yapabileceği hatalar) çok büyütüyorlar.Peki bir düşünün takımın en çok forma giyen isimlerinden biri.Bunu nasıl başardığını lütfen bir düşün.Ayrıca kritik müdahale olarak Beşiktaş maçındaki topuk ile topu kesmesi bence kritikti o top gol olsaydı skor çok daha farklı olurdu...

Meira iyi değil ismi olabilir ama bu böyle..Defanstan top çıkarması çok önemli bir özellik fakat ondanda önemli bir stoper için bazı özellikler var ve bunda başarılı değil..

Arkadaşında dediği gibi kritik müdahalesi yok mücadelesi yok..Hiç atak başlamadan song gibi defans öndeyken top kestiğini görmedim..Daha çok adamlaı takip edip geri geri gidiyor buda defansımızı dengesini bozuyor.Meira ne oynadığı oyunla nede stiliyle galatasaraya uymuyor..Şunuda aklınızdan çıkarmayan galatasaray forması fenerbahçe gibi değildir onu hakeden giyer mücadele eden giyer..O yüzden meira emre güngör servet eşit olarak değerlendirin isme göre hareket etmeyin..

Meira iyi değil ismi olabilir ama bu böyle..Defanstan top çıkarması çok önemli bir özellik fakat ondanda önemli bir stoper için bazı özellikler var ve bunda başarılı değil..

Arkadaşında dediği gibi kritik müdahalesi yok mücadelesi yok..Hiç atak başlamadan song gibi defans öndeyken top kestiğini görmedim..Daha çok adamlaı takip edip geri geri gidiyor buda defansımızı dengesini bozuyor.Meira ne oynadığı oyunla nede stiliyle galatasaraya uymuyor..Şunuda aklınızdan çıkarmayan galatasaray forması fenerbahçe gibi değildir onu hakeden giyer mücadele eden giyer..O yüzden meira emre güngör servet eşit olarak değerlendirin isme göre hareket etmeyin..

Ya yapma ya olur mu?Haklısın ama kritik müdahale konusuna katılmıyorum.Kritik müdahaleleri var...

ne başarısı var.ne kritik müdahalesi var.ne golu ne asisti.karşı takıma yardımcı oluyor,hatalarıyla sadece.

Doğru.Meira'nın şimdiye kadar 8 gol 15 asist yapmış olması gerekirdi.Meira bi maç oynamadı savunmadan top çıkaramadık ya.Ayrıca ikinci yarı çok daha iyi oynamaya başladı.

Bizi Orhan Ak gibi adamlar değil Song gibi adamlar paklar.Umarım anlatabilmişimdir :)

Meirada taca atıyor.. :D

Meirayla galatasarayın sistemi uyuşmuyor meira alan savunması yapmak istiyor yanındakiler bunu bilmiyor onun yerine önde basıp top kapmak istiyor..

Garip..

Her topu taca atmıyor ama.Song her topu ileri vuruyor.FB-TS maçında çok net gördük.Üstelik çok kontrolsüz...

Song gelen topu dan dun ileri vurur.

Ben yıllardır Song'dan iyi oyuncu görmedim bizim takımda.Oyun kuramıyordu belki ama defansif olarak Meira'dan 10 kat daha iyi oynuyordu.Daha iyiydi demiyorum ama çok daha katkısı vardı.Çok da az gol yerdik.Meira daha büyük övgüleri haketmiyor.Tamam iyi olduğu maçlarda var kimse inkar edemez ama o kadar övgü için daha çok iyi maç çıkarması lazım.

Ben yıllardır Song'dan iyi oyuncu görmedim bizim takımda.Oyun kuramıyordu belki ama defansif olarak Meira'dan 10 kat daha iyi oynuyordu.Daha iyiydi demiyorum ama çok daha katkısı vardı.Çok da az gol yerdik.Meira daha büyük övgüleri haketmiyor.Tamam iyi olduğu maçlarda var kimse inkar edemez ama o kadar övgü için daha çok iyi maç çıkarması lazım.

Emre Güngör Song'dan daha iyi.Song'u hiç beğenmedim, hala da beğenmiyorum.

Kesinlikle katılıyorum..Song defansın herşeyiydi milletin aklında hala geçen sene olduğu için songu unutmuşlar ne olduğunu..Ama adam trabzonu sırtlıyor şimdide..

Song iyi futbolcuydu.Şahsen benim buna bir itirazım yok.Bakın yine söylüyorum Meira şu an çok iyi değil ama Meira'nın nasıl futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz ve hep söylediğim gibi artık o eski performansına yaklaştı.Bu Meira bizim takımda ilk 11 oynar.

Meira son 2 maçtır iyi oynuyor.

Sezon bitene kadar bir aksilik olmazsa Meira-Servet ikilisi oynayacak :)

Song varken avrupa da gelenden geçenden 3 ten aşşağı gol yemediğimizi hatırlamıyorum bu mu dur iyi defans???

Meira TSl de en iyi stoperlerden biridir hatta ikili tandem oluşturacaksam ilk adını yazacağım adamdır Meira...

Song oynarkenki kadroyla bugünkünü de bi kıyaslayın isterseniz :)

Meira düzeliyor.Bu sene sonuna kadar Servet'le oynar.Bide E.Güngör'le izlesek aslında onu çok daha iyi olur.

Geri
Üst Alt