Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Meira giderse defanstan top çıkaramayız.. :D

Ne alakası var ya.her iddasına girelim emre aşık ve emre güngör kat kat iyi çıkarıyor bu adamdan.hem sırf pas cıkarıyor diye adam alınmaz.defanstaki adamın ya servet gibi mücadeleci yada emre aşık gibi müthiş kademeci olması lazım.

Seviye olarak yüksek maçlarda iyi oynuyor.Türkiye Ligindeki maçları önemsemediği fikrine birkez daha sahip oldum dün.

meira iyi iyi... süper yetenekli... fazla göze batmıyor ama çok yararlı... defanstan top çıkarmada takımın vazgeçilmezi... gide gide iyi oluyor...

Meira iyi savaştı bu maç ama pek ön plana çıkmadı 3 stoper oynayınca aksamıyor demek ki :D

ben meira'nın ilk maçlarında defansif orta saha oynadığı zamanları hatırlıyorum harika oynuyordu savaşıyordu çalım atıyordu pas atıyordu hatta orta açtığı bile oluyordu. nolduysa metalist maçından sonra servetin saçma hatasından sonra bizim butun defanslar yerinden oynamaz oldu ki oynamasında :)

Şimdi evet hakkını vermem lazım öncelikle.Ama malesef defansdaki genel sorunun içerisinde Meira'da unutmuş topu oyuna sokmayı.Çünkü oyuna sokacak durumda değil habire arkaya sarkan futbulcuları kademe anlayışıyla karşılama görevi hakim oluyor son maçda da gördüğümüz gibi.

Dikkatimi çeken önemli bi unsurda kestiği hiçbir top bizde kalmıyor duvara vurur gibi adamlar ortalıyor Meira kesiyor ama hiçbir top bizim ayağımıza gelmiyor.Bu olay son Bordeoux maçında had safaya ulaşdı malesef.Çok dikkatlice takip ettim kestiği 1 tek top bile bizde kalmadı...

Güle Güle Meira

Güle Güle Meira

B_3394_B_1532_meiragsda_b9089.jpg

Galatasaray Futbol AŞ ile Fernando Jose da Silva Freitas Meira arasındaki sözleşme, tarafların mutabakatı sonucunda karşılıklı olarak feshedilerek, oyuncunun bonservisi Zenit Petersburg kulübüne verilmiştir.

Kendisi ailesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu olmasına karşın, oyuncu profesyonel hayatta reddedemeyeceği cazip bir teklifle karşılaştığını ve ayrılmak istediğini belirterek tercihini bu yönde kullanmıştır.

Meira menajeriyle birlikte yarın İtalya’ya giderek sağlık kontrolünden geçecek ve işlemlerinin tamamlanmasından sonra Zenit Petersburg kampına dahil olacaktır.

Fernando Meira’ya Galatasaray’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında ve yeni takımında başarılar dileriz.

Galatasaray Futbol AŞ

Cevap: Rusya'dan Meira'ya şok teklif

Şuan futbolcu satan şampiyonluğu satar bence.Ne zaman ne olacağı belli olmuyor bizim takımda, o yüzden en azından sene sonuna kadar hiçbir oyuncumuzu satmamalıyız.

Sadece Meira'nin değil Emre'nin kesip yolladığı paslar rakip yarı sahaya geldi herifler hiç zaman kaybetmeden aldılar yeniden yüklendiler,Servet en başarılısıydı bence o Arda'yı bulma konusunda çok başarılı!

Defansdan top cikarmakmi? Allah askina su bordo macinda kacdefa top cikardi defansdan?

3 kez Meira dedi spiker ikisinde topu ileriye vurdu birindede kafasiyla taca atti. Ben niye o toplari ileriye cikan Meirayi göremiyorum siz görüyorsunuz hayret.

Her ne kadar begenmesemde simdi satmayalim ama sene sonu gelirlerse bana göre satilsin bu Meira..

şuanda satmak zaten mümkün değil. ;) şuan satan şampiyonluğu satmaz o sebeple. 7.5 milyon €'ya bırakırım ben olsam. anlaşmayı da hemen yaparım.

Geri
Üst Alt