Fernando Meira

Cevap: Rusya'dan Meira'ya şok teklif

rusyada transfer donemi bitmedi mi? bitmediyse hemen gitmeli...

Sezon sonu gelsinler 7-8 gibi veririz ;)

hiçbir yere gidemez meira... hele hele 6 milyon €'ya hiç gidemez... hadi 15 dese düşünülür...

ama meira gibi bir futbolcuya UEFA'da şampiyonluk kovalarken kesinlikle ihtiyacımız var, ayrıca popescu'yu düşünün...ilk geldiğinde aynı böyleydi sonra efsane oldu adam.. biraz daha zaman...

Emre Aşık oynadıgı her maçta Meira'dan daha iyi oynuyor ama süreklili olmaz sezon sonu böyle bir teklif gelirse düşünülmeli bence sonuçta ucuza aldıgımız bir oyuncu kar ederiz ;)

Cevap: #5 Fernando Meira

Defansdan top cikarmakmi? Allah askina su bordo macinda kacdefa top cikardi defansdan?

3 kez Meira dedi spiker ikisinde topu ileriye vurdu birindede kafasiyla taca atti. Ben niye o toplari ileriye cikan Meirayi göremiyorum siz görüyorsunuz hayret.

ben hiçbir zaman iyi pas attıgını göremedim hep pas hatasıyla oynadı.denizli maçında de sanctise bile pas atmayı beceremedi kısa düştü gol oluyordu.Bırakın su adamı ya !

10m Euro versinler verelim.Soyle cılgın siyahi bi adam alalım.

Emre Aşık oynadıgı her maçta Meira'dan daha iyi oynuyor :o

Benim düşünceme göre Galatasaray'ın kar edebileceği herhangi bir fiyata gidebilir. 3 olur 4 olur 10 olur hiç farketmez. Galatasaray'ın ufakta olsa çıkarı olsun yeter.

Ben vasat bir futbolcu olduğunu ve kendini daha fazla geliştiremeyeceğini düşünüyorum.

Gönderilmeli ve Emre Güngör'e şans tanınarak ilkönce geçen seneki formunu yakalaması, daha sonra da bunun üzerine eklemesi sağlanmalı.

Emre Güngör çok kaliteli bir futbolcu bana göre. Umarım yedek kulübesinde bekletilip paslanmaz...

Meira gidemez giderse savunma cöker eger buyuk takımsan tsl demiyorum bile uefayı hedefliyorum diyorsan meira gibi adam bırakılmaz bazı arkadaslar GS nin menfaatine yararsa gitsin diyor şimdi menfaat dusunulmez basarı herseyden önce gelir sezon sonu konusulabilir ama şimdi asla bu arada bi cift lafımda zenite o rus bu takımı dimi bu:D

Meira cok faydalı olan bir futbolcu izlenimi vermiyor yerine daha iyi adamlar daha makul fiyatlara bulunabilir ancak bizim genc YABANCI futbolcu bulacak bir ekibimiz oldugunu düsünmüyorum genc yetenekleri bulup gelecek adamlar gerek bize yollayın adamları arjantin brezilya gibi ülkelere en kötüsü burasının en iyisi adamların

Satıp Metzelder'i alalım aynı işi yapar gitmesi kayıp olmaz.

Kar edilebilen her oyuncu satılabilir arda ve mehmet topal dahil sürekli bir dönüşüm olmalı kadroda satmaktan korkmamalıyız.

Terry + Puyol + 50 Milyon € versinler, kramponlarını gönderelim :D:D:D Dimi Emir? :)

Emre Aşık oynadıgı her maçta Meira'dan daha iyi oynuyor :o

Kesinlikle!! Ben bunu dile getirdiğimde dalga geçer gibi konuşanlar oldu.Emre en azından canla başla oynuyor ve Bordeaux maçında tek hatasını göremedim.Ayrıca Meira'nın top çıkardığını falan da göremiyorum.Kaliteli adam onu zaten herkes biliyor da ben hala birşey göremedim.Tam olarak güven vermesi için 10-15 maç taş gibi top oynamalı başka yolu yok.

MEIRA'DA ÖNEMLİ GELİŞME!..

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Zenit St Petersburg’un, Galatasaray’ın Portekizli savunmacısı Fernando Meira ile ilgilendiğini oyuncunun menajeri doğruladı.

Daha önce Rus Basını’ndan Sovietski Sport Gazetesi’nin haberinde, Zenit’in Meira için 5-6 Milyon Euro arasında bir bedeli gözden çıkardığı ve Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı ileri sürülmüştü.

Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise, yaptığı açıklamada “Kulübe gelen bir teklif olmadığını” söylemişti.

Bu gelişmeler yaşanırken Portekiz’de yayın yapan Record Gazetesi’nin haberi gündeme bomba gibi düştü. Record’a konuşan Meira’nın menajeri Marcelo Cipriano, “Zenit’in oyuncuma olan ilgisi doğru. Daha önce temas kurduk” dedi.

Rusya’da Mart ayına dek sürecek olan transfer döneminden dolayı bu konu bir süre daha gündemde kalacağa benziyor!

MARATON.COM.TR ÖZEL

DERLEYEN: ALP KOPARAL

Geri
Üst Alt