Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Umarım Kocaeli maçında Taner'e yaptığı gibi eskortluk yapmaz bordo maçında da..

İnşallah BOrdo maçında yüzümüzü kara çıkartırsın Meira, ben söylediklerimi yemeye hazırım. Yeter ki sen iyi oyna...

Meria takımı izlemek için alındıysa gerçekten görevini çok iyi yapıyor.. kalliyi sahaya sürsen takım için daha yararlı olur.. meiranın yararı olmadığı gibi zararıda yok sadece izliyor. defans görevini üstlenmiş ama defansta durmuyor ileri gidiyor geri döndüğünde golü çoktan yemiş oluyor takım.. 3 sene öncesine beğenmediğim Servet bile ondan daha çevik ve hızlı.. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 6 milyon TL ye isteniyormuş, yönetim öpsün kasasına koysun..

Cevap: Meira Zenit'le Anlaştı(mı)?

Aldığım bazı duyumlara göre Meira Zenit'le anlaşmış. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Gidecekse yerinin hemen doldurulması gerekir,o yüzden çalışmalara şimdiden başlanmalı.

Eğer transfer dönemi öncesi böyle bir oyuncuyla anlaşılırsa,gelen teklif değerlendirilir.

Meira yı hemen satalım,zararınada olsa satalım!Ben bukadar kötü bir futbolcu olabileceğini yada bu kadar kötü bir şekle döneceğini tahmin etmemiştim Meira nın!Göbekte Hakan Balta ve Emre Aşık oynasın!Meira hemen satılsın!!!!

Meira yı hemen satalım,zararınada olsa satalım!Ben bukadar kötü bir futbolcu olabileceğini yada bu kadar kötü bir şekle döneceğini tahmin etmemiştim Meira nın!Göbekte Hakan Balta ve Emre Aşık oynasın!Meira hemen satılsın!!!!

Ümit Karan'ın atıldığı Sivas maçında H.Balta göbekteydi 2 golde kaçırdığı adam yüzünden yemiştik.

Lütfen atıp tutmayalım,mantıklı şeyler yazalım.

Ben herkesin yerine tüm lafları yemeye razıyım yeterki adam gibi top oynasın!!

Maça konsantre olduğunda klasını belli ediyor ama lig maçlarını sallamıyor..

İşte diyorum ya.Böyle farklılık olamaz ya.Adam avrupa maçlarında bir başka oynuyor.

Meirayi sezon sonunda isteyip napacaklar sezon burda martta basliyor Avrupada yazin transfer donemi baslarken Rusyada yazin transfer sezonu degil.Simdi alacaklar ve gider insallah.

Çok kolay adam harcamayı seven bir yapımız var nedense. Meira giderse, Servet ve Emre 'nin yokluğunda savunmada kim oynayacak? Yapmayın Allah aşkına...

Servet ve emre sakatlanmasaydı mümkün olabilirdi ama artık olmaz bence..

Çok doğru...

Vallahi Bülent defans konusunda ne yapacağını bilir bence.

Sonuçta bu takımın yıllarca defans mevkiinde ve kaptanlık görevlerini başarıyla yaptı. Mutlaka kitabına birşeyler uyduracaktır.

İyi kaleci iyi bir savunmanın arkasında olur derlerya iyi savunmada iyi ortasahanın arkasında olur meira cok iyi bir oyuncudur belki mucadele konusunda eksikleri vardır ama bir takım 1-2 kişinin hatalarını kapatabilir dimi kapatlamalıdırda dikkat edin 4-2-3-1 oynadıgımızda heleki o 2 de barıs ve topal oldugunda meiraya baktınızmı nasıl top oynadı bu taktikte meira meira gibi oynuyor ve topuda ileriye tasıyor ileri tasıyınca noluyor lincoln orta sahaya gelmiyor lincoln ortasahaya gelmeyinc noluyor daha az yorulup takımı daha cok posizyona sokuyor yani meira bu takımın kilit adamıdır satılmamalıdır heleki şimdi.

Vallahi Bülent defans konusunda ne yapacağını bilir bence.

Sonuçta bu takımın yıllarca defans mevkiinde ve kaptanlık görevlerini başarıyla yaptı. Mutlaka kitabına birşeyler uyduracaktır.

Doğru söylüyorsun da hocalık yapacağı futbolcular da öyle eğitilecek adamlar değil ki. Birisi 35 yaşındaki Emre Aşık diğeri Fernando Meira, Bülent ne derse desin yine kendi bildiklerini okuyacaklar. Defansımız da Semih - Emre Güngör olsa dediğin doğru, umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Geri
Üst Alt