Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Ntvspor nerden öğrenmiş Adnan Polat mı söylemiş ?

Nereleriye haber yapıyor bunlar !

Cevap: #5 Fernando Meira

Bugün süper ligin en tehlikeli forvetlerinden Veyseli ve Arkasında oynayan Ronaldo cihanı müthiş durdurdu..Umarım böyle devam eder..

Dün ilk defa formasının kirlendiğini ve topa kayarak müdahale ettiğini gördüm.Yavaş yavaş kendine geliyor bence...

bilemiyorum valla o kadarını ama az önce söylediler bende yazayım dedim.onların yalancısıyım

Ntvspor su ülkede guvenilecek 1-2 kurumdan birtanesi diyorlarsa bi bildikleri vardır inşallah 9 mn € falandır eger 5,5 aldık 6 ya sattık olucaksa cok buyuk bir beceriksizlik olur.

Haber dogruysa nekadar begenmesemde Meira yi cok Kötü bir haber...Servet dönene kadar Dagiliriz emre güngörle....Kocaeli macinda macinda yaptigi kademe hatalarini unutmayin Emre güngör ün...Sakatliktan sonra Form tutamadi..Kupa macinda 5 Dakikada Kirmizi gördü..

Meira nin en Kötüsü Suanki Emre Güngörden cok daha iyidir maalesef....

"Artik Su Semih Kaya yi bi görsek yeter ya...Övdülerde övdüler su oyuncuyu ama görmüyoruzki..!!! Arsenal Coluk Cocukla Sampiyonlar Ligine cikiyor bizimkileri uydurma türkcell Süperligde oynatmiyorlar..!!!!"

Ntvspor su ülkede guvenilecek 1-2 kurumdan birtanesi diyorlarsa bi bildikleri vardır inşallah 9 mn € falandır eger 5,5 aldık 6 ya sattık olucaksa cok buyuk bir beceriksizlik olur.

asil zarar etmeden kurtulmus olursun..:) ona 9 Milyon verecek enayi kulüp göster bana...

yok böyle birşey... UEFA kupası hedeflenirken, defanstaki tüm oyuncular sakatken, Meira UEFA kupasında forma giymişken (zenit'te uefa kupasında), transfer sezonu bitmişken, böyle bir transfer olur mu ?...

ayrıca, aldığım duyumlara göre (bizzat florya yönetiminden) Meira yönetimin çok güvendiği ve defansı emanet edeceği futbolcudur.. geleceğe yatırımdır.. böyle birşey yok...

Adnan Polat geçende bir oyuncu satabiliriz demişti,belki doğru olabilir.

Bu Meira konusu benimde kafami karistirmaya basladi. Bi gitsin diyorum, bi kalsin sezon sonu gitsin diyorum. Neyse yönetim en dogrusunu yapacaktir.

Yanlısınız var veyselle emre asık vs yaptı meira önüne kim gelirse onla:D

Ntv'den yalan haber çıkmaz ...

NTV dedi ise birşeyler vardır işkembeden sallama yazmazlar,

Rusya'da transfer sezonu ne zaman bitiyor _? bilgisi olan varmı ...

Geride bekledigimiz için iyi oynadı peki ilerde basınca ne olacak :o gine aynı hataları yapacak ...

Ayrıca Emre Meira'dan daha iyi oynadı.Bir ara ben Emre'yi sürekli havada oldugunu düşündüm maç boyunca herhalde 8231232 kere topa kafa vurmuştur...

1 tane hava topu verdigimizi gören varmıydı ?!

NTV galiba Bülent Korkmaz haberini ilk söyleyendi degil mi?

ınslh dogru haberdır de eskort meıradan kurtuluruz

Lig tv muhabiri Bahri Havadır dün Konya maçı başlamadan önce söylemişti zaten.Meira İstanbulda olmaktan çok mutsuzmuş yani huzurlu değilmiş takımda arkadaşlık yapacağı hiç kimse yokmuş artık Bahri sallıyomu allah bilir.

yok böyle birşey... UEFA kupası hedeflenirken, defanstaki tüm oyuncular sakatken, Meira UEFA kupasında forma giymişken (zenit'te uefa kupasında), transfer sezonu bitmişken, böyle bir transfer olur mu ?...

ayrıca, aldığım duyumlara göre (bizzat florya yönetiminden) Meira yönetimin çok güvendiği ve defansı emanet edeceği futbolcudur.. geleceğe yatırımdır.. böyle birşey yok...

30 yaşındaki adam iyi yatırım olur,iyi oynamıyoruz sadece orta sahamız iyi defans,kale ve forvet vasatın altında

Geri
Üst Alt