Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

www.yeniresim.com_-_Havai_Fiek_-_Muhteem_Kutlama.jpg

Onur cok sevindi.

:D

Hem meiradan zarar etmeden kurtulacağız..Hemde Semih kaya gibi Galatasaray defansında efsane olabilecek kalitede bir oyuncuyu kazanacağız mükemmel bir olay..

Bülent korkmazda aynı yoldan geçti Semihi oynatır..

Zaten Emre ve servette geldiğinde iyice rahatlayacağız..

Ntspor'un yanlış haber yapacağını sanmam.

Yönetim büyük bir hata yapmış olur böyle bir karar verirse.Servet ile Emre Güngör sakat olmasa bile satılmamalı ki bu şartlarda düşünülmemeli bile.Meira gitmek istese bile ikna edilmeli en azından Rusya Ligi 2. yarısında gitsin çok istiyorsa.O zaman bizim ligimiz bitmiş oluyor.Genç Semih beklesin, daha o genç :)

dün maç öncesinde bahri havadır meira'nın takımdaki futbolcularla alakası olmadığını ve mutsuz olduğunu söyledi.takımda tek arkadaşı lincoln'müş.bir adam mutsuz olduğu bir yerde başarılı olamaz.ama elimizde de stoper adamı sayısı çok az.emre aşık da sakatlandı deniyor.servet zaten yok.e.güngörün ne zaman döneceği belli değil.üstelik de oynadığı az sürede geçen seneki performansının çok uzağında olduğunu gösterdi.genç semih deniyor ama daha hiç bir tecrübesi olmayan bir adama da bu kadar kritik bir dönemde güvenmek pek kolay değil.o yüzden meira sezon sonuna kadar kalmalı bence.iyi ya da kötü ona muhtacız ne yazıkki

saç dökülmelerine karşı kremle ilgili bir reklam var."defans sadece futbolda yok" diyor adam.o adamı alalım bari.defansta alternatif yaratsın :)

Meira 9 mn € assagıya gitmesi basarısızlıktır hemde rusyaya:o

Topala söylentilere göre 10 € istemek tek kelime enayilik:o

Arda gibi bir topcuyuda 25 mn € assagıya satmak tam bir kerizlik olur:o

örnekler:Fellaini topaldan ne fazlası var? Topalın fellainiden ne eksigi var? fellaini=16 mn €

Nasri'nin ne fazlası var Ardadan? modricin ne fazlası var Arda'dan?

nasri=25 modric=20 kusur €

Meiraya bizden önce 10 mn € önermişlerdi klubune ama meira rusyaya gitmek istemiyorum demişti

BUNLARIDA UNUTMAMAK LAZIM!

Servet'inde Emre Güngör'ünde sakat olması Meira'nın satılmasına bir engel. Yoksa bahsi geçen 6 m € ya gözü kapalı satılmalıdır.

Biz meirayı bonservis bedeli olmadan almamışmıydık ??? Benmi yanlış hatırlıyorum:confused:

gitsin iyi olur ama yalan haber belli

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

O hataları Meira yapacağına Semih yapsın bin kat daha faydası olur Semihin bize.

Tadım yerime geldi valla :D

FERNANDO MEIRA

GALATASARAY'IN yeni Popescu'su olacak beyler.. ayıboluyo.. lütfen...

5 milyon euromu verdik biz bu adama ya harbiden. Bende hatirlamiyorum nasil almistik.

Geri
Üst Alt