Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Hı hı Semih Kaya'nın oynadıgını düşün bir de.

Hakan Balta daha öncede stoperde oynadı ve gösterdigi performans güzeldi. Buradada hep konusuyorduk Hakan Balta'dan sol bek olmaz ama iyi bir stoper olur diye.

Hakan Balta değilde Volkan ne peki ? Ruhsuz futbolcu...

Semih Kaya'ya güvenmeliyiz ;) Emre'nin yanında Semih oynamalı...

Yahu stoperde oynatacak adam kalmadı siz hala Meira'yla mı geldik bıdı bıdı. Semih mi oynicak Olic'e Petric'e karşı? Çocuk doğru düzgün lig maçına bile çıkmamış, ne kadar yetenekli olursa olsun, hem takıma hem Semih'e haksızlık olur, çocuğu kurtlar sofrasına atmak olur. Servet ve Emre Güngör'e güveniyorsanız onların eğer kalırsak çeyrek finale yetişeceği şüpheli. Meira'yı ben de sevmiyorum, sezon sonunda istediği yere gidebilir ama şu an kötünün iyisi, elimizde kalan 2 stoperden biri, Mehmet Topal sakatlanmasa yine anlarım ama o da yok. Yönetim büyük hata etmiş olur. Kadıköy hayalleri direk suya düşer.

Hakan Balta'yı oynatırız Emre Güngör düzelene kadar,demokraside çareler tükenmez!

Saçmalamayın, önümüzdeki önemli maç periyotunda (Bursa - Hamburg - Trabzon - Hamburg) Semih Kaya'yla çıkmak hem takımımız adına hemde çocugun kendisi adına intihar olur. En azından daha deneyimli oyuncular oynamalı.

Kanal 24´de suan Haldun Üstünelin Aciklamasini Altyazi Olarak Gectiler!

"Meira´nin Zenite Transferi Söz Konusu Degil!"

Bu Herseyi Acikliyor Bana Göre.

Off bizim kadar sakatlıklardan çekmiş bir takım var mıdır acaba? Servet, Emre, Topal sakat olmasa şu adamı gönül rahatlığıyla yollayacaktık. Yine de eğer gidiyorsa yönetimin bir bildiği vardır diyelim. Bülent hocaya sormuşlardır en azından, o da Semih'le Balta'yı monte ederim düşüncesiyle onay vermiştir heralde. Onlara güvenmese izin vermezdi diye düşünüyorum. Yine de içim rahat değil. Gerçi haberin balon çıkma ihtimali de var, boşuna konuşuyor da olabiliriz burda.

Meira'nın gitmesi intihar olur.

Hı hı Semih Kaya'nın oynadıgını düşün bir de.

Hakan Balta daha öncede stoperde oynadı ve gösterdigi performans güzeldi. Buradada hep konusuyorduk Hakan Balta'dan sol bek olmaz ama iyi bir stoper olur diye.

Katılıyorum H.balta kesinlikle stoper olur..Soğukkanlı kademe anlayışı yüksek..Top kapması iyi fiziği boyu uygun..Bir stoper oyuncusuna göre teknik topta çıkarabilir..

Sabri---H.balta----E.aşık----Alparslan olmalı bence...Lig maçlarındad semih oynamalı..

Ya bırakın Meira'yı o gitti Ntvspora göre.Lincolnle ilgili görüşmeler de sürüyormus.İnşallah doğru değildir bu haberler...

Yahu servet oılsa tamamda meira ne işe yarıyor zaten hayırlı olur gitmesi..

Kardes Dogru Söylüyorsun Ama Suanda Meirayi Satmak Hem UEFA Hemde Sampiyonlugu Satmak Olur!

Servet ve Emre G. Sakat Emre Asik´da Sakat Ama Özveriyle Oynuyor, Bu Durumda Birde Meirayi Satarsak Kesinlikle Yanlis Olur!

Hem Önerdikleri 7Milyon€´ya biz Satma Niyetinde Olursak Bu Paraya Sezon Sonundada Gözü Kapali Satariz Meirayi hemde her Kulübe!!!(Benim Fikrim)

Meira'nın gitmesi intihar olur.

Varken her maç intihar ediyor Galatasaray.Şimdi Rusya'da refakatçi gibi forvetlerle yanyana kardeşçe koşsun, defansın arkasına adam kaçırsın, müdahalelerde geç kalsın Zenit taraftarı düşünsün artık...

Çok mutlu olurum..Semih Kaya'ya daha çok güveniyorum şahsen 7 milyon euro diyorlar aman hemen gönder gönder..

Lincoln haberi yalan satılmaz..

NTVSpor gönderildi diyor Kanal 24 gitmesi söz konusu degil diyor :o

Lincoln haberi yalan satılmaz..

Milan Baros,Kewell,Arda´da iyi para eder.

Biz Uefa´yi Semih ile Cem Sultan ile aliriz.

Hey Allahim ya...Hedef kücültmek buna derim ben iste...

Sanki kadromuzda Puyol Ferdinand Terry üclüsü var da Meira´yi satma lüksümüz var..

Helal olsun...Artik Semih Olic´i Petric´i durdurur ne yapalim...

Biz Türküz degilmi:D

Geri
Üst Alt