Fernando Meira

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı

Ben de 5 verdik diye biliyorum, yıllık aldığını da eklersek bir karımız yok aslında, sadece borcumuzu kapamış olacağız.

7 milyon euro para bu dönemde. Ne demek bee

Emre G. ve Emre Aşık oynar bu yıl Servet iyileşince Emre G.- Servet oynar.Arkadaşlar Semih Kaya 17 yaşında ve tecrübesi -0- yazıyla sıfır bu nasıl bir mantıktır anlamadım gitti.Forvet olsa koy ileriye birileri gol atar elbet havaya girer takıma ısınınca oda atar, olmadı 5-10 top ezer bir maçta 5-10 maç sonunda A takımın oyunucusu mu değil mi anlaşılır duruma göre davranılır.Fakat stoper öyle birşey değil sizin arkanızda 1 kaleci var sizi geçince top kalecinin maharetine kalmış golü kurtarmak.Gol olur ya da olmaz bu sorumluluğu kaldırabileceğini düşünmüyorum Semih'in. Semih önce kendini gösterecek son 5 dk.-10dk. pişecek.Tandemin göbeğinde tecrübesiz sabi sübyanı oynatana gülerler.Tandemin göbeğinde maç tecrübesi olan stoper oynar.Semih 2-3 gole neden olur Tamas gibi ıslıklanır, yuhlanır biter gider.Önceden önemli bir iş yapıp kendini ispatlamayan çocuğa isim bile koyulmazmış onun için Semih önce kendini ispatlayacak ama Galatasaray'da değil.

Emre G. ve Emre Aşık oynar bu yıl Servet iyileşince Emre G.- Servet oynar.Arkadaşlar Semih Kaya 17 yaşında ve tecrübesi -0- yazıyla sıfır bu nasıl bir mantıktır anlamadım gitti.Forvet olsa koy ileriye birileri gol atar elbet havaya girer takıma ısınınca oda atar, olmadı 5-10 top ezer bir maçta 5-10 maç sonunda A takımın oyunucusu mu değil mi anlaşılır duruma göre davranılır.Fakat stoper öyle birşey değil sizin arkanızda 1 kaleci var sizi geçince top kalecinin maharetine kalmış golü kurtarmak.Gol olur ya da olmaz bu sorumluluğu kaldırabileceğini düşünmüyorum Semih'in. Semih önce kendini gösterecek son 5 dk.-10dk. pişecek.Tandemin göbeğinde tecrübesiz sabi sübyanı oynatana gülerler.Tandemin göbeğinde maç tecrübesi olan stoper oynar.Semih 2-3 gole neden olur Tamas gibi ıslıklanır, yuhlanır biter gider.Önceden önemli bir iş yapıp kendini ispatlamayan çocuğa isim bile koyulmazmış onun için Semih önce kendini ispatlayacak ama Galatasaray'da değil.

Galatasaray da değil mi? Kiraya mı vericez kendini ispatlasın diye, tamam büyük maçları kaldıramaz ama Fortis maçları, farklı öne geçtiğimiz maçlarda şans verilebilirdi

herkes semih oynar demiş ama semih'in de sakatlanmayacağına garanti verebilirmisiniz.servet 2,güngör 1 buçuk ay yok deniyor.meira da giderse geriye sadece semih ve emre aşık kalıyor.emrenin bu hafta oynayıp oynamayacağı belli değil.bu şanssızlık varken bizde sahaya koyacak stoper de kalmayacak.bir de elimizdeki adamı veriyoruz.sonra da hem lig hem avrupa şampiyonluğu hedefliyoruz.biraz saçma gelmiyormu kulağa

Cevap: Meira'ya Yönetimden İzin Çıktı | 2 Gün İçinde İmzalıyor

Ntv'de söyledi. Zenit ile Galatasaray Meira için her konuda anlasti, 2 gün içinde resmi sözleşme imzalanacak. Zenit Galatasaray'a 7 milyon euro verecek"
progress.gif

Hayırlı ugurlu olsun keşke Bursa maçından sonra gitseydi yaw

Adam gitmek istiyorsa zorla durduramazdik, zaten verim alamiyoduk bu defa hic verim alamazdik. Hayirlisi neyse o olsun. Ben gittiginde bize koyacagini sanmiyorum.

Galatasaray da değil mi? Kiraya mı vericez kendini ispatlasın diye, tamam büyük maçları kaldıramaz ama Fortis maçları, farklı öne geçtiğimiz maçlarda şans verilebilirdi

Galatasaray'ın hedefleri büyük son 5-10 dk. oynayarak gelişemez.Gitsin bir Anadolu takımına kiraya 34 maçın 10-15 tanesini 90 dk. oynasa kardır onun için.Farklı öne geçtim sanırsın yersin 3-4 tane her zaman Bordo maçı gibi çeviremezsin her maçı.Fortis Türkiye kupası da para demek küçümsenecek miktar değil kupayı alana verilen ödül.En doğrusu verelim kiraya sözleşmeye bir madde koyalım "Lig maçlarının %75'inde oynadığı takdirde kira ücreti talep edilmeyecektir" diye ya da oynadığı maç sayısını tüm maçlar üzerinden yüzdeye vurulur ve o miktarda kira ücretinden düşülür yani mutlaka yolu var oynatmanın.

7'ye gitmiş iyi paraya vermişiz.:o

Cevap: Meira Zenit ile 2 Gün İçinde İmzalıyor...

simdi sezon sonundami gidicek yoksa hemenmi ? yani ara transfer dönemi kapanmadi degilmi ?

Belki de teknik heyet Uğur Uçar'a güveniyordur.Onunda asıl mevkisi defansın göbeği zaten bunu kendisi de söylüyordu.Sonradan sağ bek olmuştu.:rolleyes:

Hemen gidecek. Rusya'da transfer sezonu şu sıralar devam ediyor...

ntv neye dayanarak söylüyor bunu yaa.ne lig tv ne sporx ne de webaslanda herhangi bir açıklama yok buna dair.bence bu iş palavra.eğer palavra değilse diğer siteler niye haber yapmıyor.

ntv neye dayanarak söylüyor bunu yaa.ne lig tv ne sporx ne de webaslanda herhangi bir açıklama yok buna dair.bence bu iş palavra.eğer palavra değilse diğer siteler niye haber yapmıyor.

Bu saatte o sitelerin çalışanları uyuyorlar :)

Kurtulalım şu Meira dan,yerine kim oynasa bu kadar zararlı olamaz!!!

Cevap: Meira Galatasaray'dan ayrılıyor

Kurtuluyoruz Meira dan!!!

Aslında iyi para sezon sonu bu kadar parayı veren bulamayız çokda verim alamıyorduk ama yerine oynayacak kimse yok. Sadece kocaman soru işareti ile Semih var. 18 yaşında hiçbir lig ve kupa maçında oynamayan bir oyuncuyu Hamburg maçında oynatmak zorunda kalmak iyi fikir değil.

Şuan herkes yıldız olacak diyor inşallah olur da. Ama unutmayın ki Aydın a da Arda yı geçer diyorduk ama şimdi sayfasına balon resmi koyuyoruz. O yüzden Semih in kayda değer bir performansını görmeden avrupa maçında ilk 11 de çıksın demek çok hayalperest geliyor bana...Ahh keşke o günler görsek ne süeper olur.

semih cok iyi bir savunmaci olucaktir ama bu isler hata yapa yapa oluyor kimse dünyaya maldini veya bülent korkmaz olarak gelmiyor herkes genclik yillarinda deneyimsizlikten hata yapabiliyor. semihte baslarda bocalicaktir ama sabir lazim bu tür futbolculara ve hata kaldirmayan bir mevkide olmasi onun isini zorlastiriyor. keske zamaninda daha cok sans verilseydi kupa maclarinda, simdi meira ve sakat futbolcularin yoklugunda direk uefada aslanlarin arasina atilicak genc aslanimiz :)

Geri
Üst Alt