Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 16.613
- 2.860
- 1.728
Cevap: #5 Fernando Meira
Formu yükseliyor istenilen seviyeye gelmek üzere
Formu yükseliyor istenilen seviyeye gelmek üzere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meira gibi bir adamın turkiyede dustugu durumları esefle izliyorum bu adam geldiginden beri tas catlasın 3 bilemedin 4 hata yapmıstır servet gelene kadar muhtacız gibi abuk sabuk mesajları okuyunca ya benim futbol bilgimde yada diger izleyicilerin futbol bilgisinde bir sorun var demektir adam geldiginden beri 1 mac kacırmadı zaten bu adam klasik bir stoper degil herkezin begenerek izledigi servet emre asık gibi bam gum oynayan bir adam degil birazcık istastislik tutun maclarda meiranın atakları kestikten sonra pasları nekadar olumlu kullangını cok rahatlıkla goreceksiniz turkiyede benim icin 2 stoper var birisi lugano digeri ise meira bu iki adamıı takımının ortasına yerlestir takımın 2 sınıf birden atlar zaten zenit bosu bosuna 7 milyon vermiyor meiraya bugun serveti satılıga cıkar en fazla ederi 3 milyondur bizler galatasaray seyircisi yapılan yanlısları hataları cok cabuk unutuyoruz dune kadar servetin galatasaraya gelmemesi icin kampanyalar duzenliyorduk sabriye - ayhana- m.guvene ana avrat kufur etmeyenimiz yoktur o yuzden gecmiste lincolne yapılan yalan yanlıslar bugun meiraya uygulanıyor ne yazıkki bizim camiamız yabancı futbolcularına hicbir sekilde sahip cıkmıyor varsa yoksa altyapı altyapı goruyoruz onlarıda 3 mac oynayıp tum sezon yatıyolar
Arkadaşım son maçlara göre bakıpta Meira'yı başımıza Maldini yapma işte sorun orda adam atak kesemiyor pasları güzel teknigi var ancak defansif özellikleri yetersiz görünüyordu son maçlarda düzelttiyse kendini tabiki takım için iyi bir adım