Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Formu yükseliyor istenilen seviyeye gelmek üzere

İyiydi ...

Umarım tez zamanda Adını, şanını hatırlar ...

Eger dedigi gibi kafasını toplayıp tam konstre yeniden burdaysa bize fayda saglar.

Yok Yok iyiki satmamışız bugün dikkatlice izledim ilerden oyun kurması çok iyiydi gecen sene defanstan şişirme toplarla çıkıyorduk. Ama yinede biraz daha performansını artırsın Servet yokken muhtacız ona...

Geriye yaslanınca oynamak kolay,kendilerini birde açık alanda izlesek :o Çünkü her zaman biz böyle oynamayacagız

Meira son 2 maçtır cok güzel oynuyor. Umarım bu formunu her maçta sürdürür.

Umarım Hamburg maçında da böyle oynar.

Meira'daki futbol kalitesine Türkiye'deki defans oyuncularının hiçbirisi sahip değil...

Meira gidiyor haberleri sanırım Meira'ya kuvvet vermiş

meira gibi bir adamın turkiyede dustugu durumları esefle izliyorum bu adam geldiginden beri tas catlasın 3 bilemedin 4 hata yapmıstır servet gelene kadar muhtacız gibi abuk sabuk mesajları okuyunca ya benim futbol bilgimde yada diger izleyicilerin futbol bilgisinde bir sorun var demektir adam geldiginden beri 1 mac kacırmadı zaten bu adam klasik bir stoper degil herkezin begenerek izledigi servet emre asık gibi bam gum oynayan bir adam degil birazcık istastislik tutun maclarda meiranın atakları kestikten sonra pasları nekadar olumlu kullangını cok rahatlıkla goreceksiniz turkiyede benim icin 2 stoper var birisi lugano digeri ise meira bu iki adamıı takımının ortasına yerlestir takımın 2 sınıf birden atlar zaten zenit bosu bosuna 7 milyon vermiyor meiraya bugun serveti satılıga cıkar en fazla ederi 3 milyondur bizler galatasaray seyircisi yapılan yanlısları hataları cok cabuk unutuyoruz dune kadar servetin galatasaraya gelmemesi icin kampanyalar duzenliyorduk sabriye - ayhana- m.guvene ana avrat kufur etmeyenimiz yoktur o yuzden gecmiste lincolne yapılan yalan yanlıslar bugun meiraya uygulanıyor ne yazıkki bizim camiamız yabancı futbolcularına hicbir sekilde sahip cıkmıyor varsa yoksa altyapı altyapı goruyoruz onlarıda 3 mac oynayıp tum sezon yatıyolar

meira gibi bir adamın turkiyede dustugu durumları esefle izliyorum bu adam geldiginden beri tas catlasın 3 bilemedin 4 hata yapmıstır servet gelene kadar muhtacız gibi abuk sabuk mesajları okuyunca ya benim futbol bilgimde yada diger izleyicilerin futbol bilgisinde bir sorun var demektir adam geldiginden beri 1 mac kacırmadı zaten bu adam klasik bir stoper degil herkezin begenerek izledigi servet emre asık gibi bam gum oynayan bir adam degil birazcık istastislik tutun maclarda meiranın atakları kestikten sonra pasları nekadar olumlu kullangını cok rahatlıkla goreceksiniz turkiyede benim icin 2 stoper var birisi lugano digeri ise meira bu iki adamıı takımının ortasına yerlestir takımın 2 sınıf birden atlar zaten zenit bosu bosuna 7 milyon vermiyor meiraya bugun serveti satılıga cıkar en fazla ederi 3 milyondur bizler galatasaray seyircisi yapılan yanlısları hataları cok cabuk unutuyoruz dune kadar servetin galatasaraya gelmemesi icin kampanyalar duzenliyorduk sabriye - ayhana- m.guvene ana avrat kufur etmeyenimiz yoktur o yuzden gecmiste lincolne yapılan yalan yanlıslar bugun meiraya uygulanıyor ne yazıkki bizim camiamız yabancı futbolcularına hicbir sekilde sahip cıkmıyor varsa yoksa altyapı altyapı goruyoruz onlarıda 3 mac oynayıp tum sezon yatıyolar

Arkadaşım son maçlara göre bakıpta Meira'yı başımıza Maldini yapma işte sorun orda adam atak kesemiyor pasları güzel teknigi var ancak defansif özellikleri yetersiz görünüyordu son maçlarda düzelttiyse kendini tabiki takım için iyi bir adım

Meira son 2 maçta süper, son maçta kusursuz oynadı... Hakkında yapılan spekülasyonlar adama farklı bir perspektif vermiş, şu an son derece memnunum umarım aynen böyle devam eder. Çok yüksek kalitede bir futbolcu...

Arkadaşım son maçlara göre bakıpta Meira'yı başımıza Maldini yapma işte sorun orda adam atak kesemiyor pasları güzel teknigi var ancak defansif özellikleri yetersiz görünüyordu son maçlarda düzelttiyse kendini tabiki takım için iyi bir adım

popescudan sonra song bulent dahil galatasaray gelmis gecmis en buyuk stoper sadece sorunu galatasaray icindeki birsey olmayan yerli futbolcuların kendilerini bir halt sanmaları yuzunden gercek performansını sergileyememesi

Meira gidiyor...!

7 milyon Euro´yla Aslan´ın kapısını çalan Zenit teklifini artırdı; yönetim, Portekizli stoperin gidişine onay verdi. Meira 15 Mart´a kadar Ruslar´ın olacak!

İmzası an meselesi...

Transfer gündemini bir süredir meşgul eden Zenit-Meira flörtü iyice alevlendi. Galatasaray’ın kapısını 7 milyon Euro bonservis bedeliyle çalan Rus kulübü, Sarı-Kırmızılı yönetimi ikna edemeyince birkaç gün daha süre istemişti. Ve Zenit’in Portekizli futbolcu için fiyat artırdığı, bu yeni teklifi Galatasaraylı idarecilerin de kabul ettiği, artık transferin an meselesi olduğu öğrenildi. Hatta Bülent Korkmaz, Meira’nın alternatifini belirledi bile...

Hakan Balta geçiyor!

Rusya'da transfer sezonunun son günü olan 15 Mart’a kadar Zenit’e gitmesi beklenen Meira’nın yerine, sol bekteki Hakan Balta’nın stoper bölgesine çekileceği belirlendi. Servet Çetin, Emre Güngör ve Mehmet Topal gibi milli oyuncuların sakatlığına rağmen Meira’yı göndermeyi kabul eden Galatasaraylı yöneticilerin bu kararında, sıcak para ihtiyacının önemli rol oynadığı ve tecrübeli futbolcunun kimyasının takımla uyuşmamasının gerekçe gösterildiği kaydedildi.

Raşit ALTUN

Cevap: Meira gidiyor...!

Meira daha yeni konuşma yaptı,mutluyum ayrılmayı düşünmüyorum diye hala yazıp çiziyorlar!

3 maçtır galip geliyoruz ya, ne yazacaklarını şaşırdılar, takımın ahengini bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ayıp ya. Adam 2 maçtır 40 yıllık cimbomlu gibi oynuyor, gidecek adam öyle oynar mı?

Performansı bazılarını fena korkutmuş.Yavrularım, Meira Galatasaray'da kalacak.;)

Geri
Üst Alt