Fernando Meira

Cevap: #5 Fernando Meira

Demekki yöneticiler UEFA'dan vazgeçtiler sattılarsa Meira'yı. Hamburg'u defansın ortasında oynama tecrübesi olmayan insanlarla mı geçmeyi düşünüyorlar? Sanki Çaykur Rize'yle oynayacağız da..

Cevap: Meira Zenit'te

arkadşalar rahat olum... sakin olun.

Semih KAYA oynar yaa...

Arda Sabri Barış nasıl oynuyorsa PAF takımımızın yıldızı Semih de çıkar Aslan gibi 90dk Meira nın kafasını ayağını uzatmayacağı topa kendini siper eder yine oynar.

Ne bu stres korku yaa.. adam gibi basmadığı için yediğimiz golün haddi hesabı adamın. Adı var Yabancı diye özentilik ne had safhada hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.

Meira ben gitmiyorum dese zaten gitmezdi demek ki o da gitmek istiyor. son kez parayı vuracak keyfine bakacak. bizde alacaz paramızı daha iyi defans alıcaz seneye rahat olun. Ben defansa kara boğa istiyom. Van Gobbel gibi Song gibi vurduğunu yıkan.. kafa toplarında ortalığı dağıtan. Hatta ŞU Bordo nun defansında Diarra vardı hasta oldum hatama süper adam. Onu geçtim 1-2 milyona BiliCA kasabını bilem alırız..

Liverpool taraftarı ve GS taraftarı arasındaki fark bu işte.. siz profesyonel futbolu, halı saha maçıyla karıştırıyorsunuz.. görücam sizin Semih'inizi...

siz gülün koçum.. gülün... gülün bakalım... gözleri kapalı olan birinin bana aç gözünü diye hitap etmesi hilaryus zaten.. hadi bakalım...

Bülent Korkmaz2ın futbolculuğuyla bir şüphesi olan kaç kişi vardır?Yok denecek kadar az.

Hatırlarsanız Bülent Korkmaz'da kariyerine Monaco maçıyla başlamıştı.Gençler bu ağırlığı kaldıramazişunu yapamaz,onu edemez dersek hiç kazanamayız.Tamam Fener derbisine çıkartmak olmaz onlar daha ağır ama daha önce bu dyguyu yaşamış olan bir hoca varken en az Meira kadar otnayacağını düşünüyorum.

Meira'nın kafası 2 hafta öncesinden gitme yönündeydi.Pek bir sorun olmadı.Semih var,olmadı Balta oynar.Ama kim oynarsa oynasın Meira'dan daha istekli oynar.G'Saray'dan giden bir futbolcu için oturup kara kara düşünemeyiz.Hayırlısı olsun.

Meira, Song a yakın Servet e yakın performasn sergilese bende istemezdim ama cidden çok vasat bir oyuncu belki iyidir de bizde tutmadı işte dokular.

kısaca boşverin Hamburg maçı herşeyden daha önemli... maçı düşünelim 2 gün kaldı Allah ın izniyle gerekeni yapacaz. kanatlı takımı dua topiği açmış Saraçoğlu na gelmesinler 5 -6-7 yesinler vs diye.

Bazı arkadaşlar çok boş konuşuyor. Yok hezimet olacak. Yok şampiyonluğu unutun. Yani benim gibi efendi adamı bile futbolcumuz hakkında kötü konuşturacaksınız.

Arkadaşlar. Renktaşlar. Bir Meira bana Uğur Uçar, Servet, Emre Aşık, Popescu, Filipescu, Capone, Javier , Prates, Song mudur. Siz bana Meira deyince benim aklıma ilk Bordeaux maçında kesemediği top geliyor. Ama 1 senedir oynamayan Uğur Uçar ı bile kestiği toplarla yaptığı bindirmelerle hatırlıyorum. Linderoth kaç zamandır oynamasada ben onu çift ciğer sahibiymişçesine koşularını dayanıklılığını yüksek isabetli paslarını hatırlıyorum.

Bu sözlerinize çok kızmış olsamda yinede kırıcı birşey söylemek istemiyorum. Tek istediğim şampiyon olunca veya UEFA kupasında final oynayınca gelipte burada sevinç çığlıkları atmayın.

Meira'nın satılmasına resmi bir açıklama gelmesede çok sevindim. Umarım resmi açıklamada hemen gelir. Kar edilerek satılması da ayrıca çok sevindirici. Belki zaman olarak yanlış gibi gelsede hangi futbolcumuz sahaya çıkarsa çıksın rahatlıkla yerini doldurabileceğini düşünüyorum.

Son olarak bütün renktaşlarımdan mantıklı düşünmelerini istiyorum. Lütfen kimse yorum yazmış olmak için yazmasın.

Her şekilde, her ne olursa olsun, her zaman tam destek.

Sevgiyle kalın...

Hamburg maçında meira olmayacakmış..

Hamburg maçında muhtemel defans blogumuz..

Sabri-Hakan-Emre-Volkan

Çok agır bir savunma blogu oluyor..Tam Olic ve Petrice göre bir ortam..İnsallah savunmada hatalar olmaz..Umarım Emre güngör bir an önce iyileşir..

Satılmasının İyi yönlerinden biri ödemeler konusunda biraz rahatlama olacaktır..

Hakan Balta'yı sanki bilmiyoruz da defansta,hatırlayın Sivas maçını,çok kötü oldu çok.Hakan Balta'ya güvenilmişse gerçekten yazık...

Onuda geçtim Hakan stoper olunca Volkan sol bek olacak ki o tam bir facia bu aralar bu formuyla...

gidecek demiştim duyumum bu yöndeydi ama hakkaten saglam olmasına ragmen inanmamıştım dogruymuş ..:D

Meira'nın kafası 2 hafta öncesinden gitme yönündeydi.Pek bir sorun olmadı.Semih var,olmadı Balta oynar.Ama kim oynarsa oynasın Meira'dan daha istekli oynar.G'Saray'dan giden bir futbolcu için oturup kara kara düşünemeyiz.Hayırlısı olsun.

Çok doğru söylüyorsun.Yine satmasaydık kesin elenirdik.Yolumuza Meira'sız ilerleyeceğiz.

Beyler.. Rüyadasınız rüyada... Sahada, karşınızda azman gibi, saldıracak rakiler var.. uyanın artık...

DURUM NEDİR ?

Servet sakat;

Emre güngör yok(olsa daha kötü)

Emre Aşık (potansiyeli belli)

Hakan Balta (bu adam bir yere kadar savunmacı)

Semih (bu çocuk hayatında maça mı çıktı? Paf takımın yıldızıymış.. UEFA kupası hedefleyen takımın işi paf takımın yıldızına kaldıysa, bazılarının dediği aksine EVET, oturup kara kara düşüneceksin aslanım. Sen düşünmesende düşündürtürler!)

Topal( bu adam stoper diğil, sadece o mevkide yer doldurma özelliği var)

Kısaca, Galatasaray takımında defans denen bir kavram kalmamıştır...

Meira'yı hepiniz kötülüyorsunuz, ancak onun ne kadar üstün yetenekli bir futbolcu olduğunu bilmiyorsunuz (Bundesliga izlemediğiniz için oda)...

Meira, performans düşüklüğü, ve adaptasyon sorunu yaşadı.. Ancak hepiniz kefaller gibi fanatik fotomaçın ardınca gidiyorsunuz yok kafasında Zenit varmış yok GS'yi önemsemiyormuş yok bilmemneymişte amanında amanın.. YAU BIRAKIN BIRAKIN BUNLARI..

artık biraz taraftarlık yapın şu takıma... Maçlara gitmiyorsunuz, antrenmanlara gitmiyorsunuz, şansalı erman dingilini dinliyorsunuz gelip burda car car adam kötülemekten başka hiçbirşey yapmıyorsunuz... Meira büyük bir yetenekti ve Galatasaray uzun vadede çok büyük bir oyuncudan oldu... Meira gibi bir adamı, bundan sonra alamaz Galatasaray, çünkü, o paraya öyle bir oyuncu bulmak mümkün diğil... Meira (namı diğer Portekiz milli takım 2. kaptanı) Bundesliga'nın en iyi oyuncularından biriydi.. Bizdede öyle olacaktı.. Eğer kalsaydı.. Popescu örneğini bilenler bilirler bu yüzden bunu fazla uzatmayacağım...

Şu an itibariyle, Galatasaray'ın defans 1, 2 ay için yok gibi birşeydir... Yoktur.. Defanssız çıkacağız maçlara.. Orta saha adamları defans yapmaya çalışıcak.. Ne hücum olucak, ne birşey.. Zaten Servet ve Topal olmadığı için, Bursa maçında orta sahanın durumu gözüktü.. Şimdi sen o zar zor tununan defansın, direğini söktün yerinden... Artık bu saatten sonra Galatasaray'dan hiçbir halt olmaz... Şu an inanın, fenerliler, trabzonlular bayram yapıyor... Girin forumlarına bakın...

Yönetimden, asla böyle bir hamle beklemiyordum.. Ama 2 kuruş için, en değerli futbolcularından birini sattın... Yapacak birşey yok... Galatasaray taraftarı çile çekmeye mahkum... Siz sevinin güzelim... O azıcık futbol tecrübenizle sevinin... Dar görüşlü FM'ye dayanan tecrübelerinizle sevinin bakalım bu muazzam adamın gidişine...

İleride, dediklerim bir bir ortaya çıkacak. En azından bu sezon için... Bu sezon, artık başarı hayal olmuştur.. Hayal.. Bilmem anlatabildimmi... Hamburg maçındanda fazla ümitli olmam yerinizde olsam... Göreceksiniz orta sahayı defansı o maçta siz...

Galatasaray'ın 6-7 milyon €'yu reddetme gibi bir lüksü yoktur. Meira yerine oynayacak oyuncu da o kadar önemli değildir zaten. Semih oynar, 1-2 hafta sonra Uğur oynar vs. Gelen para ile verilebilecek prim, Meira'nın şuana kadar ki katkısından daha fazla katkı yapar Galatasaray takımına.

Ayrıca Semih'in de oynayacağını sanmıyorum. Bana göre Hakan Balta olacaktır o tarafta. Solbek ise Alpaslan çıkacaktır. Zira takımın defansif olarak hızının artması gerekir. Alpaslan ve Sabri bu işi götürebilir.

Ayrıca şu adamı Popescu ile kıyaslamayın yahu. Popescu kim Meira kim? Biri Stuttgart'ın kaptanıydı. Diğeri ise Barça'nın. Aradaki kalite farkı sırf buradan bile anlaşılabilir.

Meira'dan gelecek para çok mühimdir Galatasaray için. Zaten bunun gerekliliği ortada olmasa satılmazdı. Özellikle Emir için söylüyorum 2-3 kuruş için değil 6-7 milyon € için satılıyor bu adam. UEFA'da finale kadar çıksa Galatasaray böyle para kazanamaz.

Final hedefi riske mi edilmiştir? Asla. Orada oynayacak olanlar yine A Milli Takımımızda, Ümit Milli takımımızda oynayan isimlerdir. Kalite düşmeyecek, hırs artacaktır.

Galatasaray Avrupa'ya öyle bir gazla çıkar ki ben bile çıksam o gazla,senin Alman rakilerini ben bile durdurabilirim.Sen G'Saray maçlarından çok Lincoln ve Meira'yı takip ettiğin için yorumların korku saçıyor.

Cevap: #5 Fernando Meira

Niye yanalim yahu bende bunu anlamiyorum iste. Sanki oynadiginda bize cok faydasi oluyormus gibi konusuyorsunuz, sanki kazandigimiz maclari Meira sayesinde kazandik.

Ama şu var Meira giderse Semih oynar diyoruz da acaba UEFA listesinde onun adı var mı?

Geri
Üst Alt