Fernando Meira

Cevap: Meira Zenit'te

kim oynar simdi defansda?

bence emre asik ve kaptan bülent oynasin :D:D

PAF'tan adam oynar mı sözüne ithafen söylemek istiyorum... Şu an İnter'in sol bekinde Maxwell gibi bir oyuncuyu kesmiş 17 yaşındaki Davide Santon oynuyor.. Şampiyonlar liginde de italya seri a' da da...

Neden oynamasın Semih'te... ki Semih gerçekten gelecek vaad eden çok yetenekli bir oyuncu.. Böyle şeylere cesaret edemezsek nasıl futbolcu çıkartıcağız alt yapılardan..

Evet Meira bize gelmeden önce çok iyi bir oyuncuydu en büyük hayranlarından biriydim, geldiği gün Kewell ve Baros'un gelmesinden daha çok sevinmiştim ve o gece sevinçten uyumamıştım ama olmadı, oynayamadı, uyum sağlayamadı.. Ve 2 miyon euro kar ile satıldı ve bence gayet yerinde oldu.. Evet sakatlarımız var ama genç oyuncumuz Semih'te eminim bu yükü kaldıracaktır.. Nasıl zamanında Mleda maçında Arda'yı koydu Gerets Arda o günden sonra şu an dünyanın sayılı yıldızlarından oldu Semih'te bunu başaracaktır, İnancım tamdır. Eğer cesaret edemezseniz Ardalar çıkmayacak...Semih'e sonuna kadar güveniyorum..

Ve bilinki böle durumlardan Galatasarayımız her zaman alnının akıyla çıkmıştır ve bu seferde böyle olacaktır.. Bizlerin yapması gereken ne yönetime bişi demek ne oyunculara sadece ama sadece sonuna kadar destek..

Sabri Semih Emre H.Balta

taş gibi defanss ;) defansa getirme rakibi ilrerde iyi bas zaten defans sıknııtın olmaz.

Sabri Semih Emre H.Balta

taş gibi defanss ;) defansa getirme rakibi ilrerde iyi bas zaten defans sıknııtın olmaz.

vallahi taş gibi defans... sabri semih emre hakan balta.. UEFA şampiyonu takımın defansı tam.. :)

PAF'tan adam oynar mı sözüne ithafen söylemek istiyorum... Şu an İnter'in sol bekinde Maxwell gibi bir oyuncuyu kesmiş 17 yaşındaki Davide Santon oynuyor.. Şampiyonlar liginde de italya seri a' da da...

Neden oynamasın Semih'te... ki Semih gerçekten gelecek vaad eden çok yetenekli bir oyuncu.. Böyle şeylere cesaret edemezsek nasıl futbolcu çıkartıcağız alt yapılardan..

Evet Meira bize gelmeden önce çok iyi bir oyuncuydu en büyük hayranlarından biriydim, geldiği gün Kewell ve Baros'un gelmesinden daha çok sevinmiştim ve o gece sevinçten uyumamıştım ama olmadı, oynayamadı, uyum sağlayamadı.. Ve 2 miyon euro kar ile satıldı ve bence gayet yerinde oldu.. Evet sakatlarımız var ama genç oyuncumuz Semih'te eminim bu yükü kaldıracaktır.. Nasıl zamanında Mleda maçında Arda'yı koydu Gerets Arda o günden sonra şu an dünyanın sayılı yıldızlarından oldu Semih'te bunu başaracaktır, İnancım tamdır. Eğer cesaret edemezseniz Ardalar çıkmayacak...Semih'e sonuna kadar güveniyorum..

Ve bilinki böle durumlardan Galatasarayımız her zaman alnının akıyla çıkmıştır ve bu seferde böyle olacaktır.. Bizlerin yapması gereken ne yönetime bişi demek ne oyunculara sadece ama sadece sonuna kadar destek..

Ama şu var Meira giderse Semih oynar diyoruz da acaba UEFA listesinde onun adı var mı?

:confused:

ya arkadaşlar, nerdesiniz ne yazıyor çiziyorsunuz...

kim ya bu meira? kimdir nedir? yok popescuymuş yok daha neler yaa sdece ortak noktaları aynı mevkide olmaları o kadar...

stuttgart şampiyon oldu evet kadrodaydı ama aynı kadro giti şampiyonlar liginde AVERAJ TAKIMI oldu ve o defansta meira vardı... sanırım bizde yaptığı hatalardan çok da şaşmamak gerek bu duruma... tabi sadece meiranın suçu değildir ama sonuçta o defansın göbeğindeydi...

çok kritik adamlar yok, sakat... ama şöyle bakarsak;

servet: meiranın kesemeyeceği topları keser pozisyon hatası yapmaz, tek olayı kendine aşırı güveni...

emre güngör: çok iyi bir kesici ayrıca süratlide ama topu ıskaladı mı kesin kart...

meiranın bu adamlardan çok eksiği var bi kere ağır ayrıca çok topu ıskaladı hatırlayın her maç var ayrıca kestiği toplar gidiyo rakibe... bordo maçında acaba dedim bu adamı satmadık diye maçı mı sattı yani o dereceydi herkes izledi...

meiranın tek olumlu yanı oyun kurması ileriye pas atmasıdır onun dışında servet ve güngör den üstün hiçbir tarafı yoktur...

yeter artık 1 adam gitti diye napalım kapatalım kulubu o zaman ne dersiniz öyle yapalım mı?

semih kaya aslanlar gibi oynar aslanlar gibi, eğer bülent futbolculuğunda olduğu gibi teknik adamlıktada soyadı gibi davranırsa oynatır bu adamı ve bence de oynatsın, semih boğulacaksa büyük denizde boğulsun...

ayrıca gelecek para da 3 5 kuruş değil çok önemli bir miktardır UEFA kupasını kazansak bu kadar para alabilir miyiz acaba?

meira profesyonel parayı seçti, yoksa rus ligi bizim ligimizden daha kaliteli vs falan değil, sadece kulupler zengin... ayrıca sezon başı biz alırken de zenit ilgilenmişti ama biz büyük ölçüde anlaşmıştık hatırlarsanız o yüzden bize geldi...

yetenekleri tartışılmaz meiranın ama belkide kimyası tutmadı burda...

bildiğim kadarıyla semih uefa listesinde var..

ayrıca arkadaşlar meiranın hamburg maçı ile ilgili durumu nedir?

sonuna kadar oynamasını istiyorum.. artık bişileri değiştirmek lazım, gençlere güvenmek lazım Gerets güvenmese Arda' mı vardı.. Hatta o maç oynayıp kendini göstermese tekrar kiraya verilcekti bunu bir yönetici sölemişti... Tamam Meira ya lafımız yok gerçekten çok iyi bir oyuncu ama olmadı, uyum sağlayamadı ve en önemlisi gitmek istedi.. Kendisi ben gitmicem deseydi emin olun gitmezdi demekki kafasında bitirmiş bunda asla yönetim suçu aramamak lazım..

servet'in gelmesine 1.5 ay, topal'ın yine birkaç hafta var...

defansa bak; sabri semih emre aşık hakan, bunlardan biri sakatlanırsa emre gungor, hasan sas zaten sakat, a bide volkan yaman var... hahahu.. YÖNETİM SEN NE BÜYÜKSÜN.. isteseydin benden verirdim sana 5,6 milyon €... şu defansı hamburg karşısında görmek için sabırsızlanıyorum... bakalım kaç sıfır bitecek maç... 4 sıfır mı 5 sıfır mı... kestirmek zor.. Beşiktaş'ın rekorunu egale etmeye aboneyiz artık hadi bakalım hayırlısı.. a şunuda ekliyim, Ligdede ilk 4'e girersek bu defansla, başarı oğlu başarı olur :D

Meira : Gitmene çooook üzüldüm aslanım. Çok üzüldüm.. Tüm neşem gitti... Ne diyim...

Senin kıymetini anlıyıcaklar ama, tren istasyonu terketti...

servet'in gelmesine 1.5 ay, topal'ın yine birkaç hafta var...

defansa bak; sabri semih emre aşık hakan, bunlardan biri sakatlanırsa emre gungor, hasan sas zaten sakat, a bide volkan yaman var... hahahu.. YÖNETİM SEN NE BÜYÜKSÜN.. isteseydin benden verirdim sana 5,6 milyon €... şu defansı hamburg karşısında görmek için sabırsızlanıyorum... bakalım kaç sıfır bitecek maç... 4 sıfır mı 5 sıfır mı... kestirmek zor.. Beşiktaş'ın rekorunu egale etmeye aboneyiz artık hadi bakalım hayırlısı.. a şunuda ekliyim, Ligdede ilk 4'e girersek bu defansla, başarı oğlu başarı olur :D

Meira : Gitmene çooook üzüldüm aslanım. Çok üzüldüm.. Tüm neşem gitti... Ne diyim...

Senin kıymetini anlıyıcaklar ama, tren istasyonu terketti...

hasan şaş en son bursa maçı kadrosundaydı ve perşembe yine kadroda olacak hatta oynatabilir bülent onu, kısacası sakat değil...

Farketmez,futbol bu yenmekte var yenilmekte.Önemli olan mantıklı düşünebilmek.

takımda defans yokken en önemli defans oyuncusunu satmak ne kadar mantıklı tartışılır... benim futbola bakış açımda, yenilmek yoktur.. çünkü yenilmek hiçliktir... sadece kazanmak vardır.. ama yönetim bunun karşısına iyi duvar ördü.. şu an sadece, "Meira Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" diye açıklama bekliyorum resmi siteden tek umudum o... başka umudum yok...

Sürekli maç içinde dalıp giden Meira'ya güvenmek yerine zinde ama hata yapabileceği belli olan Semih'le oynamak daha mantıklı. Meira'nın dalıp gitmelerini kestiremeyip anında önlem almak zor olacaktır. Ama eğer Semih oynarsa zaten o bölgedeki oyuncular Semih'in yeni olduğunu bilip ona göre oynarlar.

Meira'nın gidişinin zamanlaması kötü oldu. Ama eğer kendisi de gitmek istiyorsa zaten durmasının bir anlamı yok.

takımda defans yokken en önemli defans oyuncusunu satmak ne kadar mantıklı tartışılır... benim futbola bakış açımda, yenilmek yoktur.. çünkü yenilmek hiçliktir... sadece kazanmak vardır.. ama yönetim bunun karşısına iyi duvar ördü.. şu an sadece, "Meira Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" diye açıklama bekliyorum resmi siteden tek umudum o... başka umudum yok...

Eğer bir oyuncu transfer edilmek uğruna,varolduğu takıma yarardan çok zarar veriyorsa gitmelidir.Kara kaşına kara gözüne o kadar para vermiyoruz.Ne diyeyim çok sevindim,bu sevincimi resmi siteden gelecek Meira bir yere gitmiyor sözü bozabilir.

Galatasaray'ın sezon başında Alman takımı Stuttgart'tan transfer ettiği Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira, Rus kulübü Zenit'e transfer oldu.

Galatasaray, Meira'nın bonservis bedeli olarak 6 milyon euro alacak...

Türk futbolcu Fatih Tekke'nin de takım arkadaşı olan Meira, Rus liginde Hasan Kabze ve Gökdeniz Karadeniz'in de rakibi olacak.

ADNAN SEZGİN'DEN HURRIYET.COM.TR'YE AÇIKLAMA

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada, Fernando Meira'nın Almanya'ya götürülmeyeceğini ve Hamburg maçında oynamayacağını açıkladı.

Geri
Üst Alt