Oguz Akcay
Sarı Üye
- 25 Kasım 2008
- 494
- 0
- 266
Cevap: Meira Zenit'te
kim oynar simdi defansda?
bence emre asik ve kaptan bülent oynasin

kim oynar simdi defansda?
bence emre asik ve kaptan bülent oynasin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri Semih Emre H.Balta
taş gibi defanssdefansa getirme rakibi ilrerde iyi bas zaten defans sıknııtın olmaz.
PAF'tan adam oynar mı sözüne ithafen söylemek istiyorum... Şu an İnter'in sol bekinde Maxwell gibi bir oyuncuyu kesmiş 17 yaşındaki Davide Santon oynuyor.. Şampiyonlar liginde de italya seri a' da da...
Neden oynamasın Semih'te... ki Semih gerçekten gelecek vaad eden çok yetenekli bir oyuncu.. Böyle şeylere cesaret edemezsek nasıl futbolcu çıkartıcağız alt yapılardan..
Evet Meira bize gelmeden önce çok iyi bir oyuncuydu en büyük hayranlarından biriydim, geldiği gün Kewell ve Baros'un gelmesinden daha çok sevinmiştim ve o gece sevinçten uyumamıştım ama olmadı, oynayamadı, uyum sağlayamadı.. Ve 2 miyon euro kar ile satıldı ve bence gayet yerinde oldu.. Evet sakatlarımız var ama genç oyuncumuz Semih'te eminim bu yükü kaldıracaktır.. Nasıl zamanında Mleda maçında Arda'yı koydu Gerets Arda o günden sonra şu an dünyanın sayılı yıldızlarından oldu Semih'te bunu başaracaktır, İnancım tamdır. Eğer cesaret edemezseniz Ardalar çıkmayacak...Semih'e sonuna kadar güveniyorum..
Ve bilinki böle durumlardan Galatasarayımız her zaman alnının akıyla çıkmıştır ve bu seferde böyle olacaktır.. Bizlerin yapması gereken ne yönetime bişi demek ne oyunculara sadece ama sadece sonuna kadar destek..
Ama şu var Meira giderse Semih oynar diyoruz da acaba UEFA listesinde onun adı var mı?
bildiğim kadarıyla semih uefa listesinde var..
Meira gitti ya acayip neşelendim.![]()
servet'in gelmesine 1.5 ay, topal'ın yine birkaç hafta var...
defansa bak; sabri semih emre aşık hakan, bunlardan biri sakatlanırsa emre gungor, hasan sas zaten sakat, a bide volkan yaman var... hahahu.. YÖNETİM SEN NE BÜYÜKSÜN.. isteseydin benden verirdim sana 5,6 milyon €... şu defansı hamburg karşısında görmek için sabırsızlanıyorum... bakalım kaç sıfır bitecek maç... 4 sıfır mı 5 sıfır mı... kestirmek zor.. Beşiktaş'ın rekorunu egale etmeye aboneyiz artık hadi bakalım hayırlısı.. a şunuda ekliyim, Ligdede ilk 4'e girersek bu defansla, başarı oğlu başarı olur
Meira : Gitmene çooook üzüldüm aslanım. Çok üzüldüm.. Tüm neşem gitti... Ne diyim...
Senin kıymetini anlıyıcaklar ama, tren istasyonu terketti...
insallah su gülücük koyduğun smiley varya.. onu perşembe akşamıda koyabilirsin.. ne diyim..
Farketmez,futbol bu yenmekte var yenilmekte.Önemli olan mantıklı düşünebilmek.
takımda defans yokken en önemli defans oyuncusunu satmak ne kadar mantıklı tartışılır... benim futbola bakış açımda, yenilmek yoktur.. çünkü yenilmek hiçliktir... sadece kazanmak vardır.. ama yönetim bunun karşısına iyi duvar ördü.. şu an sadece, "Meira Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" diye açıklama bekliyorum resmi siteden tek umudum o... başka umudum yok...