Fernando Meira

Cevap: Fernando Meira Zenit'le anlaştı !

Bazende bir oyuncu çıkar ve maçı değiştirir (Hagi, Kewell vb.) yada meira gibi ters yönde etki eder. Kimse mağlup olduğumuz maçların tek sorumlusu meira demiyor, fakat hata hep aynı kişiden gelir ve bu kişi maç seçerse gelinen nokta zamansızda olsa, Galatasarayın alehinede olsa bu olur. Galatasarayda ruhsuzların yeri yok bundan sonrada olmasın, eminimki meriaya verilen şans takımdaki diğer bir isme verseydi daha iyi durumda olurduk. Hatalı bir transferden geçde olsa kurtulmuş olduk..

Ne kurtulmasından bahsediyosun siz alısmıssınız defansdan dan dun vuran adamlara !!!

Cevap: Güle Güle Meira

Resmi Site de dogruladi. Haydi Yolun Açik olsun MEIRA ! Galatasaray’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz !

Fatih Tekke'ye Selam söyle benden :P

Arkadaslar , Galatasaray'imiz bir kere takmis kafasina KADIKÖY de Final oyniyacagiz diye. Kimse korkmasin ! Bordeaux maci sonrai gitsin diyorduk simdi gittigi icin agliyorsunuz. Merak Etmeyin Arkadaslar ! Takima hep destek tam destek !!

Gitmek isteyeni tutamazdık. Galatasaray hiçbir zaman tek bir oyuncuya muhtaç olmamıstır, olamazda.

Güle güle.

Defans iyice battı... Offfffffffffff.

Cevap: #5 Fernando Meira

Güle Güle Meira

Galatasaray Futbol AŞ ile Fernando Jose da Silva Freitas Meira arasındaki sözleşme, tarafların mutabakatı sonucunda karşılıklı olarak feshedilerek, oyuncunun bonservisi Zenit Petersburg kulübüne verilmiştir.

Kendisi ailesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu olmasına karşın, oyuncu profesyonel hayatta reddedemeyeceği cazip bir teklifle karşılaştığını ve ayrılmak istediğini belirterek tercihini bu yönde kullanmıştır.

Meira menajeriyle birlikte yarın İtalya’ya giderek sağlık kontrolünden geçecek ve işlemlerinin tamamlanmasından sonra Zenit Petersburg kampına dahil olacaktır.

Fernando Meira’ya Galatasaray’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında ve yeni takımında başarılar dileriz.

Galatasaray Futbol AŞ

Ya yapilan aciklamada soyle bir cumle var tarafların mutabakatı sonucunda karşılıklı olarak feshedilerek, oyuncunun bonservisi Zenit Petersburg kulübüne verilmiştir.Simdi bunun cumle anlami bedava gitti demek oluyor.Bizim yonetim bilerekmi transfer ucretini yazmadi aciklamaya?yoksa gerekmi duymadi?

Meira gitti diye yas mı tutacağız perşembe günü sahadan Meirasızda iyi bir sonuçla dönebiliriz!

Ya yapilan aciklamada soyle bir cumle var tarafların mutabakatı sonucunda karşılıklı olarak feshedilerek, oyuncunun bonservisi Zenit Petersburg kulübüne verilmiştir.Simdi bunun cumle anlami bedava gitti demek oluyor.Bizim yonetim bilerekmi transfer ucretini yazmadi aciklamaya?yoksa gerekmi duymadi?

Yoo hayır bedavaya gidemez!

öyle bi açıklama yapmışlarki sanki bedavaya gitmiş gibi :S bence değiştirsinler şu yazıyı insanın kafası karışıo

Gitmesi yanlış yanlışda, baktıgında durum itibariyle yapılabilecek en iyi şeyi yapmıştır yönetim bence.

Cevap: #5 Fernando Meira

Oyuncunun rest çektiğini kulüpten yetkili biri söyledi mi ?

Öyleyse bu kadar kritik maçlar arasında niye Meira'yı satma kararı alsın yönetim 6 milyon € aradıda bulamadı Meira'ya teklif geldi ve değerlendirmek istediği için mi hiç sanmıyorum,sezon başından beri eğreti durdu takımda ondan ne bekledik ne gördük belki de böylesi daha iyi Zenit'te böyle ense yapacak mı merak ediyorum!

Gitmesi yanlış yanlışta, durum itibariyle yapılabilecek en iyi şeyi yapmıştır yönetim bence.

:D bende inanmıyorum bedavaya verdiklerine ama nolur nolmaz değiştirmeleri lazım yazıyı :D insanın kafası karışıyo :D

Artık takım çok kısaldı..Hava toplarında bu bizim için çok büyük bir dezavantaj..

Geri
Üst Alt