Fernando Meira

Cevap: Güle Güle Meira

Gitmesi yanlış yanlışta durum itibariyle yapılması gerekenı yapmıs gıbı gözüküyor yönetim.

Ne kıymetli Meira'ymış ya bu adam Servet'in yarısı etmedi kardeşim!

Birde abi ben bu 6 Milyon Euro olayını anlamadım.

Bu adama daha geçen gün 7 'yi kabul etmediğimiz için daha fazla önermemişler miydi. :D:D:D

Ne kıymetli Meira'ymış ya bu adam Servet'in yarısı etmedi kardeşim!

Valla ne kıymetliymiş. Her maç "bu adam nasıl defans" deniyordu. Bir gitti sanarsın Terry vardı da, o gitti. Tamam iyiydi hoştu da, yapamadı bizde ve gitmek istedi olay bu.. Meira gider Meira 'lar gelir :)

Servet gitseydi çok üzülürdüm ama Meira gitmiş iyi etmiş Zenit'te başarılar,bizim perşembe günü hayati derecede bir maçımız var bırakmamız lazım Meira'yı şimdi takımın defansı yetim kaldı gerçekten Hakan Balta'yı tercih edecektir Bülent Korkmaz ona Meira'ya güvendiğimden çok daha fazla güveniyorum!

zenitin taraftar formuda bu transferi bizim siteden dogruluyor:).5 numarayi giyecekmis yarinda Italyada kampa katilacakmis.Bu arada Transfermarket sitesinde Meira icin 8.5 milyon euro yaziyor.

evet bende baktım değeri 8.5 milyon euro dio adam gitti değeri arttı :D

meira'nın gitmesi bence yönetımın verdıgı en dogru karardır nedenlerı; oynamak ıstemeyen kafası burda omayan adamaı ne kadar tutabılırsın ayrıca sezon basından berı bu takıma ne vermıstır performans olarak hıc bırsey..ustelık sezon sonunda elımızde patlama olasılıgı daha yuksektı hıc olmasa kar ederek gondermıs olduk..zaten sakatlıklar olmasa hıc bukadar bıle dusunulmeden gonderılırdı ama..gıden gıtmıstır onemlı olan galatasaray ruhudur persembe gunu o ruhu ortaya koydugumuz surece bı sorun olcanı sanmıyorum..meirayla her nekadar hoslasmasamda allah yolunu acık etsın..

Bu konu "dedikodu" konusunu aştı :o

Mesajlarda Türkçe 'ye biraz daha dikkat edelim lütfen. 10 dakikadır editliyorum, bana da acıyın... :)

Her işte bir hayır vardır tobinin poposu buyudu kötürüm oldu bize ve turk futboluna topalı kazandırdı şimdi meira kafasında burayı bitirmişti gitti bize 12 trilyon para + semihi kazandırabilir yolun acık olsun meira sana ruslarla basarılar:D

Ne kadara gitti arkadaşlar? Ama Hamburg maçı öncesi hiç iyi olmadı:mad: defansta kim oynayacak ya:mad:

Geri
Üst Alt