Fernando Meira

Bir Servette onun gibi oyuna top sokamadı,sokamayacakta.

Bizim bu adamı almamızın sebebi top kesmesi değil.Top kesen adam bol takımda.Mehmet Topal,Hakan,Servet.Meira'yı almamızın sebebi oyuna iyi top sokmasıdır.Bence çokta güzel yapıyor bunu.

Meira bizim topcu degil ya sanki sırıtıyo gibi defansif oynayamıyo daha cok ofansif oynuyoki bir bek olmasına ragmen kötü topcu kesinlikle degil ama Galatasaray oyuncusumu o tartışılır sisteme sanki uyamıyo biraz daha defansı saglam olsa güzel olur.

Size göre Barışta Galatasaray futbolcusu değil Arda'da.Zamanında Lincoln değil diyenlerde oldu.Hatta sene başında elemanın biri Kewell gereksiz falan diyordu.Ya ayıp olacak ama ne sanıyorsunuz Galatasaray'ı?Evet,seviyoruz,aşığız,tapıyoruz ama kimse Galatasaray topçusu değil.

Bunlara De Boerler, yana oynayan Inamotolar, hizli kosmak ve iyi duran top kullanmaktan baska bir seye yaramayan Pratesler lazim.

Size göre Barışta Galatasaray futbolcusu değil Arda'da.Zamanında Lincoln değil diyenlerde oldu.Hatta sene başında elemanın biri Kewell gereksiz falan diyordu.Ya ayıp olacak ama ne sanıyorsunuz Galatasaray'ı?Evet,seviyoruz,aşığız,tapıyoruz ama kimse Galatasaray topçusu değil.

Size göre ne demek Lincoln Türkiyenin en iyi topcusudur bu 1.

Bir göbek adamı olucaksa meira olamaz göbekde oynayamıyor git banttan macları izle bu 2.

Bilip bilmeden konuşma buda 3 sen galatasaraylısın bizlerde niye zorla dövüs sataşma arıyosun insan gibi yaz yorumunu ;)

Sen eğer Meira göbekte oynayacak adam diyosan git voleybol ile ilgilen ;)

Sen voleybola devam et ben futbolla iyiyim ,)) Yaw birak bu coluk cocuk lagalugalarini simdi. Meira'yi begenmeyen adamin aklindan suphe ederler. Dun Fatih Terim bile Meira bu boru degil gibilerinden laflar etti. Popescu'nun ilk geldigi zamanlari hatirlatti, ki bende bir kac hafta once ayni seyleri yazmistim. POpescu'nun ilk geldiginde ne kadar kazma hatalar yaptigindan bahsetti. Hatta Popescudan pasaportunu istedim dedi sakaylan, biz baska Popescuyumu getirttik. Ne sabirsizsiniz arkadas. Asip kesmeye bu kadarmi bayilir bir topluluk.

Size göre ne demek Lincoln Türkiyenin en iyi topcusudur bu 1.

Bir göbek adamı olucaksa meira olamaz göbekde oynayamıyor git banttan macları izle bu 2.

Bilip bilmeden konuşma buda 3 sen galatasaraylısın bizlerde niye zorla dövüs sataşma arıyosun insan gibi yaz yorumunu ;)

Senden bahsetmedim.Adam gibi oku yorumlarımı.3-4 ay önceye kadar Lincoln Go Home tarzı yorumlarda yapılıyordu bu siteye bu 1.

Popescu'da adam değil o zaman.Bu 2.

Ciddi sizin gibi düşünen kişileri gördükçe çıldırıyorum.Yok bu adam mı,yok su adam mı.Bu 3

Benim babam senin babanı döver tarzı mesajlar atma.Yok ben futbolcuyum,sen voleybola git falan.:p

Meira bizim topcu degil ya sanki sırıtıyo gibi defansif oynayamıyo daha cok ofansif oynuyoki bir bek olmasına ragmen kötü topcu kesinlikle degil ama Galatasaray oyuncusumu o tartışılır sisteme sanki uyamıyo biraz daha defansı saglam olsa güzel olur.

Vay be ne çok yıldız düşkünü olmuşuz portekizin eski kaptanını bile beyenmiyoruz.Tabi size cannavaro,puyol,ferdinand gibi adamlar lazım ancak o adamlar bizim takımda oynuyabilir.Meira filan bunlar hikaye dime bunlar bizim takımımıza yakışmıyorlar dime.Harbi yazık ya daha 2 sene önce inamatolarla capuscalarla uğraşıyorduk artık meirayıda beyenmiyoruz söylenecek söz yok.

Ya futbolcu iyide olsa kötüde olsa aslan kaplan yazıcan iyi olucan yoksa kötüsün arkadaş :) zorlamı oynayamıyor göbekte liberoda oynar ordada topal var nerde oynuycak meira futbol cahilleri ;)

Ya futbolcu iyide olsa kötüde olsa aslan kaplan yazıcan iyi olucan yoksa kötüsün arkadaş :) zorlamı oynayamıyor göbekte liberoda oynar ordada topal var nerde oynuycak meira futbol cahilleri ;)

Aynı adam liberoda oynayıncada kızdınız.Asıl cahil olan sizlersiniz.Adam akıllı yorumlar yap !

Bir Servette onun gibi oyuna top sokamadı,sokamayacakta.

Bizim bu adamı almamızın sebebi top kesmesi değil.Top kesen adam bol takımda.Mehmet Topal,Hakan,Servet.Meira'yı almamızın sebebi oyuna iyi top sokmasıdır.Bence çokta güzel yapıyor bunu.

Takimin ne kadar kolay goller yediginii bundan bi kac hafta önce gördük hepbirlikte.. istedigi kadar oyuna top soksun, yaa bana onun oyuna top sokmasi lazim degil! topu oyuna sokacak bir sürü futbolcu var.. seninkide lafmi? defansdaki adammi top sokacak oyuna? güldürmeyin adami ya nasil bir mantik sizinkisi anlamadim

Takimin ne kadar kolay goller yediginii bundan bi kac hafta önce gördük hepbirlikte.. istedigi kadar oyuna top soksun, yaa bana onun oyuna top sokmasi lazim degil! topu oyuna sokacak bir sürü futbolcu var.. seninkide lafmi? defansdaki adammi top sokacak oyuna? güldürmeyin adami ya nasil bir mantik sizinkisi anlamadim

Ya beyler,

Zıt bey zamanında bir laf etmişti.Sizi kiloylamı veriyolar diye.Aynısı geçerli :)

Zamanında Hagi vardı takımda ama top oyuna Popescu ile giriyordu.Popescu sayesinde UEFA kazandı bu takım.Azıcık düşünün bulacaksınız.

Neymiş,oyuna top sokacak tek omu kalmışmış.

İyi ki Oğuz Serdar yok artık.Aman diyim. :)

Popescunun top kesme gibi özellikleride vardii.. senin övdügün meiranin oyuna top sokmakdan baska ne artisini gördün bugüne kadar? göbekte oynuyorsa top kesecekk kardesim..

Begenmiyorum meirayi sanki zorla begendirecekmis gibi konusuyorsunuz

Popescunun top kesme gibi özellikleride vardii.. senin övdügün meiranin oyuna top sokmakdan baska ne artisini gördün bugüne kadar? göbekte oynuyorsa top kesecekk kardesim..

Begenmiyorum meirayi sanki zorla begendirecekmis gibi konusuyorsunuz

Sende bize zorla kötüleyemessin o zaman.Takımdan gönderilim diye konuşamazsın.

Kaldı ki forumun amacı karşılıklı düşüncelerin paylaşılacağı yerdir.Ben İyi derim açıklarım.Sen kötü dersin açıklarsın.Forumun amacını bilmeden direk mesaj yazmak saçma geldi bana.

O zaman insan gibi yorum yap bilader.. Yok bilmem kiloylami veriyolar sizin gibileri gibi yorumlar yapmaki ortam gerilmesin..

Aynı adam liberoda oynayıncada kızdınız.Asıl cahil olan sizlersiniz.Adam akıllı yorumlar yap !

Bak yiğenim futbolu icat etmişin gibi insanı zorla sana cevap vermeye zorlayan cocukca yorumlar yapma anladınmı delikanlıysan adam akıllı sus bak su anda sana cevap vermiyorum delikanlıca sende bana vermiyceksin delikanlıca hadi bakıyım isine bak görüslere saygı duymayı ögren Allah'a Emanet Ol. :)

Geri
Üst Alt