Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera:"İmza atmamış olsam da her şey tamam"

Acemi yönetim bunu da elinden kaçırıp lauro ya kalabilir

forlan reyes ujfalusi için gittiğinde resmi adımlar atmış olsalardı şimdi başka şeyler konuşuyorduk.

söz uçar yazı kalır. . .

İmzala kardeşim. Konuşma boş boş.:lol:

Bu Fanatik geçtiğimiz günlerde Muslera ile Uruguay'ın kampında röportaj yapmamış mıydı ?

Fanatik: " Galatasay Muslera'ya 1 yıl kontrat teklif ettiği için bu transfer olmayacak" dememiş miydi ?

Muslera bizde olsa bile;bu haber yalan !

Fanatik ise kuyruklu yalan!

Sondaki fanatik imzası olmasa daha iyi olurmuş

Resmiyet kazanmadan strese girmeyelim arkadaşlar (:

Ayrıntıları kaçırıyorsunuz. Cana'da takasla gitti. İdmanlara çıktı ama lazio hala açıklamadı. Muslera bize imza attığı an onlarda cana'yı açıklayacak.Yani muslerada sorun yok.

Taffarel ve Bir yöneticide sorun yok dedi.

Ayrıntıları kaçırıyorsunuz. Cana'da takasla gitti. İdmanlara çıktı ama lazio hala açıklamadı. Muslera bize imza attığı an onlarda cana'yı açıklayacak.Yani muslerada sorun yok.

Taffarel ve Bir yöneticide sorun yok dedi.

Ya arkadaslar kimse Ali Durustun aciklamalarini itibar etmiyor galiba, dedigi net : 3 asamali bi surec ve biz sozde baya bi yol almisiz gibi seyler dedi, yani biten bisey yok. Ha buarada Haldun mesaji verdi ama kimse farkinda olmamis galiba: pazarlik herzaman gs elinde olmasi lazim dedi, eger karsi tarafta olursa sikinti olur dedi genel transferlerle iligi.

Ya arkadaslar kimse Ali Durustun aciklamalarini itibar etmiyor galiba, dedigi net : 3 asamali bi surec ve biz sozde baya bi yol almisiz gibi seyler dedi, yani biten bisey yok. Ha buarada Haldun mesaji verdi ama kimse farkinda olmamis galiba: pazarlik herzaman gs elinde olmasi lazim dedi, eger karsi tarafta olursa sikinti olur dedi genel transferlerle iligi.
Ali Dürüst'ün dedikleri ne zaman tuttu:D, O oyuncu yanındada olsa görüşmüyoruz der.

belki copa americayi bekliyorlar ki sakatlanabilir diye.

orda bir sakatlik gecirse takas bosa gider.

yönetim belki bu yüzden bekletiyor.

yaw faks la imzalayın bari bu nasıl bir yöneticilik ya devreye biri girse nolucak acemiliğin böylesi..:mad:

hala ufuk diyen mi var :S de gea akinfeevle beraber en iyi genç kalecidir muslera

haber yalan da, artık açıklansa diyorum ben de.

Haydi,gel artık be nando! Gün sayıyorum şahsen.:ays:

At artik imzani gel bir an önce :)

sanki bufon geliyor bekle bekle bitmedi geçen yıl bizi rezil eden adamlar halen takımda hakan baltadan futbolcu yapmaya çalışıyorz halen tamam takım bu haldeyken fufbolcu getirmek gerçekten kolay iş değil anlarımda bu adamlar neden halen bekletiliyor onu anlamıyorum...

Geri
Üst Alt