Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Allahtan şu şike olayları girdi gündeme, yoksa bu elemanın imza atmaması (hala) çok canını sıkacaktı yönetimin..

ben izleyemedim copa maçlarını nasıl oynuyor Muslera??

Arjantin maçındaki performansı daha belirleyici olur

Şimdiye kadar ki maçlarda 90 dakika boyunca 1-2 top ancak geliyordu Muslera'ya

Arjantin bombardımana tutsun da görelim Musli n'apıyor :lol:

Neden açıklanmadı hala?

Sabırlı olayım diyorum ama olmuyor yahu.:/ Her gün ''bugün açıklanmıştır'' umuduyla kalkıyorum yine yok,yine açıklanmıyor. .(

Muslera, şuan Copa America'da arkadaşlar, Arjantin ile Uruguay çeyrek final maçı oynayacak. İmzalar atılmadan nasıl açıklansın. Çeyrek finalde Uruguay elenirse, gelip imzayı atar. :)

Yalnız Kayserispor, Riveros'a Arjantin'de imza attırdı. Bizim durumumuz biraz ekonomik durum ile alakalı gibi geliyor..

İkisi aynı şey değil Murat, bahsettiğin oyuncu çok fazla uğraşılmadan imza attırılacak cinsten. Muslera çok fazla istiyor olabilir. Ufak tefek pürüzler kalmıştır. Copa America varken bunların konuşulması Milli Takım açısından da doğru olmazdı zaten. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Muslera'ya kıyacaklar Arjantin maçında :(

Adam kendisi dedi imza yok ama sorun da yok diye neyi tartışıyoruz biz :o

İkisi aynı şey değil Murat, bahsettiğin oyuncu çok fazla uğraşılmadan imza attırılacak cinsten. Muslera çok fazla istiyor olabilir. Ufak tefek pürüzler kalmıştır. Copa America varken bunların konuşulması Milli Takım açısından da doğru olmazdı zaten. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Ya benim o örnekte vermek istediğim, yani illa kupanın bitmesine gerek olmadığını söylüyorum. Bir şekilde imza attırılabiliyor. Farkındaysanız başka transferde yapmıyoruz. Olağanüstü Mali Genel Kurul'dan yetkiyi aldılar. Tüm bunları göz önüne getirdiğimiz takdirde, sorunumuz biraz ekonomik gibi. Oyuncularla sorun olup olmadığına bir yorum getirmiyorum. :)

Arjantin eler umarım da erkenden gelir Muslera =)

Ya benim o örnekte vermek istediğim, yani illa kupanın bitmesine gerek olmadığını söylüyorum. Bir şekilde imza attırılabiliyor. Farkındaysanız başka transferde yapmıyoruz. Olağanüstü Mali Genel Kurul'dan yetkiyi aldılar. Tüm bunları göz önüne getirdiğimiz takdirde, sorunumuz biraz ekonomik gibi. Oyuncularla sorun olup olmadığına bir yorum getirmiyorum. :)

Basinin onunda Turkiyede imza attirmak istiyorlar. Cana Lazio ilen antremanlara cikiyor ama onlara resmen aciklamadi.

Şu anda öncelikle bir kaleci transferimiz var. Bitme aşamasında ama daha bitmedi. Dolayısıyla bu kaleci de bizim hocamızın bize teklif ettiği bir kalecidir. Bugün yarın biteceğini ümit ediyoruz. Arkadaşlarımız bununla ilgili çalışıyor.

Ali Dürüst :/

Şu anda öncelikle bir kaleci transferimiz var. Bitme aşamasında ama daha bitmedi. Dolayısıyla bu kaleci de bizim hocamızın bize teklif ettiği bir kalecidir. Bugün yarın biteceğini ümit ediyoruz. Arkadaşlarımız bununla ilgili çalışıyor.

Ali Dürüst :/

Başka kaleci gelceğini sanmıyorum..Cana Lazio ile maça çıktı ama oda hala resmi olarak Lazio tarafından açıklanmadı. Muslera dışında birini unutun. Cana-Muslera takas olacak :)

Geri
Üst Alt