Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Uefa: "Cana, Muslera Karşılığında Lazio'ya Gitti"

Bizim kulüp fantezi yapiyo anlaşamadıklarımızı açikliyo anlaştıklarımı açiklamiyor :D

Hayırlı olsun son yıllarda bu formayı giyen yabancı kalecilerden daha fazla katkı vereceğine eminim.

Yalnız keske Cana'da kalsaydı tam Terim'lik bir oyuncu(aslında bizim de ihtiyacımız olan bir oyuncuydu).

Hayırlı olsun son yıllarda bu formayı giyen yabancı kalecilerden daha fazla katkı vereceğine eminim.

Yalnız keske Cana'da kalsaydı tam Terim'lik bir oyuncu(aslında bizim de ihtiyacımız olan bir oyuncuydu).

iyi bir kaleciye suan cok daha ihtiyacimiz var.

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

sana kötü kaleci diyenlere kurtardığın toplar girsin

Yan toplarda pek göremedik yalnız

Bizim yöneticiler imzayı attırmamışsa bu maçtan sonra "işimiz var" diyebilirim

Bizim yönetim sezon sonu açıklayacak sanırım bu transferi!

Komplo teorisi, şuan spor gündemini değiştirmek istemiyor bence yönetim. Ayrıca, Fenerbahçe düşerse, hisselerin çok etkilenmemesi için, transferlerin hepsi birden açıklanacak gibi geliyor :)

[video=youtube;8xX1CpnExtU]https://www.youtube.com/watch?v=8xX1CpnExtU&feature=player_embedded[/video]

Seni beğenmeyenlerin,maçtan sonra yüzlerinin nasıl değiştiğini görmek isterdim şahsen Nandocuğum.:ays:

[video=youtube;zL63vfrjlGs]https://www.youtube.com/watch?v=zL63vfrjlGs[/video]

:tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat:

FreddyAdu11 Freddy Adu

Uruguays goalkeeper is awesome

Insallah bi terslik olmaz. Bu turnuva esnasinda imza atmamasi beni korkutuyor. Sonucta bunlara güven olmaz. Iyi bir teklifte satar seni. Umarim garantiye almisizdir kendimizi. Müthis bir kaleci.

Musleranın gelmesi gecikti ama Cambiasso akar :D

Geri
Üst Alt