Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

fft11_mf1474943.Jpeg

fft11_mf1474944.Jpeg

fft11_mf1474946.Jpeg

fft11_mf1474951.Jpeg

fft11_mf1474959.Jpeg

Ve küçük adam yerlerde :) :lol:

muslerayı bu saattten sonra kaptırırsak bak sen olaya bu arada cambıde olerye konusmus galatasarayın teklıfıne evet dedım dıye hadı bakalım baskan gorelım artık ıcratı

Muslera twitter hesabında galatasaray falan dedi ama gelcem mi dedi orda?

İnşallah imza attırmışızdır milli takımda iyi maçlar cıkartıyor.

Dun metz'de nargile barda izledim maci fransiz spiker her kurtaristan sonra Galatasarayli Muslera dediginde,fransizlarin ,arablarin hatta fenerlilerin bile ne kaleci .. dediginde googusum kabariyordu bu adami tuttum ben dehset bisey :p

*googusum: ***** yazmak yasakmis :o
yazmana gerek yokki renkdas avatarın yeter:D

Muslera bence tamam rahat olun. Zaten İstanbula gelince transfer duyurluacak deniliyor. Cana'yı Lazio'ya boşuna vermedik. Muslera ile anlaşdık. Canada Lazio ile anlaşdı. Daha sonra Kap'a bildiri yapdık.Yönetim transfer ile ilgili açıklama yaparken bile kaleci transferini saymıyor. Muslera transferi olmassa, İllaki başka kaleci haberleri basına düşerdi. Muslera'ya kedi demeyin. Lakabı KUNDUZ'dur.

Taffarel bile onu en iyi şekilde karşılayacam dedi.

Muslera'nın sırf dünkü maçına bakmayın. Şili maçınıda o kurtardı.O kafayı herkez kurtaramazdı. Bize geldiği zaman hata yapacağı zamanda olacaktır. Malesef Uruguay ve bizim savunma arasında farklar var. Muslera ilk sene belki çok zorlanabilir.Önemli olan verilecek destektir. Fifa geleceğin kalecileri arasında gösteriyor.

[video=youtube;9IbGav0T15c]https://www.youtube.com/watch?v=9IbGav0T15c[/video]

02.25'den itibaren izleyin.

melihsabanoglu melih sabanoglu

muslera. galatasaray muslera'yla ön protokol imzaladı. şartların ne olduğunu bilmiyorum ama yerine getirirse muslera galatasaray'da artık.

ne kadar doğdurur bilemem.yazıyım dedim

muslera. galatasaray muslera'yla ön protokol imzaladı. şartların ne olduğunu bilmiyorum ama yerine getirirse muslera galatasaray'da artık.

Hala protokol falan filan.İyice suyu çıktı.Altı üstü kaleci alıyoruz ha.Demek ki diğer transferler hiç olmayacak

Zaten herkez biliyor. Yönetim maçlarının bitmesini bekliyor. Yukarda bazı şeyleri yazdım. Taffarel bile transferi doğruladı.

uefa yazdi... Realmadrid yazdi...transfermarkt yazdi...

Adnan öztürk cok büyük bi problem cikmaz ise (ki yüksek ihtimal cikmaz) muslera bizde dedi...

+ Cana bedavayami gittide hicbir transfer ücreti aciklanmadi :D

+ Lazio yeni kaleci aldi

bence bunlar yeterli :D

gelsin ama artik geriliyorum bu adam her mac yildizlasiyor

uefa yazdi... Realmadrid yazdi...transfermarkt yazdi...

Adnan öztürk cok büyük bi problem cikmaz ise (ki yüksek ihtimal cikmaz) muslera bizde dedi...

+ Cana bedavayami gittide hicbir transfer ücreti aciklanmadi :D

+ Lazio yeni kaleci aldi

bence bunlar yeterli :D

iyi güzelde madem bizdeyse niye Acıklanmıyor

neden-niçin açıklanmıyor diyenlere;

Lazio ile Galatasaray arasındaki mutabakatta kaleci muslera ve cana takasının resmi oalrak açıklanmasının her iki oyuncununda imza atmasından sonra söyleneceği etik kural olarak vurgulanmışdır.Dış basının,uefanın yada diğer medyanın bu transferi yazıp çizmesi önemli değildir,zira lazioda cana ile anlaştıklarını açıklamamışdır dolayısı ile muslera biz imza attığı an hem lazio hemde Galatasaray gerekli açıklamaları yapacakdır.Ayrıca spk nın kuralları yüzündende bu transfer açıklanamıyor ,herşey musleranın gelip imza atmasına kaldı oda zaten gelecek turnuvanın bitmesi bekleniyor.

Bu arada muslera gerçekten kalitesini gösteriyor kupa amerikada,zevkle izliyorum..

musleranın copa americadaki olası bir sakatlık durumu düşünüldüğü için imza attırılmıyor olabilir mi? ( umarım sakatlanmaz tabiki )

Muslera'yı Temmuz ayında unutalım. Ağustos'da falan takıma katılır. Turnuva bitse bile birkaç gün özel izin alacaktır. Oda onun hakkıdır.

ya brezilya maçını izlemediniz mi.ordaki spiker dedi ya Bülent Tulun Muslera nın menajeri ile sözleşme imzalamış diye.duymadınız mı bunu ?

neden-niçin açıklanmıyor diyenlere;

Lazio ile Galatasaray arasındaki mutabakatta kaleci muslera ve cana takasının resmi oalrak açıklanmasının her iki oyuncununda imza atmasından sonra söyleneceği etik kural olarak vurgulanmışdır.Dış basının,uefanın yada diğer medyanın bu transferi yazıp çizmesi önemli değildir,zira lazioda cana ile anlaştıklarını açıklamamışdır dolayısı ile muslera biz imza attığı an hem lazio hemde Galatasaray gerekli açıklamaları yapacakdır.Ayrıca spk nın kuralları yüzündende bu transfer açıklanamıyor ,herşey musleranın gelip imza atmasına kaldı oda zaten gelecek turnuvanın bitmesi bekleniyor.

Bu arada muslera gerçekten kalitesini gösteriyor kupa amerikada,zevkle izliyorum..

Birader yollarsın bir heyet Arjantin'e imzalarsın. Cristian Zapata Villarreal'e gitti, Kolombiya'da oynuyor. Copa Amerika Mamerika demedi adamlar, gittiler imzaladılar. Herkes biz değil ki böyle rahat davransın.

Ayrıca Lazio Cana'yı açıkladı diye biliyorum.

Musleranın menejerinin çoktan imzaladığı söyleniyor. Açıklama için büyük ihtimal maçlar bekleniyor.Sürekli başa sarıyoruz. Ben derimki, Stres yapmayın. Maçların bitmesini bekleyelim.

Geri
Üst Alt