Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Kaliteli takım iyi fiyatlara kurulur.Muslera TOP CLASS olma potansiyeli yüksek bir kaleci.Siz destek olmazsanız adam uyum sağlayamaz söner.25 yaşında bir kaleci hata da yapar ama bence bu sezon tek başına en az 5-6 maçı çevirecek görürsünüz.

SGK'sını falan da hesaplayın ama bi yanlışlık olmasın :D

Bunu kanitliyabilirmisin? Cunku eger kanitliyamassan seni yalan duyum paslasdigin icin rapor edecem

ne alakası var hocam herkes burda dusuncesini yazıyo arkadaşda düşüncesini yazmış banada mantıklı gelen anlaşma buymuş gibi geliyo ama bence suan dunyanın en populer kalecilerinden biri icin gayet normal bi fiyat ...

kadroya çağları neye göre yazıyorsun kardeş sorması ayıp olmasın ama.. başka bir solbek şart takıma.yoksa hakan balta her şekilde çağlar yerine kadroya banko yazılır.

caglar hakan baltan 10 kat daha sol bekte ondan yazıyorum. daha arkasına bile bakmayan adamı bizi avrupadan eleyen türkiyede komik durumlara düşüren adamı yazmaktan iyidir.

Yahu yıllardır kötü kalecilere para veriyoruz, 1 sezonda gönderiyoruz, ki göndermek de para.

Muslera sağlam kaleci, genç kaleci, iyi kaleci. Bir kere de birşeyin keyfini sürün.

Muslera gelmişken para konuşmak yersiz. Çok kaliteli transfer; hayırlısı olsun.

konuyu netleştirmekte fayda var

1. biz muslerayı lazio'dan transfer ettik ve bonservis bedeli olarak cana'yı verdik, musleranın bize gelmesi için lazio ile anlaşmamız yeterliydi

2. montevideoya verilen para bonservis bedeli degil federatif hakların devir bedeli, yani istesek biz montevideoya hiç para vermeden ve bu federatif hakları satın almadan da bu transferi bitirebilirdik

3. eger biz bu transferi sadece lazio ile anlaşarak ve montevideoya para vermeden bitirseydik lazio montevideoya bir miktar para verecekti, biz de musleranın bundan sonraki transferinde montevideoya para verecektik

4. sonuç olarak montevideyo verilen para tamamen tercih meselesidir ve muhtemelen ilerde muslerayı yüksek bir fiyata satarız düşüncesiyle verilmiştir. muslerayı +6.75 milyona satarsak kara geçeriz daha ucuza satarsak zarar ederiz.

olay bundan ibarettir
İşte bu bakın adam ne güzel özetlemiş işte:tiphat:

togutay Togutay Yarar

Musleranin bonservisinin yarisi Montevideoda. Yani 6.750 bu kulube. Lazio'ya ise Cana + varsa bir para..

Ne kadar para vermişsek verelim adam daha genç ve kendini şu anda Copa America'da kanıtlıyor.Kalecimize bu sene şans vermemiz gerek.Artık kaleye gelen her topta korkmayacağız.:)

Maliyet hesapları için Cana transferine ilişkin kap bildirimini bekleyin. Muslera transferine ilişkin kap bildiriminde Cana adı geçmiyor.

Muslera'yı Avrupa'da yokken getirebilmek büyük iştir. Burda 3-5 futboldan anlamayanların yorumlarına takılmayın.

Hayırlı olsun. Yıllar sonra kale sorunumuzu çözdük. Muslera'ya, Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyorum.

3 Kuruşun hesabını yapıp elimizden oyuncu kaçıyor diye A.Sezgin'e giydirip sonrada hesap kitap yapıpı her transferi eleştirmek tuhaf gerçekten.Burası Türkiye bizde her sene CL'de oynayan takım değiliz birbirimizi kandırmayalım

Bagy için 5-6 milyon euro ve lauro için 1.5-2 milyon euro civarında bonservisi var deniyordu. Muslera için verilen bonservis ücreti bence çok normal. Pahalı diyenleri geçtim bence çok iyi bir fiyata aldık.

Hayırlı olsun, Copa America'da gördük kalitesini klasını. Artık laf edemez kimse.

Buradan NoNTVSPOR da spor gecesini sunan 2 fenerli kardeşime de selamlarımı iletiyorum. "Volkan daha iyiymiş Muslera'dan" peh diyorum sadece size. Bank Asya'da en iyi olabilir ama bizim olduğumuz yerde bir hiç.

merak ediyorum diger ülkelerde alınan futbolcunun kac paraya transfer oldugu bukadar cok tartışılıyormudur. bukadar olacagını hic sanmıyorum. bizim insanımız memnuniyetsiz. gercekten herkesi mutlu etmek zor. biz mutsuzlugu seven bir ülkeyiz.

Arkadaşlar tekrar söylüyorum Kaleci olarak önümüzdeki 10 yıla damga vuracak olan 3 kaleciden biri şu anda futbolcumuz bunun keyfini çıkarın. Hem Başkandan büyük transfer istiyorsunuz . Hemde maliyete takılıyosunuz 3-5' bakmadan çatır çatır yapıyor transferi işte. keyfini çıkarın . ha bide birer forma alın.

Artık seni koltuğuma gerilerek rahat rahat izlicem Muslera

Millet Neuer´e 25 Milyon verince saglam, biz Muslera´ya 6.750 verince auvvvvv..Adam Neuer ile ayni kategoride gösteriliyor. Arjantin´i tek basina yikti :) Ujfalusi rahat rahat adam bicebilir ceza sahasinda artik :D Penalti kurtarma uzmani :D

Geri
Üst Alt