Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Cana+ 6.750.000

Bana çok geldi.12-14 milyon Euroya mal oldu.

cana 4,5 milyona geldi 6,75 kat üstüne eder 11 milyon tam yerinde iste ne olacak.

ama o kalecinin degeri bu turnavada sonra 12 milyona cikabilir hele kupayi alirsalar.

Ayrıca Futbolcunun federatif haklarında pay sahibi olan Wanderers Montevideo kulübüyle Futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6.750.000 EUR miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Galatasaray Sportif AŞ

Diye yazıyor.E Cana'da LAzio'da olduguna göre,50% si Lazio!ya verilmiş oluyor,50%side Uruguay kulübüne..Yanı degeri 13.5 milyon Euro demek ki.
hayır 30 milyon euro oluyor. alacagı paralarıda hesap et onlar yetmemiştir. 5 yıllık ücretinide katabilirsin.

allahaşkına kapta cana+ 6 750 diye birşey yazıyormu bana bir anlat lütfen. kafa kafaya degiş tokuş olacaktı. 2 fazla vermişizdir en fazla.

yok eski kulübüne Wanderers Montevideo 6 750 veriliyor o dogru ama canayi zaten 4,5 milyona alinmisti etti sana 11 milyon ama canan arjantin macindan sonra zaten tavan yapar piyasasi.

Cana ile ilgili birşey yazmıyor.Cana için lazio bize ödeme yapmış olabilir.
yani bedava vermemeşizdir herhalde. TERİM kaleciye okadar para verdirmez ama benim cokta umrumda degil acıkcası. kac para verdilerse verdiler. sıkıldım artık kova kalecilerden.

cana ile ilgili birsey yazmadigina göre kafa kafaya takas oldular.

eski kulübü wandererse 6, 750 milyon verilecek 3 sene üzeri.

canayi 4,5 aldigimiza göre ve 6,750 vericegimize göre bu transfer 11

milyona gelmis oluyor. bu kaleciye deger zaten kupadan sonra degeri.

12 milyona cikar.

Oh beeeeeee. Sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaa aciklandi.

I am so happy Dude. Ouuuuh yeaaaaaaah.

Ben sizi hic anlamiyorum.

Demir gibi kaleci aldik siz pahali Cana mana o bu cart curt diyorsunuz.

Bayern Münih Neueri 25 milyona aldi üstelik Schalkeda sadece 1 sezon kontrati varken.

Neuer Senelik 4 milyon euro net para kazanacak.

Size transfer kaleci forvet fazla Adnan Sezgin´i bir nevi anliyorum simdi.

Ulan messi gelse 100 milyon verilirmi bi topcuya dersiniz siz!

Cana'dan kurtulmak bile +++'dır Galatasaray adına. Cana + 6m Euro herneyse helal-ı hos olsun.

Simdi sıra önliberoya iyi bir süpürücü bakmaya geldi.

Musleranin maci var A Haber veriyormus...

Bu kaca geldi, Cana icin para aldik mi diyenler Galatasaray A.S. yatirimcisi herhalde. Hissedar olsam ben de sorarim nedir tam maliyeti diye.

Taraftar ve futbolsever olarak yorumum ise, Cana+6.5 verdiysek iyi is yapmisiz.

Hayırlı olsun.Uzun süredir bekliyorduk.Sakatlıksız,kazasız,belasız yıllar sonra bir kaleci izlemek dileğiyle.Emeği geçenlere teşekkürler.

Valla güzel bir transfer oldu.Başarılar diliyorum kendisine

Muslera iki yil sonra, Taffarel'in Henry'nin kafa vurusunu kurtardigi gibi bir vurusu kurtarip tekrar bir UEFA kupasi veya sampiyonlar liginde bir yari final getirebilecek kalitede bir kaleci.

Artik Cana arti kac verdik, cok mu verdik demeyin lutfen.

Muhasebecilerin isi bu. Para biriminin oldugu her yere burunlarını sokarlar. Fakat ilk basarısızlıta da, "biz neden parasını basıp almıyoruz" diyen ta kendileri olur nedense.

Zaten iyi olan bir takıma herhangi bir genc almadık. Rezilligi tarihe kazımıs bir takıma parası herneyse basıp kendini kanıtlamıs bir genc aldık.

Cok üzülüyosanız da gidin forma alın, sapka alın, kravat alın, ne biliyim ufakta olsa birsey alın. Hic olmazsa 1 liralık bagıs yapın. Maksat destek olmak. Benim 3-5 lirama koskoca Galatasaray'ın ihtiyacı olmaz da demeyin. Damlaya damlaya göl olur. Bugün Muslera, yarın Toure.

(Edit: Ben okul harclıgımı karın doyurmak yada bos islere harcamak yerine maca bilet almaya kullanarak büyüdügüm icin vicdanen bunları rahatca söyleyebiliyorum. Haddini bilerek yaz diyen olabilir. Alınmaca yok.)

Geri
Üst Alt