Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

biraz tuzluya gelmiş açıkcası adnan sezgin olsa 3'e 5'e kapatırdı bu transferi :lol: ama neyse sonuç itibariyle muslera bize parada kazandırabilcek bir kaleci 2-3 yıl sonra dev kulüpler büyük paralarla peşine düşebilir bu açıdan da bakınca sıkıntı yok gibi hayırlı olsun..

Musleranın bonservisinin yarısı Lazioda yarısı Monteviedo idi.Laziodaki hisse için Canayı diğer hisse içinde 6.750 milyon euroyu verdik

Musleranın bonservisinin yarısı Lazioda yarısı Monteviedo idi.Laziodaki hisse için Canayı diğer hisse içinde 6.750 milyon euroyu verdik

Yani,Cana ( 4.5 milyon) + Monteviedo'ya verilen ( 6.750) = 11.250 Milyon maliyet.

Dayı Co- Ownership gibi düşün..

Dayı senden hesap kitağ işlerini beklemezdim:D, Dayı adamı almasalar şimdi hakaretler yağıyordu. Cimri yönetim diyorduk.

Hsyırlı olsun Reis

nice güzel maçalra :)

Maliyet bir kenara,iyi kaleci aldık arkadaş :)

Cevap: Muslera hakkında bilmeniz gereken 10 şey

bende 1.maddeden sonrası görünmüyor copy paste yapacak bir babayiğit varmı? :o

1 16 Haziran 1986 doğumlu olan Muslera kariyerine alt yapısında yetiştiği Montevideo Wanderers'ta başladı.

2 Wanderers'te müthiş bir performans sergileyen eldiven 2007 yılında Nacional'e kiralık olarak gitti.

3 Nacional'de kısa bir süre forma giymesine rağmen Avrupa'nın devlerinin dikkatini çekmeyi başaran eldiven 2007 yazında Lazio'ya 3 milyon avro karşılığında transfer oldu.

4 Lazio'daki ilk maçına 2007 yılında Cagliari karşısında çıkan Muslera, ekim ayında Milan'dan 5 gol yiyince kalesini 44 yaşındaki Marco Ballotta'ya bıraktı ve o sezon sadece 4 lig maçında daha forma şansı bulabildi.

5 2008-09 sezonunda Carrizo'nun yedeği olarak görülen Muslera, ocak ayında forma şansı bulduğu ilk maçta Cassano'nun penaltısını kurtararak geçmiş sezonun izlerini silmeye başladı.

6 Lazio taraftarlarının "küçük kunduz" lakabı taktığı eldiven İtalya Kupası finalinde seri penaltı atışlarında iki kurtarış yaparak kahrman ilan edildi.

7 2007-2011 yılları arasında giydiği Lazio forması ile 96 maçta görev alan başarılı eldiven artık kariyerini Galatasaray'da sürdürecek.

8 18 kez milli formayı giyen eldiven 2010 Dünya Kupası'nda yarı final oynayan Uruguay'ın başarısında pay sahibi oldu.

9 Galatasaray'ın yeni transferi, Dünya Kupası gruplarında oynanan üç grup maçında (Fransa 0-0, Güney Afrika 3-0, Meksika, 1-0) da gol yemedi.

10 Muslera, Dünya Kupası çeyrek finalinde Gana ile oynanan ve seri penaltılara giden karşılaşmada 2 penaltı kurtararak takımının yarı finale yükselmesini sağlamıştı.

Hoşgeldin Muslera:).Şu anda alınabilecek en iyi kaleciyi aldık.

Dün yarı final maçını izledim. Daha doğrusu Muslera için izledim. İzlemez olaydım Musleraya top 3 veya 4 sefer gitti.

onlardan birinde Paolo Guerrero bir şut çekti uzaklardan hatta aynı Hamburg maçında bize uzaktan attığı gol gibi vurdu top yine öyle döner gibi oldu ama muslera iki hamlede zor tuttu. gol oluyordu az kalsın.

zaten maçın yorumcusuda baya bi övdü Muslerayı.

çok iyi kaleci kazandık uzun bir aradan sonra.

italyada sadece italya icinde var co-ownership anlasmalari. italya disinda yok. yani örnegin Milan, Gansonun yarisini alip, yarisini birakamiyor.

Fakat söyle bir sey olabilir, belli bir yüzdeyi ellerinde tutmus olabilirler.

Öncelikle şunu belirtmek isterim: Muslera Galatasaray'ımıza hayırlı olsun.

Forumda oluşan yanlış anlaşılmaları gidermek için bu yazıyı yazma gereği hissettim. Ben kesinlikle Muslera'nın alınmasına karşı değilim. Sempatik ve gelecek vaadeden bir kaleci. Oldukça hırslı. Takım ruhuna sahip bir kaleci. Benim anlatmak istediğim Muslera geldi diye beklentilerin aşırı artması için henüz çok erken. Biraz sabırlı ve temkinli olmakta fayda var. Çünkü taraftarımız kaleci konusunda çok hassas. 2-3 tane yenmeyecek gol yediğinde oluşacak tepki, şuan ki beklentilerle aynı orantıda fazla olacaktır. Bir gerçek var ki Muslera şuan bana göre Dünya çapında bir kaleci değil. Ama o potansiyeli sahip. Umarım bizde kazanacağı başarılarla çok daha iyi bir kaleci olur. Özellikle Taffarel gibi bir kaleci ustasının onu yetiştirecek olması bana oldukça umut veriyor. İsterse Dünya'nın en iyi 7. kalecisi isterse 38. kalecisi olsun bunun bir önemi yok. Artık bu kaleci bizim kalemizi koruyacak, gerekli desteği vermemiz gerek. İnşAllah artık uzun süreler kalemizi emanet ediceğimiz kalecimiz Muslera olur. Muhalefeti seven bir kişiyim ve bunu bazen aşırıya kaçırıyorum. Bundan böyle bu konularda forumda polemiklere girmemeye özen göstereceğim. Herkesten bu konuda sağ duyulu olmasını bekliyorum. Umarım Galatasaraylı kardeşlerim futbol hakkında görüşlerimi olgunlukla karşılarlar. Herkese sevgiler, saygılar.

Hoşgeldin Muslera.

11 milyon euroya kaleci almaz her kulüp kaleci için çok büyük para ama çok iyi bir kaleciye ihtiyacımız vardı umarım muslera uyum sağlar da uzun yıllar kalemizi korur.

en güzel özelligi penalti kurtarabilmesi :D

Paranın hesabınımı yapıyorsunuz hala siz değilmiydiniz yönetim çok cimri , basın parayı alın bedava oyuncu almaktan bıkmadınızmı diye . yok yok size yaranılmaz

Bizim da adam gibi bir kalecimiz oldu artik:D

Paranın hesabınımı yapıyorsunuz hala siz değilmiydiniz yönetim çok cimri , basın parayı alın bedava oyuncu almaktan bıkmadınızmı diye . yok yok size yaranılmaz

Boşver kardeşim.Hep aynı terane.Transfer olmadığı zaman,vay efendim kıyın paraya adam gibi oyuncu alın diyor millet.Paraya kıyıp oyuncu alınca da o paraya oyuncu mu alınır diyor insanlar.Ben çözemedim bu durumu.:)

Geri
Üst Alt