Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

monaco küme düştü diye ruffier kötü kalecimi oluyor komik. fransada bu sene en az gol yiyen 4. kaleci. sen daha musleraya lazionun 1. kalecisimi diye soruyosun:D

lazio nun 1.kalecisi mi die soran ben değilim arkadaşım iyi bak istersen...fransa da zaten doğru düzgün gol olmuyorki bu bence bir ölçü değil milli takımda oynuyor mu kariyeri,tecrübeleri nedir bence ölçü budur?

yok yani lazioda 1. kalecimi diye soruyor sonrada dünya kupasında cok iyiydi diyor. valla uruguay defansının bunda cok katkısı var. muntariden yedigi golde var:) ama ben musleraya asla kötü kaleci demiyorum o başka. bukadar parayı hakedecek biri degil sadece..

bak ki onu ben mi söylemişim.bi göz doktoruna uğra istersen.ayrıca kalecileri neye göre değerlendirdiğin ortada muntariden yediği golmüş komik :D

dünya kupasındaki maçlarda çok başarılıydı umarım alırız. lazio nun birinci kalecisimi bu?

Wikipedia ' da ''Fernando Muslera joined Turkish giants on 10 june 2011.'' yazıyor .

Gelmesin demiyorum ama tartışılmayacak bir kaleci de değil bana kalırsa, soru işaretleri taşıyan bir isim. Galatasaray'a gelmek istemiyor deniliyor, ne kadar doğrudur bilemem, kariyeri olarak bir düşüş olarak görüyor olabilir, kendisini gelecekte enrede görüyordur bilemem ama Muslera'nın oynayabileceği en top kulüpler Sevilla, A.Madrid, Tottenham'dır. Burda bazı arkadaşların iddia ettiği gibi top class (J.Cesar, Buffon, Casillas, vs.) veya top class olabilecek potansiyelde (Neuer, Adler, De Gea, vs.) bir oyuncu değil maalesef, öyle bir oyuncunun da buralarda işi yok zaten. Galatasaray'ın aradığı kaleci mi? Nasıl bir kaleci arıyoruz bilmiyorum, medyada çıkan Frey, Buffon gibi isimlere bakarsak değil ama işimizi görebilecek bir kaleci diye düşünüyorum. Bir çok kaleci gibi Aykut ve Ufuk'tan sonra bizi tatmin edebilecek bir performans göstereceğini düşünüyorum. Yine de fazla naz aşık usandırır diyorum, dediğim gibi gelmek istemediği haberleri ne kadar doğrudur bilemem ama açık konuşmak gerekirse Muslera öyle nazı çekilecek bir kaleci de değil, alternatifsiz, yeri doldurulamaz bir kaleci hiç değil. Gelmesin demiyorum ilk başta dediğim gibi, çünkü taraftar olarak beklentilerimiz fazla yükseldi böyle diye diye ama tercih hakkı bana tanınsaydı eğer Ruffier'i kesinlikle tercih ederdim.

Ruffier bencede daha iyi bir tercih olabilir ama sonuçta kaleciyi seçecek adam Taffarel.Bu konuda ona güvenmeyip kime güvencez.Muslera bana biraz Taffarel tarzı bir kaleci gibi geliyor.Kedi kaleci tarzı uzun değil.Gününde olduğu zaman takımı kalede sırtlayan gününde olmadığı zaman hatalı goller yiyen.Ama eksik yönlerinde de onu Taffarel den daha iyi eğitecek adam yoktur herhalde.Ama sonuç olarak Ruffier olmuş Muslera olmuş farketmez sonuçta Taffarel adı olacak seçimde.

top class (J.Cesar, Buffon, Casillas, vs.) veya top class olabilecek potansiyelde (Neuer, Adler, De Gea, vs.) bir oyuncu değil maalesef, öyle bir oyuncunun da buralarda işi yok zaten.

C sınıfı takımlar için alınabilecek en iyi kalecilerden. Volkan Demirel, Boruc, Diego Alves, Muslera gibi oyuncular aynı sınıfta diyebiliriz. 24 yaşında olduğunu düşünürsek 2-3 sene içinde bir üst sınıfa geçebilir. Volkan'ın 24 yaşındaki halinden daha iyi Muslera.

Cenk arkadasla aynı düşünüyorum ama artizlik yapıyorsa alınmasın

FCNBlog'un twitter hesabındaki son haber:

''Lorik Cana Lazio'da, Muslera G.Saray'da.. Bugün ya da yarın resmen açıklanır.. ''

Gökmen Özdemir açıkladı. Hayırlı olsun.

39781_471382735872_148798990872_6578934_920461_n.jpg

Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

news_manset_resim_xn_sondakika01.gif

Aslan kalecisini buldu

Galatasaray kaleyi emanet edeceği kişiyi buldu. Sarı Kırmızılılar uzun süredir görüşme halinde olduğu Lazio'nun Uruguaylı kalecisi Muslera ile her konuda anlaşma sağladı ve sözleşme imzaladı.

Ligtv

Son dakika gecti az önce..

f6e8e9333.JPG

CANA GİTTİ

Sarı kırmızılı yönetim, Muslera'nın karşılığında Arnavut oyuncusu Lorik Cana'yı İtalyan kulübüne verdi.

Lig TV Son dakika

Cevap: Son Dakika | Muslera Galatasaray'da iddiası

f6e8e9333.JPG

Geri
Üst Alt