Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Flaş! Muslera: Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !

Öyleyse haklısın ben daha genç zannediyordum. Ama işin aslına bakarsan bir kaleci için 28 yaşta çok iyi gibime geliyor. 34 35 yaşına kadar rahat oynayabiliyorlar.

Geçen bakmıştım 28 yaşındaydı abi sanırım.Yani futbolcu için pek de genç sayılmaz.

Saçma bir haber. Doğruysa bile FT ve yönetimin vizyonuna uymaz. Nasıl ki biz karşı çıkıyorsak onlarda öyledir. Muslera gelmez başkası gelir. Ama her habere inanacaksak işimiz çok.

Ya Hüseyin abi zaten Lugano ile ilgili değişik fantezilerim var odonlu, sopalı, kafalı, gözlü, ağızlı, burunlu hiçbirisini gerçekleştiremeden vurdurtacaksın adamı bana. Daha beteri benden önce başkasına. :)

Muslera nın 1 sene oynama istegini düşünürsek , şöylede olabilir Lazioyla olan anlaşmazlıgında GS yı kullandıgını , ve buraya gelmeye sicak bakarken neden , aniden GS yla anlaşmadım dedi , bence bu işte LUGANUN da , parmagı olabilir zira en iyi kaleci oldugu söylenen Musleranın GS ya gelmesini LUGANO istememiş olabilir , ve GS ya gelmesine engel olmuştur..Neticede aynı ülkeden oldukları için ,Lugano ya birileri uyarmış olabilir ,olmaz olmaz demeyin , bu transfer olaylarında yıllarca neler oldu...Yıllar evvel Yugoslav ekolü vardı , oradan gelenler ,dayanışma içinde olmuşlardı ..

BJK ta ŞEKERBOGOVİÇ vardı ,FB ye Penaltıyı KASTEN kaçırarak , BJK ı şampiyonluktan etmişti , zaten o sezon BJK tan kaçmıştı .(Not o dönemde ALİ ŞEN vardı oda o yugo ların , Türkiyedeki ,adeta temsilcisiydi.)

Demem o ki bu transferler de oyanan oyunu herkes tam bilemez , tabi eskiden yaşanmış olayları bilenler HARİÇ...

FB yönetimi GS yın çok güçlenmesini hiç isterlermi , ellerinden gelse GS yın hep ZAYIF kalmasını ister , bakın bu seneki TRANSFERLERİNE GS yın ihtiyacı olan ,ama kendilerinin olmasada olan mevkilerine bolca adam aldılar NEDEN ...

İnşallah MUSLERA gelmez , zira GS-FB maçlarında dedikodularda hiç bitmez..

Malum ikiside aynı ülkeden , hiç hata yapmasada MUSLERA , buradaki satılmış medya , olayı kızıştırarak sanki kasten hata yapmış gibide eleştirirler GS-FB maçlarından sonra....

İnşallah hayırlısı olur...BU FB yalakası medya olduktan sonra ,Türkiyede FUTBOLUN hep geri gidecegi kesindir..

Ama unutukları bir şey var ,bu sene onlarıda görecez, Ş.liginde, malum oradaki HAKEMLERİ ,O.S atamıyor...

Bu yönetim mutlaka iyisini yapacaktır..

Yani meydan artık BOŞ degildir, şu mali konularda biraz rahatlarsak , onlar görecek GS la ugraşmasının bedelini...

SAYGILAR..

Bu delikanlının ne zaman görüntülerini görsem hep gol yiyor arkadaş. Ya sektiriyor ya aşırma yiyor. :mad:

Türk gazeteleri sallıyor yabancı basın Türk gazetelerini referans alıyor, yabancı basın sallıyor Türk basını onları referans alıyor...

Resmi açıklama gelmeden ne transferin olduğuna ne de yattığına inanın arkadaşlar, yoksa her habere inanırsanız ambele olur kim olduğunuzu unutursunuz :D

Konuyu başlatan arkadaş için yazmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın...Delinin biri kuyuya taş atmış kırk tane akıllı çıkaramamış şeklinde olmuş bu konu.Ben hiç inanmadım ama konu doğruda olabilir,ancak yorumları okuyunca bunu yazma gereği duydum.Eğer Muslera Türkiye'ye gelir ve bu konuda uzarsa adam havalanında taşlanır.

Bu delikanlının ne zaman görüntülerini görsem hep gol yiyor arkadaş. Ya sektiriyor ya aşırma yiyor. :mad:

Ntvspor sağolsun abi.Bizi çok sevdikleri(!) için sürekli oyuncunun yediği gollerin görüntülerini gösterip bizi uyarmaya çalışıyorlar.

Konuyu başlatan arkadaş için yazmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın...Delinin biri kuyuya taş atmış kırk tane akıllı çıkaramamış şeklinde olmuş bu konu.Ben hiç inanmadım ama konu doğruda olabilir,ancak yorumları okuyunca bunu yazma gereği duydum.Eğer Muslera Türkiye'ye gelir ve bu konuda uzarsa adam havalanında taşlanır.

Bence haber dogruysa onu buraya bir seneligine getirenleri taslamak lazim.

Haber doğruysa üzülmem bizim kaleci sorunumuzu Doni çözer 31 yaşında en az 5 yıllık sözleşme imzalar.

victoru alalım

Hay Muslera'nıza be.Bize her yer Muslera.:yenieek:

Dövelim abi :sopa:

Ntvspor sağolsun abi.Bizi çok sevdikleri(!) için sürekli oyuncunun yediği gollerin görüntülerini gösterip bizi uyarmaya çalışıyorlar.

Aynen abi. Öyle görüyoruz ama emin ol NTVspor denen malların işi bunlar. Lig tv de aşağı kalmaz.

Hadi tamam NTV'yi anladık da TRT 'de aynı görüntüler var yahu :confused:

Yahu getirsinler işte ruffieri daha ne istiyorsunuz?

Kolpa haber

Delinin teki kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış sendromu dönüyor burda.

1 senelik kontrat nedir ya dkfjgndfkg

Geri
Üst Alt