Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: İşte gerçekler...

Fotoğraf çektirip altını kendileri doldurmuşlar. Çok bilinen birşeydir bu.

Yada tercüman hanzo.

Cevap: Muslera:"Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti"

Yarım sezonluk kontrat teklif etmiş olabiliriz. [Bence]

Dikkat ettiyseniz geleceğimi sağlama almalıyım o yüzden 4 yıllık istedim filan diyor.Gerçek olma ihtimali içimi cız ettirdi.

Hakan Ünsal: Muslera imzayı atmaya hazır.

Muslera: Gelmeyi çok isterdim . Tam imzayı atacakken gerçekleşmedi.

Ne diyelim?

saçmalık 5 6 milyon euroya mal olacak adama 1 yıllık sözleşme yanlışlık var bu işte fanatik röportaj yankı bulsun diye kendi ağızlarından yazmış olabilirler

YALAN HABER................TAKMAYIN kafaniza

Böyle haberleri paylaşmaktan vazgeçin artık !

Denk getirip bir fotoğraf çektirmişler, altına da kafalarına göre yazmışlar. Her kelimesinden yalan akıyor.

Bu tür haberlere inanmayın.Musleraya neden 1 yıllı kontrat önerelim.Yaşlıda değil. Bana çok çelişkili bir haber geldi.

Medyaya ayak uyduruyoruz. Medya bu aralar kulübe zarar getirecek haberler yapıyor.Oyuna gelmeyelim.

Gerçekse tam bir skandal. Ama hiç sanmıyorum.

tam tersi değilmiydi yahu biz 4 senelik istiyoduk Muslera 1 senelik ?

İtalyan basınına muslera bir yıllık istiyor diye yazıyordu.Burdada tersi olmuş.Çağlar doğru diyor.

Hic inandirici gelmedi.

Akil var mantik var.

Hangi takim bu dünyada bi adama Bonservis ödeyip 1 senelik Contract yapar yahu.

Bu Haber dogru olsa hem aninda Imzalar 1 senelik contracti cunkü öyle seneye bos kalicak ve istedigi takima gidebilcek ve yüklü bi contract alabilcek cunkü bonservisi yok.

Bu Haberi yasanlar manyakmidir delimidir anlayamadim ki.

İtalya'nın en önde gelen spor gazetelerinden Corriere Dello Sport'un internet sitesinde yer alan haberde Muslera'nın kesinlikle 1 yıllık sözleşme imzalamak istediği, bu sebeple de Galatasaray'ın uzun süreli kontrat teklifini hiçbir şekilde kabul etmeyeceği belirtildi.

6115.jpg

Haberleri paylaşırken lütfen dikkat edelim.Medyanın amacı taraftarı galyana getirmek. Yönetimi Türkiyeye kötü olarak tanıtıyorlar.

Cevap: İşte gerçekler...

ASıl bunları acmak lazım hersey gunyuzune cıksın herkez senın benım gibi düşünmüyor herkez aydınlansın, röportaj sırasında fotoraf bile çekmişler, dogru yada yanlıs sonucta burası basın bolumu ve bizde basının yazdıklarını konusuyoruz.

Nerde cekmisler fotorafi

Galatasarayda calisanlar aklini mi yitirdiler

Bonservis odeyecekleri oyuncuya bir yillik sozlesme teklif etsinler?

haber bana cok sacma geldi ayrica Hakan Unsal tersi bir yorumda bulunmus o daha bir akla mantiga uygun

Cevap: Muslera: "Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti"

Muslera'ya 10 senelik sözleşme önersinler, net.

İtalya'nın en önde gelen spor gazetelerinden Corriere Dello Sport'un internet sitesinde yer alan haberde Muslera'nın kesinlikle 1 yıllık sözleşme imzalamak istediği, bu sebeple de Galatasaray'ın uzun süreli kontrat teklifini hiçbir şekilde kabul etmeyeceği belirtildi.

6115.jpg

Haberleri paylaşırken lütfen dikkat edelim.Medyanın amacı taraftarı galyana getirmek. Yönetimi Türkiyeye kötü olarak tanıtıyorlar.

bu konu başlığını silsek çok iyi olur bence.. yada haberin doğu olan başlğıyla değiştirilirse... ( muslera 1 yıllık sözleşme istiyor) yönetime karşı cephe alınması için yapılmış bir haber. fanatik tarafından

Geri
Üst Alt