Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

benim içimde acayip burukluk var cana seneye çok iyi olurdu takımda adam daha 1 sene oynadı hemen sildik ve o takımda kimse oynuyamazdı moral sıfırdı herkeste adam gibi yaratıcı ortasahayla cana süper olur ama bunu anlamıyo kimse

aynen öyle lazio gibi bir takım canayı neden istesin ayrıca kötü bir sezon geçirdiği halde daha bunu anlamayanlar var geçmiş sezona bakarsanız herkes perfonmansızın maksimum derecede kötü oynadı cana ve neille biletler kesildi ikisinede yazık oldu ikiside bir sene daha oynasaydı ilk geldiklerinde dediğim gibi kaptanlık bandını taşırlardı

Bu Muslera Galatasaray'a geldikten sonra 'Çok büyük bir takıma geldim' triplerine girerse kırarım ağzını yüzünü.O kadar pazarlık ettin lan.

Unal Aysal'in haberi yokmus transferden, adam dünyadan bi haber :)

Cana 'nın Lazio kaşkoluyla resimleri yayınlandı, resmi site de hala bir halt yok.

Hantallık sezinliyorum.:(

Cevap: Taffarel'in Muslera görüşü

Muslera zaten iyi bir kaleciydi, Taffarel'den öğrenmesi gereken ufak tefek şeyler de var tabi.

Taffarel'le iyi kanki olurlar.Dil sorunu da yok.İspanyolca-Portekizce aynı sayılır.

ne kadar alıcak ne karşılığında bitti bu transfer kesin bilgiler var mı?

İyi kaleci, iyi... Ama Cana'yı göndermezdim.

Muslera golü yedi. Zaten kurtarsa da kırmızı görcekti.

golü yiyen uruguay onlar düşünsün :D

Abi hatali gol yesin de penaltidan gol yemesin yeterli. Bence en kiyak kaleci takimi aleyhine 10 penalti da verilse 10 unu da kurtaran kalecidir. Fors a bak

Geri
Üst Alt