Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera: "Galatasaray’ı seçtim çünkü.."

milliyetin kıytırık haberine inanmayın

lazio canayı 4.5 ödeyip almak istiyomuş başta

4.5+4= 9.5 muslera için büyük rakam

gerçekler resmi sitede açıklanacak

4.5+4=9.5 olsaydı Muslera için büyük bir rakam olurdu haklısın ama 8.5 ettiği için bence çok büyük bir rakam değil şuan bu potansiyele sahip Dünyada en iyi 5 ila 10. kaleci statüsünde yer alan bir oyuncuyu alamazsın.Muslera'yıda bu fiyata alamazdın sözleşmesi 1 sene sonra bitmese.

4.5+4=9.5 olsaydı Muslera için büyük bir rakam olurdu haklısın ama 8.5 ettiği için bence çok büyük bir rakam değil şuan bu potansiyele sahip Dünyada en iyi 5 ila 10. kaleci statüsünde yer alan bir oyuncuyu alamazsın.Muslera'yıda bu fiyata alamazdın sözleşmesi 1 sene sonra bitmese.

:D :asd: :D

helal olsun bana 4+4.5=9.5 matematikte çığır açtım :D

kendime ceza olarak mesajı editlemiyorum :D kalsın öyle

dünyada ilk 5. ila 10. kaleci statüsü diye resmi bir statü mü var

kendi kendimize uydurduğumuz bişey

transfermarkt'a güvenirim onların açıkladığı oyuncu değerleri oyuncunun kalitesiyle ilgili diğer etkenleri fazla hesaba katmıyolar piyasa değerini yazarken

ve muslera kaleciler listesinde 28.

tek pozisyonla futbolcu değerlendirilmez ama geçen gün peru maçında ceza sahası dışında rakibin ayağına doğru elleriyle uçtu yani 21. dkde kırmızı kart görme ihtimali oluşturdu

enteresan

bu transfer hakkındaki düşüncem: iyi transfer

milliyetin kıytırık haberine inanmayın

lazio canayı 4.5 ödeyip almak istiyomuş başta

4.5+4= 9.5 muslera için büyük rakam

gerçekler resmi sitede açıklanacak

Transfermarkt'ta Muslera icin 8.5 yaziyordu. Yaniliyorsam duzeltin Cana icin de 7.5 ya da 8.5 yaziyordu. Yani 8.5 Muslera icin cok degil ama 4.5 Cana icin dusuk.

tek pozisyonla futbolcu değerlendirilmez ama geçen gün peru maçında ceza sahası dışında rakibin ayağına doğru elleriyle uçtu yani 21. dkde kırmızı kart görme ihtimali oluşturdu

enteresan

Muslera gordugum kadariyla Taffarel gibi cizgi kalecisi. Yer tutusu, reflekleri saglam ama yan toplarda ve bire birlerde biraz kendini gelistirmesi lazim.

Transfermarkt'ta Muslera icin 8.5 yaziyordu. Yaniliyorsam duzeltin Cana icin de 7.5 ya da 8.5 yaziyordu. Yani 8.5 Muslera icin cok degil ama 4.5 Cana icin dusuk.

transfermarkta fiyat değerlendirmesi olarak güveilmez

ama o fiyatlara bakarak oyuncuyu kendi mevkisindeki futolcularla kıyaslamak daha mantıklı

sonuçta kewella 4 milyon euro diyen bir site

:D :asd: :D

helal olsun bana 4+4.5=9.5 matematikte çığır açtım :D

kendime ceza olarak mesajı editlemiyorum :D kalsın öyle

dünyada ilk 5. ila 10. kaleci statüsü diye resmi bir statü mü var

kendi kendimize uydurduğumuz bişey

transfermarkt'a güvenirim onların açıkladığı oyuncu değerleri oyuncunun kalitesiyle ilgili diğer etkenleri fazla hesaba katmıyolar piyasa değerini yazarken

ve muslera kaleciler listesinde 28.

enteresan

bu transfer hakkındaki düşüncem: iyi transfer

Bu sefer matematik konusuna pek girmiyorum biliyorum ki girsem bir çığır da ben açıcağım:D Kaleciler listesinde 28 biraz fazla gibi geldi bana yani yine Zapata'ları filan düşününce buna da şükür de bana göre en azından potansiyel olarak ilk 10'da olan iyi bir kaleci düşüncene katılıyorum ve bir tık daha ekliyorum bence çok iyi transfer.

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Sanıyorum ki bu transferin yanında diğer bir transferde de sona yaklaştılar, ikisini birlikte açıklamak istiyorlar, başka ihtimal gelmiyor aklıma çünkü.

Cidden bu açıdan da düşünürsek güzel olur yani ikisini bir arada görmek :D

Keşke Cana gitmesiydi:( Ama neyse ki kaleci sorunumuz bitti.

ön libero bulunur ama kaleci zor.

iyi kaleci aldık bu da tutmazsa kaleleri değiştirelim :D

Taraftarı ile vedalaşmış Muslera. İmza çok yakındaymış.

Kaynak: Corriere dello Sport

evet vedalasmıs da ne zaman acıklanacak uyuz oldum ıyıcee

Kaleciligin siraya konulmasi kolay olmayan bir mevkii oldugunu dusunuyorum.

Forvet olsa gol ve assistine bakarsin ama kalecinin kurtardigi top sayisini hesaplamak cok zor. Bir pozisyon olur rahat bir sekilde alir ama bir saniye once sezmese goldur, pozisyon olur goldur ama kalecinin yapabilecegi en ufak bir sey yoktur. Muslera ister 28. olsun ister 8., yeter ki taffarel'den sonra (Mondi'yi de dahil ediyorum) mac icerisinde sacmalamayacagindan emin oldugumuz ve bize yillar boyu basariyla hizmet verecek bir futbolcumuz olsun.

gelsede artik kurtulsak. amma nazlandi taze gelin gibi! :D

Rakamlar dogruysa, Lazio hem cok istedigi Cana'yı aldı hemde Marchetti'yi bedavaya getirdi. Insallah hayırımıza olmustur bu transfer.

Marchetti ve Cana ile Lazio seneye Şl takımı olur zaten.

Cok iyi bir kaleci aldık. Ama stoperler el bombası 4 tane var baltayıda yarı stoper sayarsak hepsi birbirinden bomba

Fernando Muslera veda etti

Galatasaray'ın kesin olarak anlaşmaya vardığı Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, 4 yıl geçirdiği Lazio'ya veda etti.

Galatasaray'ın kesin olarak anlaşmaya vardığı Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Lazio'ya veda etti. İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Corriera dello Sport'ta yer alan haberde, Muslera'nın Galatasaray ile anlaşmaya vardığı ve yılan hilayesine dönen transferin sonunda çözüldüğü belirtildi.

Gazetede, Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Fernando Muslera'nın sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 2.1 milyon civarında bir rakam alacağı ifade edilirken; Muslera'nın Lazio'ya veda konuşmasına da yer verildi. Lazio'da müthiş bir 4 yıl geçirdiğini dile getiren Muslera, "Ben henüz, resmi bir sözleşme imzalamış olmamama rağmen Lazio tarafarına şimdiden teşekkür ediyorum. Lazio'da geçen harika 4 yılın sonuna geldim, her şey bitti ve ben üzgünüm" dedi.

Fernando Muslera'nın transferinde tüm sorunları çözen Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde resmi açıklamayı kesin olarak yapması bekleniyor. Galatasaray, kısa bir süre önce Fernando Muslera'nın transferi için görüşmelere başlandığını duyurmuştu.

İtalyan basını dün öğlen saatlerinde de kaleme aldığı haberlerde Galatasaray'ın Muslera transferinde mutlu sona ulaştığını "Pembe diziye dönüşen transfer mutlu sonla bitti" ifadeleri ile duyururken; haberler Ali Gürsoy'un "Transfer tamamlandı" açıklaması ile de desteklendi.

Fernando Muslera'nın transferini noktalayan Galatasaray'ın Lazio ile nasıl bir anlaşma yaptığı da ortaya çıkmaya başladı. İtalyan basını Galatasaray ve Lazio arasındaki Muslera - Cana takasının 'kafa kafaya' yapıldığını belirtirken; her iki oyuncunun da değerinin 8.5 milyon avro olarak belirlendiğini duyurdu.

Galatasaray'dan yıllık 2.4 milyon avro alan Lorik Cana'nın Lazio'ya ile 700 bin avro indirimle anlaşmaya vardığı ve Fernando Muslera'nın da yıllık 2.1 milyon avro ücret karşılığında Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

webaslan

Geri
Üst Alt