Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Üstünde durulacak bir kaleci değil. Geçiniz..

Frey bomboş dururken niye bu adam ?

Bence Santics'ten farklı olmaz.Bir yıl sonra postalanır.

Umarım gelmez yaşı genç olabilir ama ben beğenmiyorum.Zaten tranfer nöbetinde bir arkadaşımız paylaşmış menejerin düşüncelerini.Çok hatalı gol yiyor diyor.Daha iyisini alabiliriz.

güven vermeyen bir kaleci, dünya kupasında izledim öyle aman aman bir kaleci değil, inanın aykuttan falan çok fazlası yok..

Seneye kara kara düşünecez nereye göndersek diye...
@Moderatör arkadaşları gün ışığı görmeyecek bir yere kilitleyelim. Özellikle Üzeyir Beyin üzerine kireç dökebilirsiniz.

Mükemmel bir profil - heykellik kaptan.

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Yeni eldivenlerimiz hayırlı uğurlu olsun. umarım uzun yıllar takımımıza hizmet eder. fiyatı falan ilgilendirmiyor beni. yeterki aldığı paranınhakkını versin.
Vay be dileklerim gerçek olmuş...

No

biri dun video komustu bu arkadasin maceralarini anlatan, bir macta 5 gol yemis ki 4'u allahlik dedim bu ne LESH kaleci

Üstünde durulacak bir kaleci değil. Geçiniz..

Sayın Hayri Cund - niye ?

bu üçünden sonra devam edemedim

smoke2.gif

Efsane nedir? Nasıl olunur? Sorusunun cevabı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Benim için Metin Oktay Fatih Terim George Hagi ve Fernando Muslera sıralamam bu yaşayan efsanemiz bu topraklara gelmiş en iyi yabancı kaleci

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha iyisi bu topraklara zuhur etmedi.

@Murat Durmaz ile 2011 yılında konuşurken bana, “Cana gibi adam verilip bu kova alınır mı, yönetim büyük hata yapıyor eğer fos çıkmazsa hiçbir şey bilmiyorum.” demişti daha sonra İskenderun sahilde mangal yapmıştık. Hey gidi.

Geri
Üst Alt