Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Lazio baskaninin Muslera ayrilabilir demis. Italyan sitesinde yazilan haberde.

Bu hafta ici gelsin de kaleci sorunu kalksa

10 maç iyi oynasın 1 maç hatalı gol yesin sen çıkıp bak gördünüzmü çok kötü kaleci yediği gole bakın dersin.Ama Hakan Balta ve Servet 10 maç kötü oynasın 1 maç iyi oynasın gider Hakan ile Servet'i savunursun.

10 maçta 1 hatali gol yeme performansini Ufuk da gerçeklestirebilir. Hakan ve Servet hiçbir sezon 10 maç üstüste kötü oynamadi, en fazla 2 maç kötü oynayarak tekrar çikis yakaladilar. Baska sorun varsa yanitliyabilirim.

Hakan bu sezon 34 maçlık koleksiyon yaptı resmen

10 maçta 1 hatali gol yeme performansini Ufuk da gerçeklestirebilir. Hakan ve Servet hiçbir sezon 10 maç üstüste kötü oynamadi, en fazla 2 maç kötü oynayarak tekrar çikis yakaladilar. Baska sorun varsa yanitliyabilirim.

Haktan cidden boş adamsın lan. Bak çok ciddiyim, şaka falan yapmıyorum. Hayır SST'nin kendisisinin ya da bir hayranı falansın anladık da..

CİDDEN BOŞ ADAMSIN.

1 ay sonra Copa Amerika var.Muslerayı orda izleriz. Zaten bu turnuvaya kadar aldık aldık yokSa daha alamayız..Yine performansı ile tavan yapacaktır. Milli takımda iyi işler çıkarıyor.

Bence Ruffier 2 Gömlek üstün Muslera'dan. Niye diye sorarsınız şöyle cevap veririm!

Muslera'nın yıldızı bu sene dünya kupasında parladı ve önünde Lugano - Godin gibi çok iyi bir defans göbeği vardı.

Ayrıca italya ligine bakıldığın da bütün takımların defansif oyuncuları üst düzey futbolcular. Yani diyeceğim bu adam bize gelirse normal de

maç başına 4-5 pozisyonla karşılaşıyorsa bizim ligimizde 9-10 pozisyon yiyecek ve o zamanı düşündüğüm de muslera ya güvenmiyorum.

Ayrıca Ruffier kaç maç oynadı bilmiyorum ama monaca küme düşmesine rağmen 40 gol yemiş, Lazio ise 39 gol...

Bir kaleciyi yediği golle veya önünde oynayan defansla değerlendirmek doğru bi yaklaşım değildir kaleci ya iyidir ya vasat yada kötüdür.. Uzun süreli bi kaleciyi izlemeden yorum yapmak zor..

Muslera G.Saray'a doğru...

Galatasaray kaleyi sağlama alıyor. Lazio'nun kalecisi Muslera, sarı kırmızılı kulübe yakın gibi.

06 Haziran 2011 Pazartesi - 15:25

Sarı kırmızılı kulübün öncelikle hedefi kaleci transferini gerçekleştirmek ve ardından diğer mevkilerin eksikliklerini gidermek.

Başkan Ünal Aysal ve yönetimi göreve geldikten kısa bir süre içinde İsveçli golcü Elmander ve Trabzonspor'un yıldızı Selçuk İnan'ı sarı kırmızılı renklere bağlayarak transfere yıldırım gibi bir başlangıç yapmıştı. Ancak aradan geçen 10 günlük sürede transferin devamı gelmeyince sarı kırmızılı taraftarların transfer beklentisi artmaya başladı.

10 gün süren sessizliğin ardından sarı kırmızılı kulübün transferdeki bombaları yeniden patlamaya başlayacak gibi. Öncelikli hedef ise Lazio'nun Uruguay asıllı file bekçisi Fernando Muslera. 24 yaşındaki Muslera'nın gelecek sezon sezleşmesinin sona erecek olması nedeni ile Lazio'nun Muslera'nın satışından para kazanmak amacıyla bu transfere onay verdiği öğrenildi. Bu sezon Lazio forması ile 36 maçta forma giyen Muslera'nın transferinin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu bildirildi.

DHA

Haktan cidden boş adamsın lan. Bak çok ciddiyim, şaka falan yapmıyorum. Hayır SST'nin kendisisinin ya da bir hayranı falansın anladık da..

CİDDEN BOŞ ADAMSIN.

Sagol renktas. Senin elestirin bile kendimi yeniden degerlendirip, neleri daha iyi yapabilecegimi sormam için bir firsat. Ama ben o mesajda soru bekliyordum, sen benim hakkimda mesaj yazmissin.

[video=youtube;8UMrvpvv1RM]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM&feature=related[/video]

5-1lik milan maçında muslera:o

Cana için bu adam + para verileceğini düşünürsek, o kadar da kötü bir transfer olacağını sanmıyorum. Tabii daha sonra adam gibi bir ön libero transferi şart, Yekta + Selçuk ile olmaz orta sahanın ortası.

Lotito: 'Muslera can leave Lazio'

Claudio Lotito has opened the door for Nando Muslera to leave Lazio, but “nobody has requested Stefano Mauri.”

Uruguayan goalkeeper Muslera has turned down a contract extension and is heavily linked with a move to Galatasaray.

“If Muslera wants to leave, then we’ll see what happens,” declared Lazio President Lotito.

“I believe that if a player does not want to stay, then he is free to go. If he doesn’t wish to remain, then I’ll accept that and act accordingly.”

Another Biancocelesti star, midfielder Mauri, is thought to be of interest to Inter and Juventus.

“Nobody has requested Mauri, so I don’t think he is linked with any club other than Lazio.”

Football Italia - the Italian football website for English-speaking football fans

[video=youtube;8UMrvpvv1RM]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM&feature=related[/video]

Bu maçı net hatırlıyorum. 2007-2008 sezonu. Lazio'daki ilk senesiydi. O dönem 20 yaşındaydı garibim. Bu da herhalde ilk maçlarından biri.

Adamın nerelerden nerelere geldiğini gösteren bilgilendirici ancak gereksiz bir paylaşım.

Oha 1 macta 2 tane bacak arasi yemis gelirde allah korusun fener macinda boyle goller yerse yandik

Her kaleci hata yapar.1 maca gore degerlendirmek yanlis olur bence. Genel olarak iyi kaleci, alacagi parayi hakeder.

O Milan maçı 3-4 sene öncesi. DK 2010 da Almanya dan da efsane bir gol yemişti. Gene DK 2010 da Gana maçı penaltılara gitti ve penaltı kurtardı. Dengesizlikleri var yok değil ama 3 sene önceki Milan maçına bakıp değerlendirmek asıl dengesizlik odur.

[video=youtube;7321XQq_IWg]https://www.youtube.com/watch?v=7321XQq_IWg[/video]

Açıklansın artık ya

Bence de Ufuk yetenekli bir kaleciydi fakat ben Ufuk'un bırak 10 maç 2 maç bile iyi oynadığını hatırlamıyorum.Ufuk 2 maçta bir hatalı gol yiyen adam.Servet ve Hakan nerde çıkış yakaladılar?

Geri
Üst Alt