Efe Yıldız
Sarı Üye
- 27 Mayıs 2009
- 139
- 1
- 1.288
Cevap: # Fernando Muslera
Ben iyi şeyler hissediyorum muslera ile ilgili hayırlısı olur inşallah .
Ben iyi şeyler hissediyorum muslera ile ilgili hayırlısı olur inşallah .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 maç iyi oynasın 1 maç hatalı gol yesin sen çıkıp bak gördünüzmü çok kötü kaleci yediği gole bakın dersin.Ama Hakan Balta ve Servet 10 maç kötü oynasın 1 maç iyi oynasın gider Hakan ile Servet'i savunursun.
10 maçta 1 hatali gol yeme performansini Ufuk da gerçeklestirebilir. Hakan ve Servet hiçbir sezon 10 maç üstüste kötü oynamadi, en fazla 2 maç kötü oynayarak tekrar çikis yakaladilar. Baska sorun varsa yanitliyabilirim.
Haktan cidden boş adamsın lan. Bak çok ciddiyim, şaka falan yapmıyorum. Hayır SST'nin kendisisinin ya da bir hayranı falansın anladık da..
CİDDEN BOŞ ADAMSIN.
Bence Ruffier 2 Gömlek üstün Muslera'dan. Niye diye sorarsınız şöyle cevap veririm!
Muslera'nın yıldızı bu sene dünya kupasında parladı ve önünde Lugano - Godin gibi çok iyi bir defans göbeği vardı.
Ayrıca italya ligine bakıldığın da bütün takımların defansif oyuncuları üst düzey futbolcular. Yani diyeceğim bu adam bize gelirse normal de
maç başına 4-5 pozisyonla karşılaşıyorsa bizim ligimizde 9-10 pozisyon yiyecek ve o zamanı düşündüğüm de muslera ya güvenmiyorum.
Ayrıca Ruffier kaç maç oynadı bilmiyorum ama monaca küme düşmesine rağmen 40 gol yemiş, Lazio ise 39 gol...
Haktan cidden boş adamsın lan. Bak çok ciddiyim, şaka falan yapmıyorum. Hayır SST'nin kendisisinin ya da bir hayranı falansın anladık da..
CİDDEN BOŞ ADAMSIN.
[video=youtube;8UMrvpvv1RM]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM&feature=related[/video]
5-1lik milan maçında muslera![]()
[video=youtube;8UMrvpvv1RM]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM&feature=related[/video]
5-1lik milan maçında muslera![]()
10 maçta 1 hatali gol yeme performansini Ufuk da gerçeklestirebilir. Hakan ve Servet hiçbir sezon 10 maç üstüste kötü oynamadi, en fazla 2 maç kötü oynayarak tekrar çikis yakaladilar. Baska sorun varsa yanitliyabilirim.