Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Çok sıklaştı haberleri.Drogba gibi taraftar zorlamasıda değil :D .Büyük ihtimal yeni kalecimiz.İnşallah diyorum Stekelenburg falan gelemiycekse.

youtube canavarları is basında :))))) 3-4 sene önceki milan macını arastıracagınıza biraz da transfermankt canavarı olun da o mactan sonra transfer piyasasında nasıl bir yükselişe geçmiş onu araştırın... veya geçen sene seria A nın en az gol yiyen 2ci kalecisi oldugunu... ya da en yetenekli 10 genç kaleciden biri oldugunu... ünal aysal harbiden dogru söylemis :))

"galatasarayın en büyük düsmanı yine galatasaraylılar... "

sürc-i lisan ettiysek affola...

haklısınız kusura bakmayın bilip bilmeden aldım o videoyu. Gerçekten kalemizin sağlam ellere emanet edilmesi lazım. Umarım beklediğimiz gibi çıkar.

Muslera'yı yakından takip eden biri değilim..

Eğer Seri A canavarı bir arkadaş varsa şöyle bir özet geçsin..

Aydınlatsın bizi..

''La Gazzetta Dello Sport'a göre Muslera'nın Galatasaray'a transferi bitti, sadece oyuncunun evet demesi bekleniyor.''

Haydi hayırlı olsun..

Muslera'yı yakından takip eden biri değilim..

Eğer Seri A canavarı bir arkadaş varsa şöyle bir özet geçsin..

Aydınlatsın bizi..

Valla bende YGS-LYS den canavar diyecek kadar takip etmedim ama Uruguaydan ve izlediğim Lazio maçlarından biliyorum.

Bu güzel kardeşimiz daha 24 yaşında 1,90 boyu var. Fiziği çok iyidir kendisinin , ayrıca beni etkileyen özelliği yan top ve hava toplarındada başarılı bir arkadaş.

Ayrıca ona buna moralini bozan vay ayağımın içiyle vuracaktım dışıyla vurdum olmadı benden kaleci olmaz diyen bir tip değil(bknz Ufuk aykut)

Hırslı bir eleman kendine güveni yerinde.

Bugun forumda bir arkadaşda IFFHS e göre en iyi 10 kaleciden 7. gösterilmiş demişti bunu bilmiyordum.

Benim bildiğim böyle bu adamla ilgili

Valla bende YGS-LYS den canavar diyecek kadar takip etmedim ama Uruguaydan ve izlediğim Lazio maçlarından biliyorum.

Bu güzel kardeşimiz daha 24 yaşında 1,90 boyu var. Fiziği çok iyidir kendisinin , ayrıca beni etkileyen özelliği yan top ve hava toplarındada başarılı bir arkadaş.

Ayrıca ona buna moralini bozan vay ayağımın içiyle vuracaktım dışıyla vurdum olmadı benden kaleci olmaz diyen bir tip değil(bknz Ufuk aykut)

Bugun forumda bir arkadaşda IFFHS e göre en iyi 10 kaleciden 7. gösterilmiş demişti bunu bilmiyordum.

Muslera'yi cok iyi takip edenlerde yan top zaafiyeti oldugunu soyluyorlar, cizgi kalecisiymis kendisi? ..

Teşekkürler adamı aldık sayılır bilgi edinmemiz önemli..

Benim edindiğim bilgilere göre refleksleri çok iyiymiş..

Seri bir kaleciymiş haliylen genç olması bunda bir etken..

Teşekkürler adamı aldık sayılır bilgi edinmemiz önemli..

Benim edindiğim bilgilere göre refleksleri çok iyiymiş..

Seri bir kaleciymiş haliylen genç olması bunda bir etken..

Ben izlediğim kadarıyla çok beğenirim kendisini. Üstelik 24 yaşında bence bizde 3 yıl ya da 4 yıl oynar çok da iyi bir paraya gidebilir.

birçok arkadaş Fransa liginden kaleciler söylüyorlar ama Fransa Ligini hiç takip etmediğim için bilmiyorum. Buffon gibi Akinfeev gibi isimler olamıyorsa bence en iyisi Musleradır.

Muslera'yi cok iyi takip edenlerde yan top zaafiyeti oldugunu soyluyorlar, cizgi kalecisiymis kendisi? ..

Söylediğim gibi çok izlemişliğim yoktur bu yıl için ama benim gördüğüm kadarıyla hava toplarında ve yan toplarda etkiliydi. Ama fazla maçını izlemedim dediğim gibi sıkı takip eden arkadaşlar diyorsa bunu doğrudur dedikleri.

bir fikir edindirecekse... gectigimiz sezon seria A da Buffon'dan, Frey'den ve Doni'den daha az gol yemistir... en az gol yiyen Abbiati'dir... asıl isin enteresan tarafı Abbiatiden sonra en az gol yiyen iki kaleci vardır... birisi Muslera... digeri De Sanctis... ne acı degil mi???

Geri
Üst Alt