Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Beyler Muslera hayırlı olsun diye biliriz! Bizim medya yatıyor. Lazio başkanı açıklama yapmış. Muslera`yı zorla tutamazdık diyor. Galatasaray`a gitmesi yakın. https://football.ua/italy/news/132356.html

bu site yazdıysa %99 transfer yarına açıklanır...

ligimze göre güzel kaleci,bu sezon fayda görebilirsek gelecek sezonlardada kalemizi uzun yıllar koruyacakdır.Latin amerikalı olduğu içinde taffarel ilede uyumlu çalışmalar yapacakdır.

Yönetimin bu noktada yaşı genç olup uzun yıllar bize fayda verecek ve bu yıl sadece lige odaklandığımızdan ilk yılını en az sıkıntı ile giderecek bir kaleci arıyorlardı oda muslera oldu.

italya gibi bir ligde en az gol yiyen bir kaleci olmasıda kalitesini zaten ortaya koyuyor zira şampiyon olamayan lazio gibi bir takımda ligin en az gol yiyen kalecisi olmakda öenmli bir ayrıntıdır,geleceği olan bir kaleci bence.

Bu herif hatalı gol yese bile kızamayız şirin bi kalecimiz oldu anlaşılan hayırlı olsun :D

Daha kariyerli bir kaleci bekliyordum ama yönetime güveniyorum kötü kaleci alacağımızı düşünmüyorum.

la bu biraz şeye benziyo.yani ne diyim mesela şampiyonluk felan olsa takımdaki futbolcuları bırakır taraftarlarla bara gidip içki içip eğlenebilecek bi tipi var bunun.yani yaramaz birine benziyo :D

Beyler La Gazzetta Dello Sport un son haberine göre Muslera'nın Galatasaray'a transferi bitti, sadece oyuncunun evet demesi bekleniyor.

bu twit gerçek mi

o musleranın fan twitter hesabı .

yanlız oradaki muhabbet hiç hoşuma gitmedi.

" galatasaray diye bir takımın daha önce var olduğunu bile bilmiyordum , ama musleranın gelişi ile daha popüler olacaklar" diyor hesabın sahibi .

uyuz oldum hatuna :s

Musleramı :asd:

Dünya yıldızı denilen kaleci buysa yönetimin yıldız anlayışını , transfer politikasını ve yönetim profilini görmüş oluruz.

yıldız olmasada bu kalecimi yahu :D

o musleranın fan twitter hesabı .

yanlız oradaki muhabbet hiç hoşuma gitmedi.

" galatasaray diye bir takımın daha önce var olduğunu bile bilmiyordum , ama musleranın gelişi ile daha popüler olacaklar" diyor hesabın sahibi .

uyuz oldum hatuna :s

Oda onun futboldan ne kadar anladigini gosterir. Bunu sadece Galatasarayli oldugum icin soylemiyorum. Son 12 senedir amerikada yasadigim icin Avrupadan buraya gelmis bircok arkadasim var, ispanyol,italyan,rus,ingiliz,isvec. Birak galatasaray i duymamayi adamlar Hagi sinden hakan sukurune kadarda cok detayli bir sekilde biliyorlar.Gerci amerikali arkadaslarim hic bilmiyorda onlarinda futbolla ilgili tek bildigi sey David Beckham zaten :))

Muslera'nın derbi performansları çok önemli. Kapasitesi bakımından bizi vezir de edebilir rezil de edebilir. Herşey ona ve takıma uyum sağlamasına bağlı. 4-3'lük Napoli maçında facia bir görüntüsü vardı. Fakat her şeye rağmen sürekli forma giyen ve ülkesinin milli takımının formasını giyen bir isim.

Musleramı :asd:

Dünya yıldızı denilen kaleci buysa yönetimin yıldız anlayışını , transfer politikasını ve yönetim profilini görmüş oluruz.

yıldız olmasada bu kalecimi yahu :D

Bence gayet iyi kaleci.Bir arastirmaya gore dunyadaki ilk 7 kaleci arasina da girmis. yasi daha 24-25

Muslera'nın derbi performansları çok önemli. Kapasitesi bakımından bizi vezir de edebilir rezil de edebilir. Herşey ona ve takıma uyum sağlamasına bağlı. 4-3'lük Napoli maçında facia bir görüntüsü vardı. Fakat her şeye rağmen sürekli forma giyen ve ülkesinin milli takımının formasını giyen bir isim.

Ozellikle bence Uruguay da dunya kupasinda basarili bir turnuva gecirdi. Bu arada Lazio dan ayrilma sebebini bilen varmi yoksa bizim teklif mi cok cazib geliyor elemanlara?

Sanırım sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmıştı. Kontrat yenilemeye çalışmamışsa Lazio, para kazanmak için elden çıkarmak istemiştir diye düşünüyorum

Sanırım sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmıştı. Kontrat yenilemeye çalışmamışsa Lazio, para kazanmak için elden çıkarmak istemiştir diye düşünüyorum

Dogru olabilir. Eger gelip iyi bir performans sergilerse herhalde onumuzdeki 9-10 sene kaleci stresi cekmeyiz en azindan.

Eger alabilirsek şöyle bir tezahürat uyarlanabilir

Musleraaaa Musleraaaa Fernando Muslera..... :p

(melodi: Danzel - Pump it up)

Geri
Üst Alt