Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

bir italyan stoper ile beraber inşallah gelir benim cok beğenerek izlediğim bir kaleci.

muslera busene cok gol yemiş galiba öylemı renkdaşlar?

bu hafta içinde açıklanaçağı söyleniyor bu transferin

Yan toplarda zaafı oldugunu daha evvel yazmıstım. Fakat bu eksisi biraz fazla abartılmıs bugün ki mac icin. Zira yan toplarda o kadarda berbat degil. Yinede ben Ruffier veya Marchetti'den birini tercih ederdim. Hem daha tasarruflu hem daha iyi kaleciler.

Yan toplarda zaafı oldugunu daha evvel yazmıstım. Fakat bu eksisi biraz fazla abartılmıs bugün ki mac icin. Zira yan toplarda o kadarda berbat degil. Yinede ben Ruffier veya Marchetti'den birini tercih ederdim. Hem daha tasarruflu hem daha iyi kaleciler.

Ruffier iyi olurdu gerçektende.Neyse hayırlısı olsun inş iyi bir kalecimiz olur.

Muslera hakında herkesin şüpheleri var. En ufak hatasında başlayacaklar yine bu kaleci değil demeye. Keşke kimsenin laf edemeyeceği bir kaleci alabilseydik. Örneğin Frey yada Buffon gibi.

Yaklaşık 3 milyon € ya mal olacak, 3 milyon €'luk bir kaleci değil. Çok net.

Muslera ne kadara mal olyorsa biraz daha versinler Ruffier gelsin, Ruffier olmazsa kameni gelsin. Bu çocuk cok zayıf.

Yaklaşık 3 milyon € ya mal olacak, 3 milyon €'luk bir kaleci değil. Çok net.

Yillik 3 milyon biraz fazla ama ilerde de satabilecegimiz bir kaleci.Bence iyi bir kaleci.Uruguay surekli dunya kupasina giden bir takim.Muslera da surekli kalede. Ileriyi de dusunursek bence alinmasi olumlu olur kulup icin.

Resmi olarak açıklanmadan. Hiç bir yıllık maaşa inanmayın. Selçukta gördük.

Senelik 3 milyon euro kaleci icin ne demek yahu. Akinfeevi falan mı getiriyoruz :)

gelmek istemeyen kaleciden faide saglanmaz. sirp brkici getirelim udinese istiyormus. udineseden handanovic hayalleri kuracagimiza adamlarin bir sonraki handanoviclerini hayri farkiyla alalim

Geri
Üst Alt