Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Ruffier varken riske girmeye gerek yok. Bütün renkdaşlarımızı Ruffier sinerjisi yolunda bizi desteklemeye davet ediyorum. :)

Bir de adama 5 yıllık 14 milyon euro öneriyorlarmış,saçmalığın daniskası.

Ruffier > Muslera

1) Hayri Cund

2) Mete Alparslan

3) Sinan Arslan

4) Umut Sezer

5) Baki Özden

6) Haktan Türkalp

aklıma gelen bunlar daha varsa ismini yazdırsın.Muslera gelirse iyi performans sergilerse her sayfada bu isimler olacak.

yeni yönetimden umudum vardı ama bunlarda adnanlaşmaya başladılar muslera kimdir yahu tüm dünyadan binlerce futbolcu ismini sayabilirim yaşları, oynadıkları takım, memleketleri, başarıları, kariyerleri dahil. ama bu muslera ismini hayatımda ilk defa duydum araştırdım 22-23 yaşında tecrübesiz çelimsiz biri. ufuktan ne farkı var da bu adamın? 21 milyon euro veriyolar yuh ya yuh. düyna çapında kaleci dediğiniz bu mu? öyle bir beklentiye soktunuz ki insanlar Buffon, Casillas, Julio Cesar,Petr Cech filan bekliyor! bakın kaleci dediğin en az 28-29 yaşında olacak. bu çocuk türkiyeye gelse her maç ıslıklanır bizim böyle gençlere sabredecek zamanımız yok. bizi acilen başarıya ulaştıracak tecrubeli isimelr lazım. nokta

yeni yönetimden umudum vardı ama bunlarda adnanlaşmaya başladılar muslera kimdir yahu tüm dünyadan binlerce futbolcu ismini sayabilirim yaşları, oynadıkları takım, memleketleri, başarıları, kariyerleri dahil. ama bu muslera ismini hayatımda ilk defa duydum araştırdım 22-23 yaşında tecrübesiz çelimsiz biri. ufuktan ne farkı var da bu adamın? 21 milyon euro veriyolar yuh ya yuh. düyna çapında kaleci dediğiniz bu mu? öyle bir beklentiye soktunuz ki insanlar Buffon, Casillas, Julio Cesar,Petr Cech filan bekliyor! bakın kaleci dediğin en az 28-29 yaşında olacak. bu çocuk türkiyeye gelse her maç ıslıklanır bizim böyle gençlere sabredecek zamanımız yok. bizi acilen başarıya ulaştıracak tecrubeli isimelr lazım. nokta

Muslera yı tanımıyorsan yukardakini söylemeyeceksin arkadaşım Lazio yu el ye taşıyan daha 8 ay önce Uruguay ı forlan la birlikte Yarı Finale kadar çıkaran bu adamdır...ilk Buffon haberleri çıktığında keşke muslera yada handanovic alınsın demiştim.yönetim son derece doğru kararlar alıyor buffon gelirse sadece tatil yapmaya gelecek bunu herkes biliyor zaten son 2 senede doğru düzgün maça çıkmışlığı bile yok... NANDO #86 :happynew::happynew:

Muslera yı tanımıyorsan yukardakini söylemeyeceksin arkadaşım Lazio yu el ye taşıyan daha 8 ay önce Uruguay ı forlan la birlikte Yarı Finale kadar çıkaran bu adamdır...ilk Buffon haberleri çıktığında keşke muslera yada handanovic alınsın demiştim.yönetim son derece doğru kararlar alıyor buffon gelirse sadece tatil yapmaya gelecek bunu herkes biliyor zaten son 2 senede doğru düzgün maça çıkmışlığı bile yok... NANDO #86 :happynew::happynew:

Buffon gibi dünyanın en iyi kaleci bize gelmez zaten merak etme. Alın 23 yaşındaki muslerayı 5-10 sene sabredin tecrube kazansın 5-10 yıl sonra takım başarılı olsun. Peki buna bu ülkede sabredilir mi sanıyosun? biz rijkaarda 1.5 sene dayanamadık... Bu adamı her maç ıslıklarlar linç ederler burası Türkiye. Biz öyle total futboldan genç oyuncu alıp sabretmeden filan anlamayan bir milletiz. koyacan kaleye buffonu forvete drogbayı orta sahaya cambiassoyu diegoyu takım ilk sezon şampiyon olacak bizim olayımız bu. Burası barcelona değil. :)

Nazlanıyorsa gelmesin bu hıyar,Ruffier'i alıp yolumuza bakalım.

1) Hayri Cund

2) Mete Alparslan

3) Sinan Arslan

4) Umut Sezer

5) Baki Özden

6) Haktan Türkalp

aklıma gelen bunlar daha varsa ismini yazdırsın.Muslera gelirse iyi performans sergilerse her sayfada bu isimler olacak.

benle ne alakasi var? ben muslera nasil kaleci bilmiyorum. sadece gelmek istemiyorsa almanin geregi yok dedim. kaleci zorla getirilmez cunku konsantrasyon isidir.

Kaleci transfer etmek çok zor bir olay değil, önemli olan o transfer ettiğin kaleciyi oynatmaya başladığnı andan itibaren "sana güveniyoruz" olayını hissettirmen, senelerdir kaleciden yana şansımız tutmuyor ya da bizlerin yüzünden kaleciler kaleye geçtiklerinde yapmayacakları hataları yapıyorlar, sorun gelen kalecilerde mi yoksa bizlerde mi ? Mondragon bu ülkeye gelmeden önce kaç kişi tanıyordu, geldikten sonra da ilk haftalarda hatalı goller de yemişti yanlış hatırlamıyorsam ama güvenildi kaleciye.Volkan yemiyor mu hatalı gol, her sene en az 4-5 tane hatalı gol yiyor.Ama adam artık biliyor ki bana güveni tam taraftarın.Bizim sorunumuz bu.Dediğim gibi kaleciyi almak mesele değil, Buffon gelse ilk 2 hafta hatalı gol yese yemin ediyorum bu taraftar 3.hafta yuhalamaya başlar.Bizim olayımız budur.

1) Hayri Cund

2) Mete Alparslan

3) Sinan Arslan

4) Umut Sezer

5) Baki Özden

6) Haktan Türkalp

Bu Galatasaray'a gelmek istemiyorum diyen çapsız ve yetersiz kaleciyi bende istemiyorum, beni de ekle bu listeye.

Ben Galatasaray'a gelmek istiyorum deseydi gayet çaplı ve yeterli bir kaleci olacaktı ama dimi.

Kendi bakış açına dair ipuçları veriyorsun galiba :) Oyuncuların taraftarı olduğun takıma gelmek istemesi seni sevindirir.Tabi bu cümleleri sarf eden yeterli seviyede ve istenilen oyuncuysa.Öncelikler ihtiyaçlar ve verecekleri katkıdır.Muslera kendini kanıtlamış ve ligimizde ki, özellikle yıllardır yaşadığımız kaleci sıkıntısı ve başarısızlıkların verdiği tahammülsüzlüğü kaldıracak bir kaleci değil.

İyi oyunculara para kıyıp alacaksın, bundan doğal birşey yok.Ama kendisi için Cana+ 2 m euro yada ortalama 6-7m euro gibi sarf edilen fiyatlar abartıdır.

Yan toplarda olsun,kordinasyon hatalarından olsun Muslera saçma bir tercihtir.

Fransa pazarındaki kalecilerden riske girme ihtimalin çok düşük.Ruffier gibi güven veren bir kaleci duruyorken yeni maceralara gerek yok.Olmadı gitsinler Lille'den Landreau'yu getirsinler.32 yaşında ama her maç standart bir oyun ve sürprizsiz maçlar izlersin.

Buffon gibi dünyanın en iyi kaleci bize gelmez zaten merak etme. Alın 23 yaşındaki muslerayı 5-10 sene sabredin tecrube kazansın 5-10 yıl sonra takım başarılı olsun. Peki buna bu ülkede sabredilir mi sanıyosun? biz rijkaarda 1.5 sene dayanamadık... Bu adamı her maç ıslıklarlar linç ederler burası Türkiye. Biz öyle total futboldan genç oyuncu alıp sabretmeden filan anlamayan bir milletiz. koyacan kaleye buffonu forvete drogbayı orta sahaya cambiassoyu diegoyu takım ilk sezon şampiyon olacak bizim olayımız bu. Burası barcelona değil. :)

tatile gelecekse gelmesin zaten buffon falan istemez.hala anlatamadım sana olayı Muslera yeni bi kaleci değil arkadaşım eğer tanımıyosan o senin sorunun genç ve dünya kupasında yarı final oynayacak kadarda tecrübeli bir kaleci 5-10 sene sabredilecek falan da değil anlatabildim mi tanımıyorsan yorumunu da ona göre yapacaksın,evet dediğin doğru burası Türkiye bilende sallıyor bilmeyende

iyide gelecekse gelsin artık ruffier diye bi kaleci var onu almak daha kolay değilmi? bu kadar nazlana oyuncuyla bu kadar uğraşmak yorucu ve sıkıcı

adam yararlı olsun yemişim maaaşını banane hem avrupa kupasında yokuz gçen sene 8. bitirmişiz oyuncuları türkiye nasıl gitireçeksinki başka türlü maaşları yüksek tutumaktan başka çare yok işte

Geri
Üst Alt