Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Arda göze mi batıyor, siz şaka mısınız ya ? Arda'nın bu sene berbattı kulüp performansı , milli takımda mükemmeldi. Culio'nun da yaptığı hiçbir şey yok saçma sapan top sürüp faul aldırtmaktan başka.

şu takımda arda ve cluio göze batmıyor diyorsan kusura bakma futboldan anlamıyorsun,daha tartışmam senle

haklısın cana nın oynadığı hiçbir maçta yenilmedik,saydığın 2 maçta da yenildik fb maçında cana orta saha oynuyordu ama mehmet topuz kadar bile oynayamadı,yarısı kadar alex e kafayı vurdurdu

Alex maçlarda nerdeydi? Hadi bununda cevabını versene bana ? İlk maçta oyundan çıkarttılar KEDİ oldu KEDİ. 2. maçta da efektif olarak hiçbir şey yapmadı sadece kafa golü vardı işte...

Şu lafı söyledikten sonra gözümde sıfırsın..

Çok umrumdasın emin ol

canayla busquets ve carrick i aynı keyfeye koymuşssunuz helal valla:D

şu takımda arda ve cluio göze batmıyor diyorsan kusura bakma futboldan anlamıyorsun,daha tartışmam senle

Arda'nın milli takım performansıyla kulüp performansı aynı mı ? Saçma sapan konuşmayın. Heralde Arda mükemmel yetenekli bi adam ama Milli Takım'da oynadığının 5te 1'i kadar iyi oynuyor bizim öküzlerin arasında.

Cana gelceğine mala gelsin. Sabri'nin açıklamalarıydı bi ara :D

Mehmet Topal da bunlarin kurbani olmustu zaten. Yok defansa çok gömülüyor, yok ileri yeterince çikmiyor, sut çekmiyor, asist yapmiyor, yok kazma, zart zurt... Herifi Baris ve Sarp'la ayni kefeye koydular. Allah'tan gitti de degeri anlasildi. Cana da aynen bunlari yasamakta. Kimse gelip Topal farkliydi demesin, geçen sezon onu da elestiren birkaç ismi net bir sekilde hatirliyorum.

Haberin dogru oldugunu varsayarak, Cana'nın yerine bir defansif orta saha oyuncusu gerekicek. Diger yandan "ne kadar gerekirse o kadar" olan transfer bütcemizden henüz ciddi bir rakam harcamadıgımızı varsayarsak, olmazsa olmaz olan 2 tane stopere ve bir defansif orta saha oyuncusuna parayı cuvalla dökelim gerektigi taktirde. Sonrada gercek bir #10 transferine yönelelim.

Beyler Busquets kazma oyuncu demişsiniz fakat Busquets bana göre çok teknik bir oyuncu.Canayla kesinlikle kıyaslanamayacak bir tekniği var Busquetsin.Zaten öyle olmasa Dünyanın en iyi takımında dünyanın en iyi 2 orta sahasının arkasında oynayamazdı,sırıtırdı.En iyi alıp veren oyunculardan biridir Busquets.Sade oynar gösterişsiz oynar fakat pas yüzdesi inanılmazdır.Teknik demek sadece çalım atmak estetik hareketler yapmak değildir.

sizin kafanız iyi galiba alex dediğiniz adam tek başına fb yi şampiypn yaptı,bizim maçta 1 gol 1 asist yaptı daha ne yapacak?

Istatistikler mini etek gibidir gerçekten.. Bu mesajinizla daha da iyi anladim bunu.. Cana reis ilk maçta yedi Alex'i.. Ikinci maçta da her zamanki sanslari yanindaydi Fener'in.. Servet, Zan sagolsun 1 metre 11 santim boyundaki adama kafa vurdurdular gol oldu.. Valla Cana saglam adamlarla oynasin, rakip tanimaz Messi'yi bile yer

sizin kafanız iyi galiba alex dediğiniz adam tek başına fb yi şampiypn yaptı,bizim maçta 1 gol 1 asist yaptı daha ne yapacak?

Ahahahahah tam beklediğim cevap :asd: Attığı golde ortadan yardırarak falan attı da biz mi görmedik ? Adam hiçbir halt yapamadı bizim maçlarda Cana sayesinde.

Istatistikler mini etek gibidir gerçekten.. Bu mesajinizla daha da iyi anladim bunu.. Cana reis ilk maçta yedi Alex'i.. Ikinci maçta da her zamanki sanslari yanindaydi Fener'in.. Servet, Zan sagolsun 1 metre 11 santim boyundaki adama kafa vurdurdular gol oldu.. Valla Cana saglam adamlarla oynasin, rakip tanimaz Messi'yi bile yer

o mini etek dediğin istatistik fb yi şampiyon yaptı,alexin mini etekli istatistiklerine bakın bi haberiniz yok galiba

Ahahahahah tam beklediğim cevap :asd: Attığı golde ortadan yardırarak falan attı da biz mi görmedik ? Adam hiçbir halt yapamadı bizim maçlarda Cana sayesinde.

Alex'in attığı kafa golünü bir daha izle. Şahsen Alex'in yanında duran 19 numaralı futbolcu bana çok tanıdık geldi.

Alex etkisiz kaldı bizim maçlarda,Çağlar´ın söylediği gayet doğru.Bu adam Türkiye´ye gelmiş geçmiş en iyi 2. yabancı futbolcuyu yedi bitirdi.O golu yerken Servet ve Balta paşalarımız öküzün trene baktığı gibi bakmayacaktı pozisyona.

o mini etek dediğin istatistik fb yi şampiyon yaptı,alexin mini etekli istatistiklerine bakın bi haberiniz yok galiba

Abi biz Alex'in kötü futbolcu oldugunu söylemiyoruz.. Cana'yla oynadigi zaman Alex gibi oynamiyor diyoruz, ki dediklerimizde abarti falan yok.. Futboldan biraz anlayan zaten görmüstur bunu.. Cana, Alex'i sahadan sildi resmen.. Her zamanki sans yanlarinda olmasaydi Kadiköy'de beraberlik, kendi sahamizda galibiyetle ayriliyorduk..

Cana'dan iyisini alamayacağımız açık bu yüzden onu takasla vermeyi yanlış buluyorum.Muslera için değmez.Çok merak ediyorum kimi alacaklar Cana'nın yerine.:asd:

Alex'in attığı kafa golünü bir daha izle. Şahsen Alex'in yanında duran 19 numaralı futbolcu bana çok tanıdık geldi.

Abi böyle yorumlar yapmayin ya penalti noktasina düsen topu da mi Cana uzaklastiracak, oraya Servet'i, Neill'i, Zan'i niye dikmisler ?

cana eski kafa futboluna uygun bir oyuncudur. ona bir adam gösterirsin bütün maç oynatmaz onu. gerekirse tekmeler indirir kartını da görür atılır. ama canını dişine takar oyununu bozar rakibinin. buraya kadar eyvallah. gelelim bugün için gereken futbolculuk gereksinimlerine;

isabetli pas - 0

teknik - 0

uzaktan şut - 0

oyun kurma yeteneği - 0

oyunu okuma yeteneği - 0

böyle bir adam cana. günümüz orta sahası için ideal değil kesinlikle. ama italyada rahat oynar. fizik gücü iyi. defansif anlamda katkısı var az çok. bizde iş yapmaz, çünkü biz oynayan takımız. öyle de olmalıyız. top ayağımızda olmalı hep, ki bu durumda cana kesinlikle gereksiz bir adam halini alıyor gözümde. gitmesi kendisi içinde bizim içinde hayırlı olur.

Geri
Üst Alt