Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Alex'in attığı kafa golünü bir daha izle. Şahsen Alex'in yanında duran 19 numaralı futbolcu bana çok tanıdık geldi.

Ahmet sen yapma bari, tek pozisyona göre adama b.k atıyorsun. Ayrıca orda olan o değildi ki sadece Servet falan da vardı yani.

Cana'dan iyisini alamayacağımız açık bu yüzden onu takasla vermeyi yanlış buluyorum.Muslera için değmez.Çok merak ediyorum kimi alacaklar Cana'nın yerine.:asd:

Mustafa Sarp var.

cana eski kafa futboluna uygun bir oyuncudur. ona bir adam gösterirsin bütün maç oynatmaz onu. gerekirse tekmeler indirir kartını da görür atılır. ama canını dişine takar oyununu bozar rakibinin. buraya kadar eyvallah. gelelim bugün için gereken futbolculuk gereksinimlerine;

isabetli pas - 0

teknik - 0

uzaktan şut - 0

oyun kurma yeteneği - 0

oyunu okuma yeteneği - 0

böyle bir adam cana. günümüz orta sahası için ideal değil kesinlikle. ama italyada rahat oynar. fizik gücü iyi. defansif anlamda katkısı var az çok. bizde iş yapmaz, çünkü biz oynayan takımız. öyle de olmalıyız. top ayağımızda olmalı hep, ki bu durumda cana kesinlikle gereksiz bir adam halini alıyor gözümde. gitmesi kendisi içinde bizim içinde hayırlı olur.

Sen Cana'nin önüne iki tane..

isabetli pas - 9

teknik - 9

uzaktan şut - 9

oyun kurma yeteneği - 9

oyunu okuma yeteneği - 9

..olan adam korsun, tas gibi ortasahan olur :)

Hele Cana´nın yerine Muntari´yi falan alırlarsa Digiturk´u parçalarım.

Sen Cana'nin önüne iki tane..

isabetli pas - 9

teknik - 9

uzaktan şut - 9

oyun kurma yeteneği - 9

oyunu okuma yeteneği - 9

..olan adam korsun, tas gibi ortasahan olur :)

yada o adamın arkasına o özellikleri en azından vasatın biraz üstünde bir adam koyarsın tekrar avrupada kupalara oynarsın. bir suat kaya ne çabuk unutuldu ya... adam kesiyordu çok iyi. yeri geliyordu yapıştırıyordu uzaktan. yeri geliyordu çalımda atıyordu... küçük düşüne düşüne canaları ilah yaptık. cana kimdir ya 2. sınıf futbolcudur. tek bildiği adama yapışmak tüm maç. adam şut çekiyordu ben utanıyordum izlerken. taca attığı top var...

cana eski kafa futboluna uygun bir oyuncudur. ona bir adam gösterirsin bütün maç oynatmaz onu. gerekirse tekmeler indirir kartını da görür atılır. ama canını dişine takar oyununu bozar rakibinin. buraya kadar eyvallah. gelelim bugün için gereken futbolculuk gereksinimlerine;

isabetli pas - 0

teknik - 0

uzaktan şut - 0

oyun kurma yeteneği - 0

oyunu okuma yeteneği - 0

böyle bir adam cana. günümüz orta sahası için ideal değil kesinlikle. ama italyada rahat oynar. fizik gücü iyi. defansif anlamda katkısı var az çok. bizde iş yapmaz, çünkü biz oynayan takımız. öyle de olmalıyız. top ayağımızda olmalı hep, ki bu durumda cana kesinlikle gereksiz bir adam halini alıyor gözümde. gitmesi kendisi içinde bizim içinde hayırlı olur.

Boldladığım yer ezbere izlemeden etmeden filan yazılmış.İsabetli pas konusundaki istatistiklerini koymuşlardı zamanında foruma gayet iyiydi.Zaten önlibero dediğin adam en yakınındaki ortasaha oyuncusuna pas atar,orada onun işi biter,basit oynar yani.Tekniğe gelince teknik ölçer filan mı var sizde?Hatırlayamadığım bir lig maçında verdiği sağ dış pas,Arnavutluk maçında attığı Tsubasa frikiği falan derim o zaman ben de.Yeterli tekniğe sahip gayet.Pozisyon geldiği zaman gayet iyi şutlar atıyor.Oyun kurma yeteneği eğer Arsenal veya Barcelona filan değilsen bir ön libero için kıstas olamaz,klasik ön libero basit oynar açık ve net.Oyunu okuma yeteneği de gayet iyi.Müthiş pozisyon alıyor,alan daraltıyor,gayet zeki bir futbolcu.``Pas atamıyor yaaeeeee,teknik değil yhaaa XD`` diye yorum yapıyorsunuz sürekli ama alakası yok,sabit fikirli olmak kötü birşey.:asd:

yada o adamın arkasına o özellikleri en azından vasatın biraz üstünde bir adam koyarsın tekrar avrupada kupalara oynarsın. bir suat kaya ne çabuk unutuldu ya... adam kesiyordu çok iyi. yeri geliyordu yapıştırıyordu uzaktan. yeri geliyordu çalımda atıyordu... küçük düşüne düşüne canaları ilah yaptık. cana kimdir ya 2. sınıf futbolcudur. tek bildiği adama yapışmak tüm maç. adam şut çekiyordu ben utanıyordum izlerken. taca attığı top var...

Bütün takım 1. sınıf Cana 2. sınıf ahahkmdhjs :asd:

bizde gidecek adam taçlandırılıyor. cana dünyanın en iyi önliberosu oldu bir anda

Dünyanın en iyi ön liberoları arasında gösterilen Van Bommel ve Mascherano´da,Cana tarzı oyuncular.Ah ne angutlar demi ya,öyle kazma(!) adamları transfer ediyorlar.Bir düşünün,acaba neden böyle kazmaları(!) seçiyorlar?

Xavi birinci sinif futbolcudur, al bakalim alabiliyor musun ? :)

Dünyanın en iyi ön liberoları arasında gösterilen Van Bommel ve Mascherano´da,Cana tarzı oyuncular.Ah ne angutlar demi ya,öyle kazma(!) adamları transfer ediyorlar.Bir düşünün,acaba neden böyle kazmaları(!) seçiyorlar?

Van Bommel teknik değil yhaaaa XD Pas bile atamıyoo,ayrıca çirkeflikten başka bişi bilmiyoooo XD desinler de göreyim hadi adam Barcelona'da top oynadı keza Masch da öyle.

Boldladığım yer ezbere izlemeden etmeden filan yazılmış.İsabetli pas konusundaki istatistiklerini koymuşlardı zamanında foruma gayet iyiydi.Zaten önlibero dediğin adam en yakınındaki ortasaha oyuncusuna pas atar,orada onun işi biter,basit oynar yani.Tekniğe gelince teknik ölçer filan mı var sizde?Hatırlayamadığım bir lig maçında verdiği sağ dış pas,rnavutluk maçında attığı Tsubasa frikiği falan derim o zaman ben de.Yeterli tekniğe sahip gayet.Pozisyon geldiği zaman gayet iyi şutlar atıyor.Oyun kurma yeteneği eğer Arsenal veya Barcelona filan değilsen bir ön libero için kıstas olamaz,klasik ön libero basit oynar açık ve net.Oyunu okuma yeteneği de gayet iyi.Müthiş pozisyon alıyor,alan daraltıyor,gayet zeki bir futbolcu.``Pas atamıyor yaaeeeee,teknik değil yhaaa XD`` diye yorum yapıyorsunuz sürekli ama alakası yok,sabit fikirli olmak kötü birşey.:asd:

öncelikle boldladığım yerdeki gibi cümleler kurmadım kesinlikle, kuranında zekasından şüphe duyarım. teknik ölçerim de mevcut değil ama çıkarsa almak isterim bir adet böyle anlarda kullanmak için. ama biraz futboldan anlayan biri, özellikle tüm sezon maçları takip ettiyse, cana'nın teknikle uzaktan yakından alakası olmayan bir adam olduğunu bilir. şimdi sen 2 - 3 pastan bahsediyorsun, ben yine de kalkıp burada kaç top kaptırmış, kaç isabetsiz pas atmış onun sayısını çıkarmam. izlediğim maçlarda çok iyi adam markajı dışında ekstra bir özelliğini hiç görmedim. umarım kalır, görürüm. ayrıca şu "arsenal miyiz? barca mıyız? real miyiz?" gibi küçümsemeler de artık zoruma gitmeye başladı iyice. futbol globaldir. her takım doğru taktik ve kaliteli oyuncuyla birbirini yenebilir. oyuncuyu tegmin etmek başkan ve ilgili kişilerin, taktiği kurmak teknik direktörün işidir. oyuncuları alacağını söyleyen bir başkanımız, taktiği uygulatabilecek bir teknik direktörümüz var artık. küçük düşünmeye gerek yok. kendini küçültmeye hiç gerek yok. sen zamanında bu kıstasları yerine getirip avrupayı ağlatmış bir takım taraftarısın. cana gider, iyisi gelir. oraya mustafa sarpı koyacak halleri yok.

Olm varya sana yemin ediyorum Mascherano'nun Cana'dan ne farkı var diyorum, aptal aptal kimse cevaplayamıyo. Mascherano nere Cana nere yeaaaaaxD falan. Bi söyleseler varya söyleyemiyolarda. Cevap basit çünkü yok neredeyse.

Mascherano nere Cana nere yheeaeaehaheaheuh

öncelikle boldladığım yerdeki gibi cümleler kurmadım kesinlikle, kuranında zekasından şüphe duyarım. teknik ölçerim de mevcut değil ama çıkarsa almak isterim bir adet böyle anlarda kullanmak için. ama biraz futboldan anlayan biri, özellikle tüm sezon maçları takip ettiyse, cana'nın teknikle uzaktan yakından alakası olmayan bir adam olduğunu bilir. şimdi sen 2 - 3 pastan bahsediyorsun, ben yine de kalkıp burada kaç top kaptırmış, kaç isabetsiz pas atmış onun sayısını çıkarmam. izlediğim maçlarda çok iyi adam markajı dışında ekstra bir özelliğini hiç görmedim. umarım kalır, görürüm. ayrıca şu "arsenal miyiz? barca mıyız? real miyiz?" gibi küçümsemeler de artık zoruma gitmeye başladı iyice. futbol globaldir. her takım doğru taktik ve kaliteli oyuncuyla birbirini yenebilir. oyuncuyu tegmin etmek başkan ve ilgili kişilerin, taktiği kurmak teknik direktörün işidir. oyuncuları alacağını söyleyen bir başkanımız, taktiği uygulatabilecek bir teknik direktörümüz var artık. küçük düşünmeye gerek yok. kendini küçültmeye hiç gerek yok. sen zamanında bu kıstasları yerine getirip avrupayı ağlatmış bir takım taraftarısın. cana gider, iyisi gelir. oraya mustafa sarpı koyacak halleri yok.

Bütün sezonu takip ettim yakından.Cana'nın tekniği çok iyi değil elbet ama mevkisi için yeterli.Kaç top kaptırmış kaç isabetsiz pas yapmış sayısını çıkar da görelim,boşa demiyorum ezbere konuşuyorsun diye.:asd:Yazdıklarım küçümseme değil gerçek.Alex Song'u alabilir misin ya da Xabi Alonso'yu?Ne diye kendini bir tutuyorsun o zaman?Über teknik ön libero senin neyine,ayranın yok içmeye atla gidiyorsun bilmemnereye diye bir laf vardır.Ayrıca bu boş yaklaşımları bırakalım artık.Her takımın her takımı yenebileceği bir dünyada değiliz.Sen şu imkanlarla şu durumunla 1. sınıf bir takım değilsin,hatta Lyon,Porto gibi 2. sınıf bir takım bile değilsin.2000lerden nostaljiden kurtulun artık,gerçekler acıdır.Cana'dan iyi kimi alabiliriz desem adam sayamazsın bana.

Sa ben Cana pas atamıyo gitsin diyen futbol cahili xD XddD X

Cana iyi bi ön libero,çapa diye tabir ettiğimiz,kesici bir adam aynı Mehmet Topal gibi.Ne varki Mehmet Topalda olduğu gibi Canayı kullanamadık.Canadan verim alabilmek için önüne 2 tane teknik adam koymanız lazım ki Canada öyle ahım şahım bi futbolcu değil.Ha takımı için savaşması acayip hoşuma gidiyor fakat duygusal davranmamak lazım Cana yetenekleri sınırlı bi adam.Muslera-Cana takası 2 taraf içinde biçilmiş kaftandır.Muslera burda Cana orda kral olur.

Cana kim Mascheranospor'da mı oynuyor xD xD xD

Geri
Üst Alt