Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera: "Atletico Madrid ve Sevilla'ya rağmen Galatasaray'ı seçtim"

tek hayalim Galatasarayda oynamaktı :(

para her şeyi dedirtir arkadaş.

Her yerde bize geldigi soyleniyor, gerci kendi zaten demis de yarin resmi aciklama gelsin artik son anda bir sIkIntI olmasin.

hayirli olsun

beni ne doktorlar ne mühendisleri istedi de

"Puede haber noticias" dediyse o is bitmistir arkidis

Lan burada Lazio Marchetti'yi 5.2 milyon euroya alacak diyor. Aglasam mı simdi? 8 milyona Muslerayı bize dayayıp daha iyisini 5.2 milyona alacaklar :sopa:

Yok Cana ile takas diyolar ama bilemiyoruz.

[video=youtube;imJw7mU2LBs]https://www.youtube.com/watch?v=imJw7mU2LBs[/video]

:asd:

Kötü bir kaleci aldığımızı düşünüyorum. Menajerlerin isim önermeleri ve taraftarın iyi isimlere yönelik ilgisi yüzünden, oldukça fevri ve tecrübesizlik kokan bir halde yapmış oldukları açıklamaları, mümkün olduğunca hafifletmeye çalışıyorlar. Muslera'da bu hafifletmenin bir sonucu. Bu sebepler yüzünden hem kötü, hem de yüksek maliyetli bir kaleci transfer edilmiş oluyor. Kulübün bir futbolcuya ödeyebileceği yıllık ücret, mevcut şartlarda 3-3.5 milyon euro civarıdır. Alacağı yıllık ücret gerçekten 2.5 milyon euro ise, maksimum ücret göz önüne alındığında pek doğru bir hamle gibi gözükmüyor. Şahsi fikrim; gerek maliyet, gerekse de oyuncu kalitesi bakımından çok yanlış bir transfer olacağı yönünde.

hani aldık mı bu kaleciyi de alınmış gibi yorumlar yapılıyor? resmi bir açıkalma vs. yok henüz. bence erken yazmayalım.

Hayırlı olsun

Geçmişten ders alıp kaledeki adama güven vermeliyiz taraftar olsun, takım olsun. Ustelik yaşı da genç, ben iyi bir başlangıç yapacağını düşünsem de eğer tersi bir durum olursa kellecilerin boş yorumlarına aldanmayıp arkasında durmalıyız, çünkü potansiyeli çok yüksek bir kaleci ritmini bulursa 10 yıl kaleci transferiyle ugraşmayız diyorum..

Dünya kupasında 3.üncü olmuş bir takımın kalecisi mi beğenilmiyor? şaka mı bu?

rüştü rençber geldi akıllara şuan kardeşim

Lan burada Lazio Marchetti'yi 5.2 milyon euroya alacak diyor. Aglasam mı simdi? 8 milyona Muslerayı bize dayayıp daha iyisini 5.2 milyona alacaklar :sopa:

Marchetti'nin iyi bir kaleci olduğunu fakat Muslera kadar iyi olmadığını kendi taraftarları diyor renkdaş, için rahat olsun..yine forumlarında kesinlikle 10'dan aşağı da satılmamalı diyorlar Muslera için..

ayrıca rahatlatacaksa seni, Marchetti 1 seneye yakın ya da o civarda da futbol oynayamadı sakatlığı yüzünden..

Defans hattı düzeltilmedikten sonra değil Muslera, Buffon'a dahi güvenmem...Kaleciyi kaleci yapan defans hattıyla uyumdur..İstediğin kadar yetenekli ol Gökhan Zan bir kaleciye kan olamaz :)

rüştü rençber geldi akıllara şuan kardeşim

o zamanki Rüştü; Kahn ile birlikte dünyanın en iyisi gösteriliyordu da Rijkaart yakmıştı adamı, toparlayamadı ondan sonra da...Muslera'nın kaderi de Terim'in elinde..Terim'in hırsı, Tafi'nin tecrübesi, Muslera'nın da yeteneği bir araya gelirse, çok güzel bir tatlı çıkar ortaya.. Bence tutar; ki izlediğim kadarı ile Muslera hakikaten iyi bir kaleci.. Lazio'ya Bizarri filan gelmişti de , Muslera'dan yine alamamıştı kaleyi... Bu yaşta hem İtalya ligi, Hem dünya kupası tecrübesi olan hem de üzerine kat ve kat koyabilecek bir kaleciyi beğenmemezlik yapmak ayıp olur beyler.. bekleyip görelim bakalım...

Cevap: # Fernando Muslera

Bir kere defans hattının kalecinin performansında etkili olduğu görüşüne katılıyorum, lakin en ihtiyaç duyduğumuz bölgelerden birine 3ün 5in lafı yapılmadan Muslera gibi kalecinin gelmemesini istememem şu takımın kaleci konusunda yıllardır çektiği sıkıntıyı inkar etmem olurdu.

Refleksleri çok iyi bu çocuğun, ve gencecik daha. Oyuna topu sokuşu da fena değil gördüğüm kadarıyla.

Zaten Güney Amerikalı kaleciler daha teknik olur bu konuda diğerlerine göre.

Yan top meselesi ise, kötü deniyor ama bence fena değil. Gerçi hangi kaleciye yan topta iyi denmiş o da ayrı mesele. :)

Ayrıca İtalya ligi gibi dünyaca meşhur kalecilerin olduğu bir ligde, Muslera Lazio gibi bir takımın kaç senedir banko kalesini korumuş durumda.

Yani Lazio güvendi ve o da yol katetti.

Bu transfer olursa bence kaleyi emin ellere teslim etmiş oluruz, kaleci antrenörünün de hele artık Taffarel olduğunu da bir kenara koyarsak, hani şu bizim efsane kalecilerimizden..

Son olarak şunları hiç bilmesem dahi Taffarel'in tavsiyesiyle veya onayıyla herneyse ben güvenirdim Muslera'ya..

Geri
Üst Alt