Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

isminin muşlera olarak telaffuz edildiğinden şüpheleniyorum

yarım saattir bir ispanyol spikerin muslera telaffuzunu aradım ama video bulamadım

google translatedeki ispanyol abla muşlera mujlera karışımı bişey diyo

araştırmalarım sürecek :D

Cevap: Muslera: "Atletico Madrid ve Sevilla'ya rağmen Galatasaray'ı seçtim"

Marchetti'nin iyi bir kaleci olduğunu fakat Muslera kadar iyi olmadığını kendi taeaftarları diyor renkdaş, için rahat olsun..yine forumlarında kesinlikle 10'dan aşağı da satılmamalı diyorlar Muslera için..

ayrıca rahatlatacaksa seni, Marchetti 1 seneye yakın ya da o civarda da futbol oynayamadı sakatlığı yüzünden..

Tutupta Marchetti'yi kendi taraftarı kadar izledim veya onlar kadar biliyorum demem. Fakat hem Muslera'yı hem Marchetti'yi bir cok kez izlemis biri olarak Marchetti genel anlamda hem Ruffier'den hem Muslera'dan iyi bir kaleci benim futbol anlayısıma göre.

Marchetti zaten kötü olan İtalya'nın 2010 Dünya Kupasında elenmesinin sebeplerinden biridir bence Slovakya maçında yediği gollerle, gözler resmen Buffon'u aradı o maçta.

Bana göre de Muslera > Marchetti.

Marchetti zaten kötü olan İtalya'nın 2010 Dünya Kupasında elenmesinin sebeplerinden biridir bence Slovakya maçında yediği gollerle, gözler resmen Buffon'u aradı o maçta.

Bana göre de Muslera > Marchetti.

Marchetti'yi tek bir maca göre mi yorumlardın, yoksa gercekten 7-8 macını izledin mi? Zira Volkanı Ceklere karsı gördük.

Muslera bu hafta acıklansada kaleci konusundan kurtulsak artık..

İyi yaptın Musleracım :)

Cevap: # Fernando Muslera

Bir kere defans hattının kalecinin performansında etkili olduğu görüşüne katılıyorum, lakin en ihtiyaç duyduğumuz bölgelerden birine 3ün 5in lafı yapılmadan Muslera gibi kalecinin gelmemesini istememem şu takımın kaleci konusunda yıllardır çektiği sıkıntıyı inkar etmem olurdu.

Refleksleri çok iyi bu çocuğun, ve gencecik daha. Oyuna topu sokuşu da fena değil gördüğüm kadarıyla.

Zaten Güney Amerikalı kaleciler daha teknik olur bu konuda diğerlerine göre.

Yan top meselesi ise, kötü deniyor ama bence fena değil. Gerçi hangi kaleciye yan topta iyi denmiş o da ayrı mesele. :)

Ayrıca İtalya ligi gibi dünyaca meşhur kalecilerin olduğu bir ligde, Muslera Lazio gibi bir takımın kaç senedir banko kalesini korumuş durumda.

Yani Lazio güvendi ve o da yol katetti.

Bu transfer olursa bence kaleyi emin ellere teslim etmiş oluruz, kaleci antrenörünün de hele artık Taffarel olduğunu da bir kenara koyarsak, hani şu bizim efsane kalecilerimizden..

Son olarak şunları hiç bilmesem dahi Taffarel'in tavsiyesiyle veya onayıyla herneyse ben güvenirdim Muslera'ya..

Kesinlikle haklısın sen kaleye casillas'i da alsan önünde oynıyan 4'lü kötüyse kalecinin adı kötüye çıkar.. muslera konusunda ise gerçekten potansiyeli olan ve iyi bi kaleci ve yan top konusundada 4/4 lük bi kaleciyi almamız zaten mümkün değil en azından iyi bi kaleci alıyoruz

Marchetti'yi tek bir maca göre mi yorumlardın, yoksa gercekten 7-8 macını izledin mi? Zira Volkanı Ceklere karsı gördük.

İzledim. Verdiğim örnek Muslera'ya göre daha az güven veren bir kaleci olduğundan bana göre.

Yoksa kalecidir hata illa ki yapar Cech te bizim maçta topu elinden kaçırmıştı, fakat Slovakya maçında yenilen goller daha farklı bir durum.

Merhabalar Muslera

Şerefine cekirdek içi atacagım kuslara

Umarım abuk abuk goller yemezsin

Sonra ben nereye geldim demezsin

Yıllardır kaleci sıkıntısı çekiyoruz

Paf'ta da kötü tohumlar ekiyoruz

Kalemiz artık sana emanet galiba

Tafo gibi oyunda kurasın bagh ha..

Bence kesin ise çok iyi bir kaleci kazandık. Son yıllarda artan maaşlar dikkatimi çekiyor ama. Bu adama ilk 3 yıl 2.5 veriyorsak 10 yıl kaleyi emanet ediyorsak nasıl doyuaralım ileride.

Yine de bu konu yönetimin işi. Hayırlısı.

İzledim. Verdiğim örnek Muslera'ya göre daha az güven veren bir kaleci olduğundan bana göre.

Yoksa kalecidir hata illa ki yapar Cech te bizim maçta topu elinden kaçırmıştı, fakat Slovakya maçında yenilen goller daha farklı bir durum.

Biraz De Sanctis olayına giriyo bu dedigin. Kalecinin mentalitesinin önündeki defansla baglantılı oldugunu unutma. Deplasmandaki Hamburg macında Simovic kesilen De Sanctis, icerideki Hamburg macında Kewellı defans hattının arkasındaki Hayrettin olan De Sanctis. Veya 2003-2004'teki Orhan ve Omer'in arkasında oynayan Mondragon. Uzar gider bu liste. Italya sırf defans olarak degil, takım olarak gercekten rezaletti 2010'da. Italya gibi iyi kaleci bollugu olan bir ülkede Marchetti bos bir kaleci olsa milli takıma secilmez en basta.

Terim: Muslera yüzde 90 bitti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’nın gelecek sezon büyük bir olasılıkla sarı-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı.

terim-muslera-yuzde-90-bitti-1413056.Jpeg

İtalyan internet sitesi, Lalaziosiamonoi.it’e konuşan Terim, “İmzalar atılmadan bir şey diyemeyiz. Ama Muslera uzun zamandır takip ettiğimiz bir kaleci. Henüz hiçbir şey resmiyet kazanmasa da bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 90 olduğunu söyleyebilirim. Her şey önümüzdeki günlerde netleşecek” dedi.

Cim-Bom’un, Arnavut ön libero Lorik Cana’yı Lazio’ya vererek renklerine bağlayacağı Muslera önceki gün ülkesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray ile her konuda anlaştığını bildirmişti.

Ederson iddiası

Cim-Bom’un, Fransa’nın önde gelen kulübü Lyon’da top koşturan orta saha oyuncusu Ederson ile ilgilendiği ileri sürüldü. Fransız Le Figaro gazetesinin haberinde, sarı-kırmızılıların, Kim Kallström ile birlikte Lyon ekibinin bir diğer oyuncusu Ederson’u da kadrosuna katmak istediği savunuldu. Haberde, Galatasaray’ın, Kallström ve Brezilyalı Ederson için toplam 15 milyon euroyu gözden çıkartabileceği iddia edildi.

Vatan gazetesinin haberine gore Cana ile Lazio arasinda problem varmis o yuzden transfer aciklanamiyormus.

Muslera: "Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !"

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Turk sitelerinde cikan haberler dogru degil demis. Uruguay medyasina da "Galatasaray'la anlastim" gibi bir deklarede de bulunmamis. Transfer arap sacina dondugu icin tekrar Doni'ye yonelebilir misiz!!!

Ayrica oyle bahsedildigi gibi 5 yillik bir anlasma da yokmus. Muslera Lazio yonetimi ile kavgali oldugu icin "lazio'da oynayacagima Galatasaray'da oynarim" diyormus ve o yuzden galatasaray'da oynamayi kabul ediyormus. Fakat 5 seneligine degil. Sadece 1 yilligina. Bunu da bizim yonetim kabul etmiyormus..

Galatasaray Muslera'yi Turkiye'ye getirmek istiyorsa bunlari kabul etmek zorundaymis diyor haberde..

Bence yonetim gidip bir an once Ruffier'i transfer etsin yoksa piyasada kalecide kalmayacak...

SS LAZIO CORRIERE DELLO SPORT: MUSLERA PARA CANA | cittaceleste.it

Cevap: Flaş! Muslera: Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !

Kabak tadı verdi bu iş ağalar.

haber doğruysa sarpa sardı iş

Ohoo uzar bu iş yahu. Dur bakalım neler olacak.

Geri
Üst Alt