Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Flaş! Muslera: Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !

Kime inanacağımızı şaşırdık artık...

Adam türkiyeye gelmekte gönülsüzse başka kaleciye yönelmek lazım. 1 yıl' ne ulen? 3 ay oynar çeker giderim gibi.

Adam türkiyeye gelmekte gönülsüzse başka kaleciye yönelmek lazım. 1 yıl' ne ulen? 3 ay oynar çeker giderim gibi.

Olacak is degil.

Adam resmen bonservisine Cana'yi verdirecek. Sonra Istanbul'da 12 ay kebap.. ardindan Hadi bana eyvallah ben kacar..

Bakalim hangi gazete bu haberi Turkiye'de ilk duyuracak..

GSCIMBOM uyeleri yine herzaman oldugu gibii ilk basta ogrendi :)

haber doğruysa işimiz var.bu adam değil 1 sene 3 yıllık bile imzalasa bu kafayla bize faydalı olamaz.bir an önce ruffier in alınması gerek adam zaten ligden düşmüş avrupa da yoksun falan diyemez tut kolundan getir

Haber doğruysa kesinlikle alınmamalı, adam 1 sene idare etme niyetindeyse pazarlık etmek bile ayıp.

Terim 'in açıklamasıyla çelişen noktalar var. Bana kalırsa bu haber içeriği yanlış.

Zaten "Galatasaray'i sectim, cunku cok israrciydilar falan" gibi haberler hic inandirici gelmemisti.

Meger transferi geciktiren cana'nin takas isi degil, bu olaymis. Haberde cana'nin Lazio'ya gecisinin gecikmeside bu olaya baglaniyor.,

Haber doğruysa Atatürk Hava Limanına iner inmez vuralım adamı :asd:

Her transferde olduğu gibi, bunda da "bekleyip göreceğiz." :)

Sabah Ntv'de okudum. Muslera kendi ağzıyla söylemiş gibi yazmışlar. Galatasaray'la anlaştım demiş. Yalandır bu haber

Muslera ile anlaştık ama kulübüyle ve ya Cana ile anlaşamadık deseler biraz inandırıcı olur. Ancak bu ne yahu? 1 senelik kontrat istiyormuş vs. yalan olduğu çok açık.

Beyler haberde Taffarel'den fatih Terim'den bile soz etmisler. taffarel araciligi ile Doni'ye yonelmisiz falan diyor. Durduk yer ayrintilari bu kadar sallamalarina luzum yok. Mantikli dusunelim..

Muslera ile anlaştık ama kulübüyle ve ya Cana ile anlaşamadık deseler biraz inandırıcı olur. Ancak bu ne yahu? 1 senelik kontrat istiyormuş vs. yalan olduğu çok açık.

bence cok mantikli geliyor. Adam turkiye'ye baglamak istemiyor kendini. Bakacak 1 sene isler iyi giderse ve Galatasaray hosuna giderse kontrati uzatir. Ama hosuna gitmezse kolay yoldan kacmak istiyor. bence cok mantikli.

Lazio kulübüyle kavgalı olduğu için ayrılıyormuş. Bu nedenle Galatasaray'ı seçmiş, ama bir yıllık kontrat istiyormuş. Neden? Lazıo'ya geri mi dönecek 1 yıl sonra :) Başka bir kulüple anlaşsın, onunla da mı bir yıllık anlaşacak. Saçma

Ben şimdi empati yapıyorum, bu yalan haberi yapan gazeteci yerine koymaya çalışıyorum kendimi, olmuyor. Kafası fazla çalışmayan bir gazeteci yapmış bu haberi. Mantık yok

Geri
Üst Alt