Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera: "Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !"

Ulan başlayacam Muslera'ya be. Bir de üstüne Cana'yı şu gerizekalı yüzünden verirsek harbi yuh ya. Geliyorsan gel, gelmiyorsan açık açık gelmeyeceğim de, yönetim de başka alternatiflere yönelsin.

Meslera = Ruffier`in sol bacağı. Nerde buldular bu adamı anlamadım gitti. İnşallah Ruffier ya da, başkası gelir...

Cevap: Muslera: "Atletico Madrid ve Sevilla'ya rağmen Galatasaray'ı seçtim"

resmi sitenin index te gsmobile reklami var,transfer olabilir:D

ben soyluyorum, siz inanmiyorsunuz :(

LAZIO. Muslera rifiuta il contratto del Galatasaray

MUSLERA RIFIUTA IL CONTRATTO - Problemi per il trasferimento di Fernando Muslera al Galatasaray. Il portiere uruguayano avrebbe infatti rifiutato i tre anni di contratto proposti dal club turco, Muslera vuole un contratto di un solo anno per poi poter scegliere un campionato più competitivo. Il ‘no’ di Muslera ha infastidito non poco i dirigenti turchi, che starebbero seriamente pensando di abbandonare la trattativa e bussare alla porta della Roma per Doni.

LAZIO. Muslera rifiuta il contratto del Galatasaray | Sportnews.eu

zaten ligtv hangi oyuncuyu getirebilmis bu zamana kadar.

Della sport=Fanatik :D

TrtSporda Fatih Terim Muslera transferi %90 tamam demiş.

Böyle bir şey istediğine inanan var mı?

Cana da kabul etsin de bitsin bu transfer.

Fatih Terim: "Muslera yüzde 90 bitti"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’nın gelecek sezon büyük bir olasılıkla sarı-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı.

terim-muslera-yuzde-90-bitti-1413056.Jpeg

İtalyan internet sitesi, Lalaziosiamonoi.it’e konuşan Terim, “İmzalar atılmadan bir şey diyemeyiz. Ama Muslera uzun zamandır takip ettiğimiz bir kaleci. Henüz hiçbir şey resmiyet kazanmasa da bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 90 olduğunu söyleyebilirim. Her şey önümüzdeki günlerde netleşecek” dedi.

Cim-Bom’un,Arnavut https://www.milliyet.com.tr/index/Arnavutön libero Lorik Cana ’yı Lazio’ya vererek renklerine bağlayacağı Muslera önceki
gün ülkesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray https://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray ile her konuda anlaştığını bildirmişti.

Ederson iddiası

Cim-Bom’un,Fransa ’nın önde gelen kulübü Lyon ’da top koşturan orta saha oyuncusu Ederson ile ilgilendiği ileri sürüldü. Fransız Le Figaro gazetesinin haberinde, sarı-kırmızılıların, Kim Kallström ile birlikte Lyon ekibinin bir diğer oyuncusu Ederson’u da kadrosuna katmak istediği savunuldu. Haberde, Galatasaray’ın, Kallström ve Brezilyalı Ederson için toplam 15 milyon euroyu gözden çıkartabileceği iddia edildi.

Terim: Muslera yüzde 90 bitti - Milliyet.com.tr

Cevap: Fatih Terim:" Muslera yüzde 90 bitti"

Forumun moralini yükseltmek amaçlı yayınlanmış bir haberdir. İtibar etmeyin :D:D

Beyler Terim %90 diyor. Daha ne olsun. Almak üzereymişiz işte adamı

Olumsuz bi haber çıktığında pis kaka Muslera Ruffier sana bin basar zaten,gelceğine dair haberler çıktığında Aslanım Muslera gel zaten refleksleride süper vs vs..

Geri
Üst Alt