Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fatih Terim:" Muslera yüzde 90 bitti"

Tek sorun Cana gibi..

Lazio ile anlaşıldı Muslera ile anlaşıldı,Lazio ile Cana'nın anlaşmasını bekliyorlar..

Evet. Sanırım bu transferin olması için Cana'nın anlaşması bekleniyor. Cana'nın bizden aldığı ücret ile Lazio'nun verdiği ücret arasında bir fark olmalı ki Cana'nın kararı daha belli olmadı.

Cevap: Muslera: "Atletico Madrid ve Sevilla'ya rağmen Galatasaray'ı seçtim"

Parayı seçtim desene sen şuna :)

Parayı mı seçiyorlar, Galatasaray'ımı seviyorlar önemli değil, kulübüne saygı duyup adam akıllı oynasınlar yeterli.Sadece Galatasaray sevgisi bir işe yaramıyor maalesef.

Cevap: Muslera: "Atletico Madrid ve Sevilla'ya rağmen Galatasaray'ı seçtim"

Biraz De Sanctis olayına giriyo bu dedigin. Kalecinin mentalitesinin önündeki defansla baglantılı oldugunu unutma. Deplasmandaki Hamburg macında Simovic kesilen De Sanctis, icerideki Hamburg macında Kewellı defans hattının arkasındaki Hayrettin olan De Sanctis. Veya 2003-2004'teki Orhan ve Omer'in arkasında oynayan Mondragon. Uzar gider bu liste. Italya sırf defans olarak degil, takım olarak gercekten rezaletti 2010'da. Italya gibi iyi kaleci bollugu olan bir ülkede Marchetti bos bir kaleci olsa milli takıma secilmez en basta.

De Sanctis te milli takımın kalecisiydi ama bence Muslera'dan kötü kaleci, artı bahsettiğimiz defans ta İtalya defansı, Gökhan Zan-Servet değildi.

Yani yediği goller benim kalecim olucak kaleci değil diye gösteriyor, çünkü defans kadar kendisinin de hataları vardı o gollerde.

Milli takıma nasıl seçildi anlamadım zaten, bundan sonra seçilmezse de şaşırmam Dünya Kupasındaki performansından sonra.

Velhasıl sana göre iyi olsa da bana göre kötü kaleci..

Cevap: Fatih Terim: "Muslera yüzde 90 bitti"

başkanın bu transferlerin gecikmesiyle ilgili bir açıklama yapması gerekir.1 hafta dediği kalecei transferi 1 ay oldu hala ortada yok.

Cevap: # Fernando Muslera

aykut, zapata, ufuk gibi saçma sürekli olarak saçma goller yemezse bile kafi bence, çünkü her kaleci mutlaka saçma goller yedircektir takımına, ama bu saçma gollerin sayısı az olmalı, biraz da Tafarel eksiklerini giderdsin yeter bize.

aykut, zapata, ufuk gibi saçma sürekli olarak saçma goller yemezse bile kafi bence, çünkü her kaleci mutlaka saçma goller yedircektir takımına, ama bu saçma gollerin sayısı az olmalı, biraz da Tafarel eksiklerini giderdsin yeter bize.

bu kalecilerden sonra mercedes gibi gelir muslera, alabilirsek tabi.

Muslera nın başka sahipleride varmış ?

Ondan olmuomuş bi türlü gerçekmi ?

Yilan hikayesine donen bir oyuncu daha:(

İtalya'nın en iyi kalecilerinden birini öyle he diyip alınamıyor.Beklemek iyidir.

fazla naz aşık usandırır gelecekse gelsin ama bu hafta sonuna kadar gelmiyorsa vazgeçelim bu transferden.

bu transfer yatıı galiba oyuncunun bir sene daha lazıoda kalıp sözleşmeni tamamladıktan sonra bedava daha üst seviyelerdeki klüplere gitmeyi düşünüomuş

Muslera'yı A.Madrid istiyormus

Reyes ve Forlan'ı alırsak Muslera'dan vazgececekmisiz A.Madrid icin

Kaynak : FanatiC Web Tv Yalçın DümeN

Geri
Üst Alt