Mustafa Sarac
Cezalı
- 13 Mart 2010
- 2.052
- 0
- 1.146
Cevap: # Fernando Muslera
Aciklamadi.
seref aydin muslera nin alacagi ucreti de acikladi mi?
Aciklamadi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seref aydin muslera nin alacagi ucreti de acikladi mi?
"Kulübümüzle sözleşmesi 2016’ya kadardir."
srfydn
:yuppi:
muslera iyi kaleci benimde cok beğendiğim kaleci ama bize cok zaman kaybettirdi hemde cok tuzluya mal oldu ona ayıracağımız para ve zamanı adler veya handanoviçe ayırsaydık şu an antrenmanlara başlamıştı bile neyse hayırlı olsun diyelim.
yav zaten o lauro 31 yaşındamı neymiş genç değil. kesin isimleri karıştırdı bizim lazuşağıDusunuyorumda Abdurrahim Albayrak bu kadarda bilgisiz olmaz heralde. Genc yildiz yapacagiz felan diyordu, demekki karistirmis isimleri![]()
yav zaten o lauro 31 yaşındamı neymiş genç değil. kesin isimleri karıştırdı bizim lazuşağı![]()

neden muslera da bu kadar fazla oyalıyorlar biliyormusunuz, çünkü adam genç, copa amerika var. Orada şimdi canını dişine takarak oynayacak ve fiyatını hep kulüp hem de kendisi açısından arttıracak ya da arttırmaya çalışacak. Bundan dolayı oyalıyorlar bizi. Bizim yönetim de sanki dünyada kaleci kalmamış gibi bütün kaleci seçimlerini copa americaya katılanlar arasından yapmaya özen gösteriyor.
Yahu, bütün almanya, fransa kaleci kaynıyor. Gitsenize bir tanesini alın ya.
yanlış düşünüyorsun fanatik spor yazarlarından ismini hatırlamıyorum adam ismini bile verdi kendi ismini..muslera ile röportajı vardı beraber fotografı vardı...!!!!!!!!!!!
muslera uzun süreli kontrat istemiş klübümüz 1 yıllık kontrat teklif etmiş....B u teklifi ben olsam bende kabul etmezdim....
.....
Muslera Gerçekleri
Lazio'nun 25 yaşındaki file bekçisi, “Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti. Ben ise uzun süreli bir kontrattan yanaydım. Fikirlerimiz uyuşmayınca, Türkiye'ye gelemedim” açıklamasını yaptı
Galatasaray’ın transfer listesindeki isimlerden kaleci Fernando Muslera hakkında çok şey söylendi, çok şey yazıldı. Her zaman ilkleri birinci ağızdan huzurlarınıza getiren FANATİK, Uruguay Milli Takım kampında bu kez Muslera ile konuştu. Diego Lugano röportajında bize yardımcı olan Ahmet Yavuz Kaymak, iş ortağı Selahattin Yağız ve Carlos Alayan’la birlikte transferin neden gerçekleşmediğini öğrendi. Lazio forması giyen 25 yaşındaki file bekçisi, sempatik tavırlarıyla bize oldukça yakınlık gösterdi.
‘Artık transferi düşünmek istemiyorum’
“Türkiye’ye gelmem son anda gerçekleşmedi” diyen deneyimli oyuncu, “Galatasaray, Avrupa’nın en büyük takımları arasında. Ancak ne yazık ki anlaşma sağlanamadı. Ben uzun süreli bir kontrattan yanaydım. Ama onlar bana 1 yıllık bir sözleşme teklif ettiler” diye konuştu. Kendi kariyeri için geleceğini garanti altına almanın çok önemli olduğunu vurgulayan Muslera, “Fikirlerimiz uyuşmayınca, Galatasaray’a gelemedim. Fatih Terim çok önemli bir teknik adam, onun takımında olmak isterdim. Ama artık transferi düşünmek istemiyorum. Çünkü önümüzde, Copa America gibi çok önemli bir turnuva var” ifadelerini kullandı.
ne muslerası ya, şu victor bagy gelsin ya
kardeşim brazilya finale kadar çıkar kupa da temmmuz sonunu bulur 3 hafta da izin aldığını düşün bu adamdan nasıl yararlanıcaz hiç bir kampa gelemediği gibi lige bile yetişmiyor...